FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Br  Bz Movies Quizzes, Trivia and Puzzles
Br  Bz Movies Quizzes, Trivia

Br - Bz Movies Trivia

Br - Bz Movies Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. B

Fun Trivia
This lobby houses some "Brothers", a "Brown Bunny" and a number of other movies with only a single quiz to their name.
39 quizzes and 440 trivia questions.
1.
  Bridge of Spies   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Steven Spielberg's "Bridge of Spies" tells the true story of lawyer James B. Donovan, and his involvement in negotiating a prisoner exchange between the United States and the Soviet Union during the height of the Cold War.
Average, 10 Qns, jmorrow, Jun 22 16
Average
jmorrow editor
294 plays
2.
  The Broadway Melody   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
What do you remember about this Oscar-winning film of the early 20th century? (Some knowledge of awards and production required.)
Average, 10 Qns, looney_tunes, May 08 15
Average
looney_tunes editor
1552 plays
3.
  Brave    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a ten question quiz about the 2012 movie "Brave", Pixar's first movie about a princess.
Average, 10 Qns, pennie1478, Oct 15 22
Average
pennie1478 gold member
Oct 15 22
464 plays
4.
  "Bridesmaids" ... Down the Aisle of Laughs    
Multiple Choice
 10 Qns
Let's walk down the aisle of laughs that is the movie "Bridesmaids."
Average, 10 Qns, Grandswrit, Jun 09 12
Average
Grandswrit
486 plays
5.
  Brooklyn   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Based on the book by Colm Tóibín, "Brooklyn" tells the story of Eilis Lacey, a young Irish girl torn between the familiarities of home and the new life she has forged for herself in America. Warning: Contains spoilers.
Average, 10 Qns, jmorrow, Jun 22 16
Average
jmorrow editor
154 plays
6.
  The Bridges of Madison County    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a great movie about true love!
Easier, 10 Qns, bcmeaks, Nov 18 05
Easier
bcmeaks
527 plays
7.
  'Brief Encounter' (1945)    
Multiple Choice
 10 Qns
This classic British film is often shown on TV. So how much do you know about it?
Average, 10 Qns, Plumbus, Nov 12 07
Average
Plumbus gold member
293 plays
8.
  All About "Breaking Away"   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"Buongiorno, Mama! Buongiorno, Papa!" "Breaking Away" is my favorite coming-of-age movie, as well as one of my favorite "underdog" films. Take this quiz to see how well you know this classic film!
Average, 10 Qns, lordprescott, May 21 22
Average
lordprescott gold member
May 21 22
142 plays
9.
  The Brave Little Toaster   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Brave Little Toaster" is one of my favourite children's movies about a group of household appliances who journey into the real world. What do you remember about this epic journey? Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Nov 22 05
Average
kyleisalive editor
770 plays
10.
  Brazil   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a critically acclaimed science fiction film directed by Terry Gilliam. This quiz is based on the DVD version.
Average, 10 Qns, christopherm, Jul 30 07
Average
christopherm gold member
434 plays
trivia question Quick Question
Who does Ali move in with, after her hotel room gets robbed?

From Quiz "Burlesque"




11.
  Brute Force    
Multiple Choice
 15 Qns
Think "Shawshank Redemption" was a tough prison flick? It was a fairy tale compared with Jules Dassin's 1947 classic starring Burt Lancaster!
Tough, 15 Qns, tjoebigham, Sep 06 07
Tough
tjoebigham
160 plays
12.
  The Bucket List    
Multiple Choice
 10 Qns
A fun little movie with Jack Nicholson (Edward Cole) and Morgan Freeman (Carter Chambers).
Average, 10 Qns, wdstk, Jul 30 11
Average
wdstk gold member
1388 plays
13.
  Bully    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is on Larry Clark's third, and very disturbing, film, 'Bully'. Enjoy!
Average, 20 Qns, rj211, Aug 09 05
Average
rj211 gold member
752 plays
14.
  The Bubble (2022)    
Multiple Choice
 10 Qns
When art imitates life! In the 2022 movie "The Bubble" a group of actors and actresses must quarantine while making a movie. Hilarity and chaos ensue.
Average, 10 Qns, ramonesrule, Apr 18 22
Average
ramonesrule gold member
Apr 18 22
77 plays
15.
  Take this Bulletproof Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
'Bulletproof' with Damon Wayans and Adam Sandler - so hilarious!
Average, 20 Qns, minvc, Aug 02 22
Average
minvc
Aug 02 22
2473 plays
16.
  Burlesque    
Multiple Choice
 10 Qns
One of my favorite movies that is also a musical.
Average, 10 Qns, Cassie48912, Mar 27 14
Average
Cassie48912
412 plays
17.
  Bruno   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on the 2009 mockumentary starring Sacha Baron Cohen as the gay Austrian fashionista who goes to Los Angeles to seek fame and fortune.
Average, 10 Qns, Cinemadman, Oct 08 10
Average
Cinemadman
236 plays
18.
  Terry Gilliam's "Brazil"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz based on one of my favourite movies from Terry Gilliam - "Brazil". I hope you enjoy my quiz.
Tough, 10 Qns, scubafee, Nov 10 19
Tough
scubafee
Nov 10 19
81 plays
19.
  "Broadcast News" - Bits and Soundbites    
Multiple Choice
 15 Qns
In this 1987 classic film, the movie focuses on the ethics and mores in broadcast journalism, specifically news reporting and writing. Take a journey back with me and let's explore the scenes and sounds of this great film.
Average, 15 Qns, Grandswrit, Jan 28 12
Average
Grandswrit
139 plays
20.
  Bubba Ho-Tep    
Multiple Choice
 10 Qns
If you enjoyed this movie, hopefully you also enjoy this quiz!
Average, 10 Qns, Schoonie101, Aug 27 08
Average
Schoonie101
311 plays
21.
  Broken Bridges    
Multiple Choice
 10 Qns
A tragedy hit a small town in Tennessee, but through the pain came the healing. "Broken Bridges" (2006) starred Toby Keith (in his film debut) as Bo Price, Kelly Preston as Angela Delton, and Lindsey Haun as Dixie Leigh Delton.
Average, 10 Qns, J1020, Dec 05 09
Average
J1020
184 plays
22.
  The Butcher Boy    
Multiple Choice
 15 Qns
"The Butcher Boy", released in 1917, was the first independent film to come out of Roscoe "Fatty" Arbuckle's Comique Studio.
Average, 15 Qns, ubermom, Nov 29 09
Average
ubermom
137 plays
23.
  The Brown Bunny    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Vincent Gallo's controversial but very moving road film, "The Brown Bunny". Enjoy!
Average, 10 Qns, rj211, Jul 05 10
Average
rj211 gold member
158 plays
24.
  "Brothers of the Head": The Film    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the 2006 film "Brothers of the Head". Enjoy!
Tough, 10 Qns, funnybuni, Feb 28 09
Tough
funnybuni
108 plays
25.
  Brassed Off    
Multiple Choice
 15 Qns
As I belong to a brass band myself, I felt "Brassed Off" was an excellent film even if not strictly true to the banding and mining worlds. If you enjoy this quiz please check out my other creations!
Average, 15 Qns, crazycat1974, Feb 27 05
Average
crazycat1974
452 plays
26.
  Breaking The Waves    
Multiple Choice
 10 Qns
This 1996 movie stars Emily Watson in a film about the all too brief married life of Bess. This is "One of the best films ever made" according to 'The Face' magazine, so here are 10 questions to help you decide if that is true.
Average, 10 Qns, zippolover, Jun 08 17
Average
zippolover
136 plays
27.
  "Bully"-The Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the 2001 film "Bully." The story follows a group of teenagers who plotted to murder the boy who made their lives a misery.
Average, 10 Qns, chili_powder, Aug 02 22
Average
chili_powder
Aug 02 22
836 plays
28.
  The Brothers    
Multiple Choice
 10 Qns
Opening night at the movies looked like a line at an amusement park. 'The Brothers' had some of the most fine men and women in Hollywood. Men and women were excited to see the scenes that had the most sex appeal. All I can say is...go see the movie!
Average, 10 Qns, equinom, Feb 26 05
Average
equinom
701 plays
29.
  "Brick" - Characters    
Multiple Choice
 10 Qns
This neo-noir film is fast-paced, with intricate social webs. In this quiz a character will be described and it's up to you to remember who's who.
Average, 10 Qns, lachatdelarue, Dec 23 06
Average
lachatdelarue
195 plays
30.
  Brigadoon    
Multiple Choice
 15 Qns
A lovely movie based on a fantastic musical.
Average, 15 Qns, youngjewdork04, Feb 26 05
Average
youngjewdork04
515 plays
31.
  Bridge Wives    
Multiple Choice
 10 Qns
This 1932 short features Al St. John directed by his uncle, Roscoe "Fatty" Arbuckle (as William Goodrich).
Average, 10 Qns, ubermom, Jan 07 10
Average
ubermom
138 plays
32.
  Bulletproof Monk    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about the 2003 film "Bulletproof Monk". In this film, a monk helps a man named Kar protect an ancient scroll.
Average, 10 Qns, Lagunathemoron, Feb 26 05
Average
Lagunathemoron
529 plays
33.
  Bright Star    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is about the 2009 movie "Bright Star", which follows the life of poet John Keats and his lover, Fanny Brawne.
Average, 15 Qns, daenerysmn, Dec 04 11
Average
daenerysmn
129 plays
34.
  Elizabeth Taylor in 'Butterfield 8'    
Multiple Choice
 10 Qns
Trivia about one of Elizabeth Taylor's more famous movies.
Average, 10 Qns, dollyrama, Mar 02 05
Average
dollyrama
308 plays
35.
  Brotherhood of The Wolf    
Multiple Choice
 15 Qns
Trivia from the new French horror-action-mystery 'Le Pacte de Lupes' (AKA 'Brotherhood of The Wolf'). WARNING! Some questions and answers are SPOILERS! I'd advise you not to read if you don't want the plot twists spoiled for you.
Tough, 15 Qns, GeekBob, Mar 02 05
Tough
GeekBob
327 plays
36.
  Brain Donors    
Multiple Choice
 10 Qns
"Brain Donors" is the funniest movie ever made. If you're a "Brain Donors" fan you'll love this quiz!
Average, 10 Qns, monkey1003, Mar 07 13
Average
monkey1003
177 plays
37.
  The Movie 'Breaking Free'    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the awesome movie 'Breaking Free'.
Average, 10 Qns, peregrinntook, Mar 02 05
Average
peregrinntook
173 plays
38.
  Bulworth    
Multiple Choice
 10 Qns
Ten questions on one of the funniest yet most honest political films ever made. Enjoy!
Average, 10 Qns, hews, Feb 26 05
Average
hews
301 plays
39.
  A Very Brady Sequel    
Multiple Choice
 5 Qns
Here's a fun quiz on the "Brady" family. Enjoy!
Average, 5 Qns, debbijo, Jan 11 07
Average
debbijo
1810 plays

Br - Bz Movies Trivia Questions

1. What sport was Merida's favorite in "Brave"?

From Quiz
Brave

Answer: Archery

Merida's father, Fergus, was an archer. When she was younger, Fergus gave Merida a bow her size so she could start practicing archery. The first time she shot an arrow it came up short. The second time she shot an arrow it went too far. While looking for the arrow, Merida saw the wisps for the first time.

2. What is the favorite hangout of Dave and his friends?

From Quiz All About "Breaking Away"

Answer: The local flooded quarry

The local flooded quarry is where Dave's father used to work, where he cut limestone for many of the town's buildings. Dave and his friends, however, go there to swim.

3. What is the name of the movie franchise that brings the actors together?

From Quiz The Bubble (2022)

Answer: Cliff Beasts

The actors and actresses are gathered together to film part six of the "Cliff Beasts" franchise. The full name of this particular installment is "Cliff Beasts 6: Battle for Everest: Memories of a Requiem". "Cliff Beasts" is one of the first major movies to be filmed during the COVID-19 pandemic and the crew and actors quarantine together and shoot the movie at an English hotel.

4. How did the Ministry end up arresting Harry Buttle instead of Harry Tuttle?

From Quiz Terry Gilliam's "Brazil"

Answer: A bug fell into the machine when the arrest sheet during printing, which changed the T to a B

In the movie, we see a dead fly fall into the machine as it is about to type the T in Tuttle and the squashed fly makes it look like a B. Harry Buttle is wrongly arrested and accused of terrorist activities. We never find out whether he was a terrorist or, in fact, what he did for a living. Later in the movie Sam visits Mrs Tuttle to give her a refund cheque because her husband has been overcharged for 'Information Retrieval Charges' (e.g., torture!).

5. 'The Broadway Melody' was the first musical released by what company, known for its production of such later films as 'The Wizard of Oz' and 'Gone With the Wind' (both in 1939) and 'Singin' in the Rain' (1952)?

From Quiz The Broadway Melody

Answer: Metro-Goldwyn-Mayer

MGM, as it is usually called for convenience, was formed in 1924 when Metro Pictures, Goldwyn Pictures and Louis B. Mayer Pictures were all united under the control of Marcus Loew (a man who deserves a quiz of his own). The first film released by MGM was 'Mademoiselle Midnight' (April, 1924), but the first one they actually produced was 'Revelation' (June, 1924). 'The Broadway Melody' was the first of many blockbuster musicals the company was to produce, as well as being their first "talkie".

6. Who plays the main character, who is an aspiring singer wanting to get out of a small town?

From Quiz Burlesque

Answer: Christina Aguilera

Christina Aguilera is a singer and has also starred in "Get Him to the Greek" as herself. Her most popular songs as a singer have included "Genie in a bottle" and "Lady Marmalade".

7. The movie proper starts with Bess in a wedding dress waiting for Jan, her husband to be. What form of transport is he due to arrive in?

From Quiz Breaking The Waves

Answer: Helicopter

Jan (Stellan Skarsgård) works on the oil rigs. The helicopter is delayed and Bess is getting worked up.

8. The movie, "Bridesmaids", is about Annie Walker, whose life turns upside down when her best friend, Lillian Donovan gets engaged. Which actresses play Annie and Lillian?

From Quiz "Bridesmaids" ... Down the Aisle of Laughs

Answer: Kristen Wiig and Maya Rudolph

Kristen Wiig and Maya Rudolph take on the comedic roles of Annie and Lillian. "Bridesmaids" was co-written by Kristen Wiig and Annie Mumolo, who met while working with The Groundlings theater in Los Angeles. Wiig was a "Saturday Night Live" comedienne (2005-2012), whose "SNL" roles included Penelope the attention-seeker and Gilly, the very mischievous schoolgirl. Wiig, on "SNL", also played real-life people such as financial counselor, Suze Orman, Elisabeth Hasselbeck of "The View" and former Speaker of the House, Nancy Pelosi. Rudolph, another Groundling and "SNL" comedienne (2005-2007) is known for her roles as attorney Glenda Goodwin, and Megan from the "Wake Up, Wakefield!" sketches. Rudolph and Wiig performed together for two years on "SNL". The ladies performed in the film "MacGruber" together, as well. Rudolph is the daughter of 1970's songwriter-singer Minnie Riperton, whose song "Loving You" was recorded while Maya was in the studio.

9. "A thing of beauty is a joy for ever: Its loveliness increases; it will never pass into nothingness" is a quote Fanny reads from which poem?

From Quiz Bright Star

Answer: Endymion

Fanny has her siblings purchase "Endymion" in order to find out if Keats "is an idiot or not". She finds these opening lines practically perfect, which is the beginning of her poetry lessons taught by Keats. "Endymion" was not very well received in 1818 when it was published and at the ball, some of Fanny's acquaintances say that Keats' poem was annihilated by the critics, but that "there are immensities as well as immaturities".

10. At the beginning of the movie, we saw a group of soldiers preparing for a training exercise. An accident occurred and 21 men were killed. Five of the soldiers were from what small town in Tennessee?

From Quiz Broken Bridges

Answer: Armour Springs, Tennessee

The men that were killed were part of the 'Flying Daggers' of Fort Clarksville Army Base in Fort Clarksville, Kentucky. The sign at the entrance of Armour Springs read 'Armour Springs, Tennessee, Population 1401, Birthplace of Bo Price.' Angel returned to Armour Springs for the first time in over 16 years to see her parents and attend her brother's funeral. (He was one of the men killed in the military training accident.) This was not only Dixie Leigh's first visit to the little town, but also the first time she was introduced to her father, Bo Price. Bo was a down-and-out musician who had spent the last 16 years regretting that he had abandoned Angel, while she was pregnant with Dixie Leigh.

11. What fashion model does Bruno interview?

From Quiz Bruno

Answer: Heather Hahn

He interviews her and she talks about remembering her steps. Bruno exhorts her to "Put your shoulders back" as she struts up the runway because "This is a fashion show, not a slave auction." She is wearing a red and black shirt over a white sleeveless top. She says the 'turn' is very scary. An interview with a supermodel Heather Hahn backstage at a fashion show is spot on. It beautifully hammers her without her realising it. Bruno suggests it must be difficult being a supermodel. 'Oh, yes,' Heather replies, 'It's very hard standing in heels all day.' Bruno strikes back, 'Yes, you have to put your left leg in front of your right leg.' It is a cameo as herself.

12. What made Tom and Barry especially unique?

From Quiz "Brothers of the Head": The Film

Answer: They were conjoined twins

Tom and Barry were conjoined twins. Specifically called Omphalopagus twins, they were connected at the abdomen and shared a liver. The actors portraying Tom and Barry were not really conjoined, but spent hours a day in a harness to get the "feel" of being a conjoined twin. They even slept in the same bed or showered harnessed together every so often!

13. Who plays the character of Elvis?

From Quiz Bubba Ho-Tep

Answer: Bruce Campbell

Bruce Campbell was born on June 22, 1958. Also known as "The Chin" due to his large jawbone, Bruce Campbell is best known for his role of Ash in the "Evil Dead" series. The Elvis in this movie is an old man spending his latter days in a rest home in Texas. Since everyone believes Elvis is dead, no one actually believes him when he says he is Elvis. They only look at him as a senile, confused individual who thinks he is Elvis. The world has moved on without him, leaving him old, washed up, and not worth attention. Everything he does is either worthless or sadly amusing in the eyes of the young. Furthering this indignity, he also has a potentially cancerous growth in a tender area. Although Elvis is the main character in this movie, none of Elvis' music is actually heard during the movie. This was due to the expensive licensing costs which would have driven the movie well over budget.

14. How do the two men meet?

From Quiz The Bucket List

Answer: In a hospital

They are both being treated for cancer. Edward seems to believe he will fly through chemotherapy. Edward doesn't and Carter helps him, since he's been at it longer. Actually both men help each other through the bad days.

15. Who were "Brute Force's" writer, producer and cinematographer?

From Quiz Brute Force

Answer: Richard Brooks, Mark Hellinger, William Daniels

Furthman, Jessel and Garmes were the team behind "Nightmare Alley" (1947, same year as "Brute Force"), Felton, Rubin and Diskant worked on "The Narrow Margin" (1952, and starring Charles McGraw, who had a small role in "Brute Force" as a con named Andy!), and Bodeen, Lewton and Musuraca created many of the famed B-horror films at RKO, such as "Cat People" and "I Walked With A Zombie". Brooks was best known as a writer-director and "Brute Force" was an early script of his; he made his directorial debut with 1950's "Crisis" and went on to lens "Blackboard Jungle", "In Cold Blood" and "Elmer Gantry" from Sinclair Lewis' novel, which won Lancaster a Best Actor Oscar. (Brooks later wed "Gantry" star Jean Simmons.) Ex-journalist Hellinger made his mark (no pun intended!) producing 1946's "The Killers", which was Lancaster's screen debut. He'd go on to produce and narrate "The Naked City" the year after "Brute Force". Sadly, it would be his last film; he died of a heart attack soon after the film's release. William Daniels was Garbo's favorite cinematographer, lensing her in such films as "Anna Karenina" and "Anna Christie", her first talkie. In "Brute Force" he did an about-face, capturing the gritty reality of prison life. For "Naked City" he won the Oscar.

16. The film opens with a Monty Pythonesque television commercial seen through a shop window on a number of television sets. What are they advertising?

From Quiz Brazil

Answer: ducts

"I want to talk to you about ducts. Do your ducts seem old-fashioned and out-of-date?" The latest ducts are available from Central Services in an amazing variety of colors. After the commercial, there is a horrific explosion. The terrorists are to blame. Speculating on their motivation, the minister suggests that it is simply a matter of "bad sportsmanship."

17. Who was the upper-level drug dealer who walked with a cane?

From Quiz "Brick" - Characters

Answer: The Pin

The Pin was the one selling the bricks. He walked with a cane because one of his legs was shorter than the other (in one scene there is a brief shot of his shoes, showing that one is platformed while the other is not).

18. 'Bully' was based on the real-life murder of whom?

From Quiz "Bully"-The Movie

Answer: Bobby Kent

Bobby Kent was murdered by a group of seven teenagers on July 15th, 1993. Though it was never proved, the group claim that Bobby subjected them to violence and sexual abuse.

19. What song is played while the appliances are cleaning the cottage?

From Quiz The Brave Little Toaster

Answer: Tutti Frutti

In the beginning of the episode, another regular day for the appliances begins. As the group is fooling around they have to do chores to keep the house clean for 'The Master'. The fun and dancing comes to a halt when Blankey hears a a car. After investigating from a higher vantage point, they realize that yet again, it's not their faithful Master. The appliances refuse to believe that their Master won't return and when he does, they can continue with their happy lives.

20. Who plays the role of Robert Kincaid?

From Quiz The Bridges of Madison County

Answer: Clint Eastwood

Robert Kincaid is a magazine photographer who gets lost in Iowa and just happens to run into the love of his life while asking for directions. This role is quite a contrast to Eastwood's previous "Dirty Harry" films. Robert Redford was also considered for the role of Kincaid.

21. Who was credited with writing the screenplay for 'Brief Encounter'?

From Quiz 'Brief Encounter' (1945)

Answer: Noel Coward

The film was based on Coward's one act play called 'Still Life'. There were actually three other writers who contributed to the screenplay, including David Lean the director, but only Coward was credited. Coward (1899-1973) earned fame for several theatre and cinema hits of the 1920s, 30s and 40s. The Second World War was a particularly creative period for him, with 'Blithe Spirit', 'This Happy Breed', 'Present Laughter' and 'In Which We Serve' all produced during the war years. 'Brief Encounter' was produced in 1945, the last year of the war.

22. What word did Bud use repeatedly when asking Violet to go to California with him?

From Quiz The Brown Bunny

Answer: "Please."

Violet was the cashier at the gas station convenience store Bud stopped at on his way out of town. She asked where he was going and he told her he was headed for California. He asked if she'd like to come with him, but she pointed out that she didn't even know him. Bud looked at her and pleaded sincerely, "Please. Please. Please come with me." His earnestness seemed enough to convince Violet, and she left the store with a note for her aunt and uncle. Bud drove her to her house so she could collect her things, but while she was inside he drove off without her.

23. At the start of the movie, the Monk must give up what, as the ultimate sacrifice?

From Quiz Bulletproof Monk

Answer: his name

Throughout the movie, the main character is known as just "Monk", because he had to give his name up. Monk had to give his name up so he could take the scroll.

24. How much money per week does Rocko get paid to be a chauffeur for Roland?

From Quiz Brain Donors

Answer: $350

This is a great scene outside the cab when Roland, Rocko and Jacques are all disagreeing. Here, Roland feels he has stepped into his own private little hell.

25. When Ali (Bijou Phillips) and Lisa (Rachel Miner) first come into the mall where Marty (Brad Renfro) and Bobby (Nick Stahl) work at the sandwich bar, where do the boys tell the girls they'll be later?

From Quiz Bully

Answer: surfing at the beach

The girls ended up going out to the beach to meet them, and the night turned to sex.

26. Why were Tommy and Jeff going to Scotland?

From Quiz Brigadoon

Answer: game hunting

If you don't remember the beginning scene, surely you remember Jeff's shooting Harry because he thought he was a bird.

27. When was "Brassed Off" released in the United Kingdom?

From Quiz Brassed Off

Answer: 1996

Released on the 1st of November.

28. Fronsac and Mani's mission to hunt The Beast is sponsored by what Government official?

From Quiz Brotherhood of The Wolf

Answer: M. Buffon

M. Buffon is the Royal Adviser who has set up Fronsac's expedition to Gevaudan Province. M. Bison was the bad guy from 'Street Fighter.'

29. Who plays Archie Moses?

From Quiz Bulletproof

Answer: Adam Sandler

Adam Sandler plays the role of Archie Moses. A 'good' bad guy. Just can't seem to NOT screw up!

30. What was Gloria's last name?

From Quiz Elizabeth Taylor in 'Butterfield 8'

Answer: Wondrous

Elizabeth Taylor won her first Best Actress Academy Award for the role of Gloria Wondrous.

This is category 7834
Last Updated May 25 2024 5:46 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.