FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Goldust  A Shattered Dreams Production
Quiz about Goldust  A Shattered Dreams Production

Goldust - A Shattered Dreams Production Quiz


This quiz is all about Goldust's WWE career.

A multiple-choice quiz by BigUncleChester. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Pro Wrestling
  8. »
  9. Wrestling Personalities E-K

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
303,809
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
368
- -
Question 1 of 10
1. Who did Goldust fight on his WWE Pay Per View debut? Hint


Question 2 of 10
2. At which Pay Per View event did Goldust defeat Razor Ramon for the WWE Intercontinental Championship? Hint


Question 3 of 10
3. What type of match did Goldust and "Rowdy" Roddy Piper have at "Wrestlemania XII"? Hint


Question 4 of 10
4. What was the name of Goldust's original finishing manoeuvre? Hint


Question 5 of 10
5. After Goldust split with Marlena, who became his new manager? Hint


Question 6 of 10
6. Who did Goldust fight at "In Your House: St Valentine's Day Massacre" in February 1999? Hint


Question 7 of 10
7. Who did Goldust team up with to win the WWE Tag Team Championships at "Armageddon" 2002? Hint


Question 8 of 10
8. Which superstar did Goldust lose the services of Marlena to for 30 days? Hint


Question 9 of 10
9. What number did Goldust draw in "Royal Rumble" 2006? Hint


Question 10 of 10
10. Where is Goldust billed as hailing from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did Goldust fight on his WWE Pay Per View debut?

Answer: Marty Jannetty

Goldust defeated Marty Jannetty at "In Your House 4" on October 22, 1995. Goldust had briefly worked in WWE in the early 90's under the name Dustin Rhodes.
2. At which Pay Per View event did Goldust defeat Razor Ramon for the WWE Intercontinental Championship?

Answer: Royal Rumble '96

Goldust was accompanied to the ring for this match with a new manager named Marlena. This was Goldust's first reign as WWE Intercontinental Champion.
3. What type of match did Goldust and "Rowdy" Roddy Piper have at "Wrestlemania XII"?

Answer: Hollywood Back Lot Brawl

Piper defeated Goldust in the match which also involved a car chase. Piper was WWE President at the time.
4. What was the name of Goldust's original finishing manoeuvre?

Answer: The Curtain Call

Goldust defeated many opponents with the "Curtain Call" before changing his finishing manoeuvre firstly to "Shattered Dreams" and then to the "Final Cut".
5. After Goldust split with Marlena, who became his new manager?

Answer: Luna Vachon

Goldust split from Marlena in November 1997 and quickly hired Luna as his new manager, however their partnership came to an end only a few months later.
6. Who did Goldust fight at "In Your House: St Valentine's Day Massacre" in February 1999?

Answer: The Blue Meanie

Goldust defeated The Blue Meanie, and after this match Meanie became Goldust's apprentice, even renaming himself Bluedust.
7. Who did Goldust team up with to win the WWE Tag Team Championships at "Armageddon" 2002?

Answer: Booker T

This was Goldust's first ever Tag Team title reign, but it didn't last long as they lost the titles to Lance Storm and William Regal on "RAW" in January 2003.
8. Which superstar did Goldust lose the services of Marlena to for 30 days?

Answer: Brian Pillman

Pillman defeated Goldust at "In Your House: Ground Zero" to win Marlena's services. If Goldust had won the match then Pillman would have had to retire from WWE.
9. What number did Goldust draw in "Royal Rumble" 2006?

Answer: 29

Goldust was eliminated by Rob Van Dam. He lasted just three minutes and nine seconds in the ring.
10. Where is Goldust billed as hailing from?

Answer: Hollywood, California

Goldust has always been obsessed with movies. He regularly quoted famous lines from them in his interviews, so it was only fitting that he hailed from Hollywood.
Source: Author BigUncleChester

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us