FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
2002 South KoreaJapan Quizzes, Trivia and Puzzles
2002 South KoreaJapan Quizzes, Trivia

2002 South Korea/Japan Trivia

2002 South Korea/Japan Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. FIFA World Cup

Fun Trivia
www.worldcup-2002.co.uk
www.worldcupjapankorea.com

40 quizzes and 560 trivia questions.
Sub-Categories:
1.
  FIFA World Cup 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of the 2002 FIFA World Cup, held in South Korea and Japan. How well do you remember this exciting tournament? Good luck!
Average, 10 Qns, Lpez, Apr 03 23
Average
Lpez
Apr 03 23
83 plays
2.
  WC 2002: Japan-S. Korea    
Multiple Choice
 25 Qns
This is a quiz on the greatest global competition there is! The World Cup Finals were held in Japan and South Korea and proved to be one of the best ever finals! This quiz will test your knowledge of the competition!
Average, 25 Qns, MIG, May 31 07
Average
MIG
1921 plays
3.
  Multiple Choice Quiz about World Cup 2002    
Multiple Choice
 20 Qns
How much do you know about the 2002 World Cup?
Average, 20 Qns, marchmadness, May 31 07
Average
marchmadness
2793 plays
4.
  World Cup: 2002    
Multiple Choice
 20 Qns
This is just a summary of the world cup, if you watched it then you shouldn't have problems.
Tough, 20 Qns, Gunnerdevil, Jul 29 08
Tough
Gunnerdevil
5451 plays
5.
  2002 World Cup Finals    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a little tester to see if you were watching the World Cup in 2002.
Average, 10 Qns, KrivoyRog, Dec 09 08
Average
KrivoyRog
1617 plays
6.
  World Cup 2002: Round 16    
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz on the Round of 16 session (aka the second phase) at the 2002 World Cup.
Average, 25 Qns, marchmadness, May 31 07
Average
marchmadness
1109 plays
7.
  World Cup 2002: 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
The World Cup is over. It was a great cup. Let's see if you remember everything.
Average, 10 Qns, jantje, May 31 07
Average
jantje
1970 plays
8.
  2002 World Cup Comments    
Multiple Choice
 15 Qns
Each question would be based on a comment by a player or a coach during the 2002 World Cup. Can you tell who said what?
Very Difficult, 15 Qns, ff501998, May 31 07
Very Difficult
ff501998
2468 plays
9.
  2002 World Soccer Rankings    
Multiple Choice
 25 Qns
This is the quiz on 2002 World Soccer Rankings given out by FIFA after the 2002 World Cup, held in South Korea/Japan (it ranks the 203 teams in the world). Take my quiz on these rankings!
Tough, 25 Qns, marchmadness, Sep 04 09
Tough
marchmadness
1345 plays
10.
  World Cup: 2002 Review    
Multiple Choice
 10 Qns
World Cup 2002 in Korea and Japan: what do you remember?
Average, 10 Qns, roberto_baggio, May 31 07
Average
roberto_baggio
1555 plays
trivia question Quick Question
What #1 ranked team did not make it to the Round of 16?

From Quiz "World Cup 2002"




11.
  World Cup 2002 Test    
Multiple Choice
 10 Qns
This turned out to be one of the best World Cups ever, with most commentators agreeing that the standard of football worldwide had risen, equalising. This quiz should be a good challenge for those who follow football's world cup.
Difficult, 10 Qns, ronaldo9, May 31 07
Difficult
ronaldo9
1321 plays
12.
  World Cup 2002 Finals    
Multiple Choice
 10 Qns
Just some questions on the 2002 World Cup Finals. Have fun!
Average, 10 Qns, desertfox10, May 31 07
Average
desertfox10
1549 plays
13.
  25 Questions on World Cup 2002    
Multiple Choice
 25 Qns
See how much you know about the Mondial that took place in Japan and South Korea in 2002. Good luck!
Tough, 25 Qns, blackandgreen, Sep 27 14
Tough
blackandgreen
173 plays
14.
  2002 Korea/Japan: WC    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is made on the World Cup of Japan and Korea.
Average, 10 Qns, diego21, Dec 09 08
Average
diego21
1172 plays
15.
  2002 World Cup Goalkeepers    
Multiple Choice
 15 Qns
I hope you paid a lot of attention to the goal-keepers in the 2002 World Cup! These answers are all the goalies who played at least one full game! Good Luck!
Tough, 15 Qns, marchmadness, May 31 07
Tough
marchmadness
968 plays
16.
  2002 World Cup    
Multiple Choice
 10 Qns
Quiz on the 2002 World Cup.
Tough, 10 Qns, Ridgeback, May 31 07
Tough
Ridgeback
1618 plays
17.
  World Cup: 2002 Top Scorers    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz on the top scorers in the 2002 World Cup Korea/Japan. I have used 14 of the teams that made the Round of 16, and a challenging question at the end.
Average, 15 Qns, marchmadness, Nov 23 17
Average
marchmadness
Nov 23 17
996 plays
18.
  2002 FIFA World Cup    
Multiple Choice
 5 Qns
This quiz is about the 2002 FIFA World Cup.
Average, 5 Qns, raj_dalvi2003, May 31 07
Average
raj_dalvi2003
4673 plays
19.
  World Cup Stats    
Multiple Choice
 25 Qns
This quiz is on the many stats of the 2002 World Cup, hope you know them!
Difficult, 25 Qns, marchmadness, May 31 07
Difficult
marchmadness
869 plays
20.
  World Cup 2002 Finals Venues    
Multiple Choice
 10 Qns
Do you know the venues of the matches well? Well let's see about that. Good luck!
Difficult, 10 Qns, anonymous_888, Dec 09 08
Difficult
anonymous_888
367 plays

2002 South Korea/Japan Trivia Questions

1. Who scored the most goals at the 2002 World Cup Finals?

From Quiz
World Cup Stats

Answer: Ronaldo

Ronaldo (Brazil) got the Golden Boot award with 8 goals, Rivaldo (Brazil) and Klose (Germany) scored 5 each, and Tomasson (Denmark) 4.

2. What non-goalie led the World Cup in minutes played?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Chong Gug Song

Song (Korea) 687 minutes played, Aykel (Turkey) 634, Cafu (Brazil) and Linke (Germany) 630 each.

3. Who led the World Cup in assists?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Michael Ballack & Ballack

Michael Ballack (Germany) had 4 assists to go with 3 goals.

4. Who had the most shots on goal?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Ronaldo

Ronaldo (Brazil) had 21 shots on goal, Rivaldo (Brazil) 12, Vieri (Italy) 11, and Morientes (Spain) had 10.

5. Who led the World Cup with 2 penalty goals?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Fernando Hierro

Hierro (Spain) scored twice from the penalty spot, Ronaldhino (Brazil), Keane (Ireland), and Rivaldo (Brazil) scored 1 each.

6. Who took the most free kicks in the World Cup?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Francesco Totti

Totti (Italy) took 11 free kicks, Carlos (Brazil) 9, Schneider (Germany) 8, and Walem (Belgium) 7.

7. Who suffered the most tackles?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Ki Hyeon Seol

Seol (Korea) 79 tackles suffered, Sas (Turkey) 59, Ronaldo (Brazil) 58, Duff (Ireland) 53.

8. Who was fouled the most times?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Yildiray Basturk

Basturk (Turkey) 31 fouls suffered, Park (Korea) 24, Duff (Ireland) 22, Totti (Italy) 18.

9. Who was called for offsides the most times?

From Quiz World Cup Stats

Answer: El Hadji Diouf

Diouf (Senegal) was caught offside 16 times, Raul (Spain) 9, then Cafu (Brazil) and Vieri (Italy) with 8 each.

10. Who committed the most tackles?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Chong Gug Song

Song (Korea) 57 tackles, Frings (Germany) 55, Daf (Senegal) 51, Lucio (Brazil) 46.

11. What Brazilian player was tied with Dieter Hamann for most fouls committed?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Cafu

Cafu (Brazil) and Dieter Hamann (Germany) tied with 19 fouls committed.

12. How many red cards were given out in the World Cup?

From Quiz World Cup Stats

Answer: 17

Seventeen separate players were given red cards.

13. What team scored the most goals?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Brazil

Brazil scored 18 goals, Germany 14, Turkey 10, and South Korea 8.

14. What team had the most shots on goal?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Brazil

Brazil ahd 54 shots on goal, Germany 44, Spain 36, and Turkey 32.

15. What team took the least shots on goal?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Tunisia

Tunisia 6 shots on goal, South Africa 10, China 10, and Nigeria had 11.

16. What team was called for the most offsides?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Brazil

Brazil had 26 offsides, Spain 25, Senegal 21, and Germany 16.

17. What team had the best goals against average?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Germany

Germany conceded an average of 0.43 goals per game, England 0.60, Spain 1.00, and Belgium 1.75 .

18. What team had the worst-goals against average?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Saudi Arabia

Saudi Arabia conceded and average of 4.00 per game, Slovenia 2.33, Costa Rica 2.00,and Tunisia 1.67 .

19. What two teams tied with 133 fouls committed?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Germany & South Korea

Germany and South Korea 133 fouls committed, Turkey 119, and Brazil had 106.

20. What team committed the most tackles?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Turkey

Turkey - 355, Brazil - 299, USA - 217, Mexico - 184.

21. What team had the most yellow cards?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Turkey

Turkey had 19 yellow cards, Germany 18, and South Korea & USA had 14 each.

22. What goal-keeper led the World Cup in saves?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Rustu Recber

Recber (Turkey) - 34 saves, Lee (Korea) - 25, Kahn (Germany) - 22, Marcos (Brazil) - 21.

23. What goal-keeper (who started all his team's games) had the least saves, along with Costa Rican goalkeeper Erick Lonnis?

From Quiz World Cup Stats

Answer: Ruslan Nigmatullin

Nigmatullin (Russia) - 5 saves, Cavallero (Argentina) - 8, Hedman (Sweden) - 8, Narazaki (Japan) - 8.

This is category 5041
Last Updated Jul 20 2024 5:45 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.