FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Tritt Travis Quizzes, Trivia and Puzzles
Tritt Travis Quizzes, Trivia

Travis Tritt Trivia

Travis Tritt Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music T-Z

Fun Trivia
3 Travis Tritt quizzes and 40 Travis Tritt trivia questions.
1.
  Travis Tritt's Greatest Hits    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you some lyrics and you choose the correct song title. Don't forget to capitalize and count those words with apostrophies as two words. HAVE FUN!
Average, 10 Qns, Pixxx, Jul 24 19
Average
Pixxx
Jul 24 19
2520 plays
2.
  All about Travis Tritt    
Multiple Choice
 20 Qns
This quiz is for the true Travis Tritt fans. A wide range of topics involving Travis.
Tough, 20 Qns, rex_maynard16, Jan 24 05
Tough
rex_maynard16
685 plays
3.
  Travis Tritt Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know Travis Tritt? A short quiz on Travis his music and his videos, have fun.
Tough, 10 Qns, momof3forever, Jun 28 06
Tough
momof3forever
1399 plays

Travis Tritt Trivia Questions

1. From whom did Travis meet his third wife, Theresa?

From Quiz
All about Travis Tritt

Answer: Marty Stuart

Theresa Nelson Tritt worked at a Hooters restaurant.

2. What are his kid's names?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Tyler, Tristan

Travis married Theresa, kids names are Tyler and Tristan. All their names start with the letter T.

3. What song did Travis write when his old girl friend broke up with him?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Here's a Quarter

Travis wrote this song in a day after the break up.

4. What are the three videos that are linked together?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Anymore, Tell me I was Dreaming, If I Lost You

Story about a Vietnam vet who is disabled.

5. Song lyrics: "When you left, I nearly lost my mind, and I tried to drown my sorrows every night in warm red wine."

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: A Hundred Years from Now

Even though Marty Stuart wrote this song, the song features Travis' name.

6. Who played the grandpa in the video 'More Than You'll Ever Know'?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Travis Tritt & Travis & Tritt

Doesn't look like him, does it?

7. Which song on Travis Tritt's 'Ten Feet Tall and Bulletproof' album did Paul Overstreet and former Vice President Al Gore co-write?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: Walkin' All Over my Heart

This album was released in 1996.

8. Which video does his wife appear in?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: She's Going Home With Me

Was filmed right after they were married.

9. According to Travis' manager, Gary Falcon, what song is the most rock and roll song that Travis has ever recorded?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: Start the Car

This song was never meant to be a single, and was the last single he recorded with Warner Bros.

10. Who did Travis team up with in the song "Whiskey Ain't Working Anymore"?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Marty Stuart

Marty and Travis are good friends.

11. Song Lyrics: "Well, first you said that you loved me, you swore that you'd be true..."

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: Draggin' my Heart Around

This song was recorded on the 1997 album that Travis dedicated to Theresa, and also includes the single "She's Goin' Home with Me", in which Theresa was featured.

12. Where does Travis live?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Marietta Georgia

Travis was born and raised in Georgia.

13. In what song does Travis talk about holding the line, holding horses, and holding wine?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: Restless Kind

This is the first song on the album of the same name.

14. When did his first alblum come out?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: 89-90

First alblum was 'Country Club' released in 89-90.

15. In which video does Travis portray an elderly man?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: More Than You'll Ever Know

He plays his grandfather visiting his grandmother.

16. What is the song title..."I know you've heard it said that hearts have windows but mine has doors the painful past has closed"?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: More Than You'll Ever Know

Travis wrote this song for his wife.

17. How many albums had Travis had before he released his Greatest Hits album entitled "Greatest Hits-From the Beginning"?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: 5

Don't forget the Christmas CD! Two of the featured songs on his Greatest Hits album are 'Sometimes She Forgets' and 'Only You', which is Travis' cover of the Platters song.

18. Name the song title..."Baby close that suitcase you've been packing just sit down and talk to me a while"?

From Quiz Travis Tritt Quiz

Answer: Help Me Hold On

19. From which song did Travis receive painfull blows to the head from performing this song?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: Here's a Quarter (call someone who cares)

Travis actually had stiches and a scar from where a quarter hit him in the head.

20. Not including 'No Vacation from the Blues' and 'Blue Collar Man', what other song did Travis and Gary Rossington from Lynyrd Skynyrd write about a friend that passed away?

From Quiz All about Travis Tritt

Answer: Hard Cold Rain

Travis performed this song with his acoustic guitar on a VH1 special in the early 1990's.

This is category 1825
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.