FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Kurt Busch Quizzes, Trivia and Puzzles
Kurt Busch Quizzes, Trivia

Kurt Busch Trivia

Kurt Busch Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers

Fun Trivia
4 Kurt Busch quizzes and 35 Kurt Busch trivia questions.
1.
  10 Questions: Kurt Busch Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on my favorite Nascar Winston Cup driver. If you watch Nascar, it shouldn't be too hard.
Average, 10 Qns, Josh97, Sep 06 05
Average
Josh97
452 plays
2.
  The Life of Kurt Busch    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is on my favorite Nascar driver Kurt Busch.
Average, 10 Qns, Joshman97, Feb 26 05
Average
Joshman97
282 plays
3.
  Questions on Kurt Busch    
Multiple Choice
 5 Qns
This is a quiz on my favorite Nascar driver Kurt Busch. It shouldn't be toohard.
Average, 5 Qns, Josh97, Nov 21 03
Average
Josh97
587 plays
4.
  Kurt Busch Mania    
Multiple Choice
 10 Qns
This is for one of the best drivers out there. Here is the champ of 2004!
Average, 10 Qns, newman122004, Oct 16 09
Average
newman122004
258 plays
trivia question Quick Question
Kurt Busch changed his car's paint scheme in 2003. What color did it become?

From Quiz "Kurt Busch"





Kurt Busch Trivia Questions

1. Who was Kurt Busch's crew chief in 2005?

From Quiz
Kurt Busch Mania

Answer: Jimmy Fennig

He was also crew chief for Bobby Allison in the 1988 Daytona 500.

2. How many races did Kurt win in 2003?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: 4

Kurt was born in Las Vegas and raced modifieds and late models there until he made it big.

3. What was the last race Kurt Busch won in 2002?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Homestead International Speedway.

He won after starting on the Pole. He drove a special paint scheme car featuring Little Tikes as the primary sponsor.

4. Where Was Kurt Busch born?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Las Vegas, Nevada

Kurt was born in Las Vegas as was his brother.

5. What did Kurt begin racing in?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: Go-karts

He also raced in the Dwarf series where he was crowned champion at 15 years of age.

6. What is Kurt's little brother's name (he's also a racer)?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: Kyle

Kyle is also a racer. He is making a name for himself in the Nascar Busch series.

7. What is Kurt Busch's brother's name?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Kyle

Kurt Busch's younger brother's name is Kyle Busch. IN 2002 he was running the ASA Series and the Craftsman Truck Series.

8. What is Kurt Busch's brother's name?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Kyle Busch

Kyle Busch is Kurt's brother, he is also a racer, and he finished third in the ASA points for 2002.

9. Which year was Kurt crowned Hobby Stock champion?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 1996

That is when he began to gain the attention of owners in NASCAR's touring series, namely the likes of Jack Roush.

10. Who was Kurt's primary sponsor in 2003?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: Rubbermaid

He drove the Rubbermaid number 97.

11. What is Kurt Busch's hometown?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Las Vegas, Nevada

He was born in Las Vegas, Nevada.

12. What is Kurt Busch's birthdate?

From Quiz Kurt Busch

Answer: August 4th

He was born on Aug. 4th., the same birthdate as Winston Cup Champion Jeff Gordon.

13. What year did Kurt earn the Rookie of the Year honor in the Southwest Touring Series?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 1998

He had identical success in the Dwarf series as well, and one year later in 1999, he took the series championship.

14. Who was Kurt's arch-rival during the 2003 season?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: Jimmy Spencer

Jimmy went at it with Kurt from 2000 until 2003.

15. How many races did Kurt Busch win in 2002?

From Quiz Kurt Busch

Answer: 4

He won 4 races: Homestead, Martinsville, Atlanta (rain shortened), and Bristol (first ever win).

16. How old was Kurt Busch in the 2003 season?

From Quiz Kurt Busch

Answer: 24

He was 24 years old, and the youngest regular driver in the Nascar Winston Cup Series in 2003.

17. Which number was on Kurt's Nextel car in 2005?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 97

Kurt ran the 97. His brother Kyle donned the number 5.

18. Who beat Kurt at Darlington in 2003, in the slimmest margin ever that a Nascar race has been won by?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: Ricky Craven

19. Kurt Busch changed his car's paint scheme in 2003. What color did it become?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Red and Gray

He changed it to Red and gray. Red sides with a gray hood.

20. Which track did Kurt Busch get his first ever career Winston Cup victory?

From Quiz Kurt Busch

Answer: Bristol Motor Speedway

He won the Food City 500 at Bristol Motor Speedway in Bristol, Tenn., in March of 2002, beating his arch rival Jimmy Spencer in a great race.

21. Which year did Kurt win the "Chase for the Cup"?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 2004

He out raced nine of NASCAR's best in the final 10 chase races, with one victory and eight finishes.

22. What team did Kurt race for in 2003?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: Roush Racing

23. How many wins did Kurt Busch have in 2002?

From Quiz Kurt Busch

Answer: 4

He won 4 races in 2002, plus a great points finish.

24. How many bonus points did Kurt accumulate in the final 10 'Chase' races in 2004?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 55

He accumulated a record 55 bonus points by leading in all but one 'Chase race (Atlanta), and by leading the most laps twice (Louden and Martinsville).

25. Where did Kurt win his first race at?

From Quiz The Life of Kurt Busch

Answer: Bristol

He beat Jimmy Spencer out of the way at Bristol in 2001.

26. Where did Kurt Busch finish in points in 2002?

From Quiz Kurt Busch

Answer: 3rd

He finished 3rd with 4 wins.

27. How many races did Kurt win in 2003?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 4

He won at Bristol, Fontana, and Michigan, including a season sweep at Bristol.

28. Kurt Busch won many races in the Nascar Busch Series in 2002?

From Quiz Kurt Busch

Answer: 0

He did not compete in the Nascar Busch Series in 2002.

29. How many runner-up positions did Kurt have in 2003?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: 4

This included a finish of .002 seconds behind Ricky Craven at Darlington. This was the closest margin of victory in the sport since the use of electronic timing devices had begun.

30. What championship did Kurt win in 2003?

From Quiz Kurt Busch Mania

Answer: IROC

He had one victory and finishes of fourth or better in all four events.

This is category 10358
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.