FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about From Dusk Till Dawn
Quiz about From Dusk Till Dawn

From Dusk Till Dawn Trivia Quiz


This is a quiz on the film, 'From Dusk Till Dawn'. The questions are about the characters, actors, and plot of the movie. If you like this quiz check out my others too. Have a good time all the time.

A multiple-choice quiz by TripleThreat. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. From Dusk Till Dawn

Author
TripleThreat
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
15,904
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 20
Plays
8267
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 50 (18/20), Guest 107 (6/20), Guest 85 (16/20).
- -
Question 1 of 20
1. Who wrote the screenplay for 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 2 of 20
2. Which of the following actors is NOT in 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 3 of 20
3. The two main characters of 'From Dusk Till Dawn' are the two brothers, Richie and Seth. What is their last name? Hint


Question 4 of 20
4. The Fuller family also play an important part in 'From Dusk Till Dawn'. Which of the following is NOT a member of that family? Hint


Question 5 of 20
5. Which of the following actors did NOT play a member of the Fuller family in 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 6 of 20
6. How many characters does Cheech Marin play in 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 7 of 20
7. What is the name of the city where Richie and Seth are trying to get to? Hint


Question 8 of 20
8. What is the name of the liquor store where Seth and Richie kill the Ranger and the Clerk? Hint


Question 9 of 20
9. Why do Seth and Richie take the Fuller family hostage? Hint


Question 10 of 20
10. What kind of creatures live at the bar where Seth and Richie are waiting for Carlos? Hint


Question 11 of 20
11. Which was NOT one of the names of the people that battled the creatures at the end of 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 12 of 20
12. Tarantino has a habit of hiring former Blacksploitation actors for his films. What is the name of the actor in 'From Dusk Till Dawn'(hint: his character is mentioned above)? Hint


Question 13 of 20
13. What is the name of the actress that does a special dance for Richie in 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 14 of 20
14. Name ONE of the two characters that are not turned into vampires at the end of 'From Dusk Till Dawn'(first names only)?

Answer: (One word, first name only)
Question 15 of 20
15. How are most of the creatures killed at the end of 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 16 of 20
16. Who kills Scott Fuller? Hint


Question 17 of 20
17. How did the Preacher's wife die? Hint


Question 18 of 20
18. Which of the following was NOT a weapon used to kill the creatures in 'From Dusk Till Dawn'? Hint


Question 19 of 20
19. At the end of 'From Dusk Till Dawn' Kate wants to go off with Seth. Does Seth let her?


Question 20 of 20
20. Who directed 'From Dusk Till Dawn'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 50: 18/20
Apr 02 2024 : Guest 107: 6/20
Mar 29 2024 : Guest 85: 16/20
Mar 29 2024 : Guest 46: 16/20
Mar 24 2024 : Guest 83: 17/20
Mar 09 2024 : Guest 151: 15/20
Mar 06 2024 : Guest 172: 17/20
Mar 06 2024 : Guest 193: 13/20
Mar 05 2024 : Guest 174: 17/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wrote the screenplay for 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Quentin Tarantino

Tarantino wrote and starred in this action packed film.
2. Which of the following actors is NOT in 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Steve Buscemi

Steve has appeared in many Tarantino films, but not this one. George Clooney played Seth Gecko. Harvey Keitel played a preacher and Ernest Liu played his son.
3. The two main characters of 'From Dusk Till Dawn' are the two brothers, Richie and Seth. What is their last name?

Answer: Gecko

The infamous Gecko brothers, Richie and Seth.
4. The Fuller family also play an important part in 'From Dusk Till Dawn'. Which of the following is NOT a member of that family?

Answer: Barry Fuller

The Preacher, Jacob, and his children, Kate and Scott.
5. Which of the following actors did NOT play a member of the Fuller family in 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Quentin Tarantino

Tarantino played Richie Gecko. The rest made up the Fuller family.
6. How many characters does Cheech Marin play in 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Three

Cheech plays a border patrol officer, the door man at the bar, and Seth's friend Carlos.
7. What is the name of the city where Richie and Seth are trying to get to?

Answer: El Ray

The fabled city of El Ray is the final destination of the Gecko brothers.
8. What is the name of the liquor store where Seth and Richie kill the Ranger and the Clerk?

Answer: Benny's World of Liquor

Pete was the name of the clerk that was killed. Benny's World of Liquor was the name of the establishment. Seth changed it to Benny's World of Blood.
9. Why do Seth and Richie take the Fuller family hostage?

Answer: They need their Motor Home to get across the Border

They need the Motor Home to sneak across the Border. Richie dreams about Kate wanting him to do her a favor.
10. What kind of creatures live at the bar where Seth and Richie are waiting for Carlos?

Answer: Vampires

Contrary to some people's opinion Bikers and Drunks are not creatures. They are extremely helpful and entertaining. They were actually Vampires anyway.
11. Which was NOT one of the names of the people that battled the creatures at the end of 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Death

Sex Machine and Frost were just hanging out watching the show when the poop hit the fan and out came the vamps.
12. Tarantino has a habit of hiring former Blacksploitation actors for his films. What is the name of the actor in 'From Dusk Till Dawn'(hint: his character is mentioned above)?

Answer: Fred 'the Hammer' Williamson

Hammers go with other hammers, dude. Fred 'the Hammer' does a great job of kicking vampire butt in this flick.
13. What is the name of the actress that does a special dance for Richie in 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Salma Hayek

Salma does a neat little dance with a snake and bottle of booze. Very entertaining!
14. Name ONE of the two characters that are not turned into vampires at the end of 'From Dusk Till Dawn'(first names only)?

Answer: Seth

15. How are most of the creatures killed at the end of 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Sunlight

Seth and Kate use thier guns to shoot holes in the bar to let the sunlight in. Then Carlos and his goons open the door and let the sunshine in even more.
16. Who kills Scott Fuller?

Answer: Kate

Kate shoots her brother after a plea for mercy. The vampires were having their way with him. I am not sure why they exploded after though.
17. How did the Preacher's wife die?

Answer: Car Accident

Jacob's wife was killed in a car accident. He told this to Seth on the way to the border.
18. Which of the following was NOT a weapon used to kill the creatures in 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Silver Bullets

'Does anyone have any silver?' - Kate 'No' - Everyone 'Well, then who cares.' - Kate
19. At the end of 'From Dusk Till Dawn' Kate wants to go off with Seth. Does Seth let her?

Answer: No

20. Who directed 'From Dusk Till Dawn'?

Answer: Robert Rodriguez

Tarantino took a directing break and just wrote and acted in this classic. Rodriguez did a fantastic job.
Source: Author TripleThreat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us