FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
From Dusk Till Dawn Quizzes, Trivia and Puzzles
From Dusk Till Dawn Quizzes, Trivia

From Dusk Till Dawn Trivia

From Dusk Till Dawn Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G

Fun Trivia
3 quizzes and 40 trivia questions.
1.
  From Dusk Till Dawn   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
This is a quiz on the film, 'From Dusk Till Dawn'. The questions are about the characters, actors, and plot of the movie. If you like this quiz check out my others too. Have a good time all the time.
Average, 20 Qns, TripleThreat, Oct 03 17
Average
TripleThreat
Oct 03 17
8258 plays
2.
  Easy "From Dusk Till Dawn"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on one my favorite movies "From Dusk Till Dawn".
Easier, 10 Qns, MetallicMerlot, Dec 28 12
Easier
MetallicMerlot
5050 plays
3.
  "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?    
Multiple Choice
 10 Qns
I noticed there was only one quiz on one of my favourite movies of all time, so I thought I'd do one to see how well you remember it. I'll give you the quote, you tell me who said it. Enjoy!
Average, 10 Qns, Santanigo, Apr 25 04
Average
Santanigo
2878 plays
trivia question Quick Question
How many characters does Cheech Marin play in 'From Dusk Till Dawn'?

From Quiz "From Dusk Till Dawn"





From Dusk Till Dawn Trivia Questions

1. "What you are doing is not how it's done!"?

From Quiz
"From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Seth

This is yelled by Seth at Richie after Richie kills the hostage in the hotel room. One of my favourite scenes in the movie! Seth is played by George Clooney.

2. What is Seth's brother's name?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: Richard

Played by Quentin Tarantino of course!

3. Who wrote the screenplay for 'From Dusk Till Dawn'?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Quentin Tarantino

Tarantino wrote and starred in this action packed film.

4. "Hi, how you doing? Enjoying it? I hope so."?

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Richie

Richie is saying this to the guy out the front of the Titty Twister after Seth has broken the guy's fingers and punched him in the face. Each sentence is punctuated with a kick to the ribs. The man was played by Cheech Marin.

5. "What were they, psychos?"

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Carlos

Carlos says this outside the Titty Twister after he opened the door and the vampires blew up. Seth punches Carlos in the face for picking the Titty Twister as a place to meet. Carlos was played by Cheech Marin.

6. What race was Scott?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: Chinese

7. The two main characters of 'From Dusk Till Dawn' are the two brothers, Richie and Seth. What is their last name?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Gecko

The infamous Gecko brothers, Richie and Seth.

8. "I grind my teeth"?

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Richie & Richard

Quentin Tarentino played Richard Gecko. He says this after Seth tells him to put in his bit. Just before he says this line, Kate asks him where Seth and Richie are taking the family. Richie:"Mexico." Kate:"What's in Mexico?" Richie:"Mexicans".

9. When they are stopped at the border patrol, who knocks Richy unconscious?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: Seth

Cheech Marin was the border patrol officer, Chet (the guy at the bar) and Carlos (Seth's friend at the end).

10. "I think I'm gonna get tanked tonight."

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Earl

Texas Ranger Earl McGraw says this to Pete Bottoms, the man behind the counter at Benny's World of Liquor. Earl was played by Michael Parks, Pete Bottoms is played by John Hawkes.

11. Where were the two brothers escaping to?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: Mexico

12. "I can't believe he's stopping here, this place is totally cruddy."

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Kate

Kate says this to Scott when Jacob books into the motel where Seth and Richie are staying. Jacob says he needs to sleep in a real bed, because the beds in the mobile home just aren't the same. Kate is played by Juliette Lewis.

13. How many characters does Cheech Marin play in 'From Dusk Till Dawn'?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Three

Cheech plays a border patrol officer, the door man at the bar, and Seth's friend Carlos.

14. "I hope none of this is disturbing you."

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Jacob

Jacob says this to Scott, who is sitting on the bed with headphones on playing the guitar, when Richie knocks on the door of their motel room to ask if he can borrow an ice bucket. Jacob is played by Harvey Keitel, Scott is played by Ernest Liu.

15. Who directed this movie?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: Robert Rodriguez

16. What is the name of the city where Richie and Seth are trying to get to?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: El Ray

The fabled city of El Ray is the final destination of the Gecko brothers.

17. "It's not a big deal until you make it a big deal!"

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Seth

Seth says this to Richie after Richie complains about his glasses being broken. He broke his glasses when Seth punched him in the face while Seth, Richie and Kate were hiding in the bathroom of the mobile home waiting to get across the border into Mexico. Richie kept talking, and Seth was afraid they'd get caught. When Richie says it was stupid of him to bust Seth out of jail, Seth punches him. Seth told him he'd passed out and hit his head on the toilet.

18. What is the name of the liquor store where Seth and Richie kill the Ranger and the Clerk?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Benny's World of Liquor

Pete was the name of the clerk that was killed. Benny's World of Liquor was the name of the establishment. Seth changed it to Benny's World of Blood.

19. "Anything you got to say to them, you can say to me first."

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Frost

Frost says this to one of the vampires that is going to attack Seth and Jacob. Frost rips the vampire's heart out of his chest, and Sex Machine kills the vampire by stabbing a pencil through the heart while Frost is still holding it. Frost was played by Fred Williamson. Tom Savini played Sex Machine.

20. What kind of people was the bar only for?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: bikers and truckers

21. Why do Seth and Richie take the Fuller family hostage?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: They need their Motor Home to get across the Border

They need the Motor Home to sneak across the Border. Richie dreams about Kate wanting him to do her a favor.

22. "Lowly dog, bow your head, kneel and worship at the feet of Santanico Pandemonium!"

From Quiz "From Dusk Till Dawn" - Will You Last the Night?

Answer: Razor Charlie

Razor Charlie is the bartender at the Titty Twister. He says this to introduce Santanico before she dances. Razor Charlie was played by Danny Trejo, and Santanico was played by Salma Hayek.

23. What kind of monsters was this movie about?

From Quiz Easy "From Dusk Till Dawn"

Answer: vampires

24. What kind of creatures live at the bar where Seth and Richie are waiting for Carlos?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Vampires

Contrary to some people's opinion Bikers and Drunks are not creatures. They are extremely helpful and entertaining. They were actually Vampires anyway.

25. Tarantino has a habit of hiring former Blacksploitation actors for his films. What is the name of the actor in 'From Dusk Till Dawn'(hint: his character is mentioned above)?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Fred 'the Hammer' Williamson

Hammers go with other hammers, dude. Fred 'the Hammer' does a great job of kicking vampire butt in this flick.

26. What is the name of the actress that does a special dance for Richie in 'From Dusk Till Dawn'?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Salma Hayek

Salma does a neat little dance with a snake and bottle of booze. Very entertaining!

27. How are most of the creatures killed at the end of 'From Dusk Till Dawn'?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Sunlight

Seth and Kate use thier guns to shoot holes in the bar to let the sunlight in. Then Carlos and his goons open the door and let the sunshine in even more.

28. Who kills Scott Fuller?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Kate

Kate shoots her brother after a plea for mercy. The vampires were having their way with him. I am not sure why they exploded after though.

29. How did the Preacher's wife die?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Car Accident

Jacob's wife was killed in a car accident. He told this to Seth on the way to the border.

30. Who directed 'From Dusk Till Dawn'?

From Quiz From Dusk Till Dawn

Answer: Robert Rodriguez

Tarantino took a directing break and just wrote and acted in this classic. Rodriguez did a fantastic job.

This is category 11679
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.