FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kurt Busch
Quiz about Kurt Busch

10 Questions: Kurt Busch Multiple Choice Quiz | Sports


This is a quiz on my favorite Nascar Winston Cup driver. If you watch Nascar, it shouldn't be too hard.

A multiple-choice quiz by Josh97. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers
  8. »
  9. Kurt Busch

Author
Josh97
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,776
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
452
- -
Question 1 of 10
1. Where Was Kurt Busch born? Hint


Question 2 of 10
2. What is Kurt Busch's brother's name? Hint


Question 3 of 10
3. What is Kurt Busch's birthdate? Hint


Question 4 of 10
4. How old was Kurt Busch in the 2003 season? Hint


Question 5 of 10
5. Which track did Kurt Busch get his first ever career Winston Cup victory? Hint


Question 6 of 10
6. How many wins did Kurt Busch have in 2002? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Kurt Busch finish in points in 2002? Hint


Question 8 of 10
8. Kurt Busch won many races in the Nascar Busch Series in 2002? Hint


Question 9 of 10
9. Which of the following was a major sponsor of Kurt Busch in 2002? Hint


Question 10 of 10
10. What was the second race track Kurt Busch won at in 2002? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where Was Kurt Busch born?

Answer: Las Vegas, Nevada

Kurt was born in Las Vegas as was his brother.
2. What is Kurt Busch's brother's name?

Answer: Kyle Busch

Kyle Busch is Kurt's brother, he is also a racer, and he finished third in the ASA points for 2002.
3. What is Kurt Busch's birthdate?

Answer: August 4th

He was born on Aug. 4th., the same birthdate as Winston Cup Champion Jeff Gordon.
4. How old was Kurt Busch in the 2003 season?

Answer: 24

He was 24 years old, and the youngest regular driver in the Nascar Winston Cup Series in 2003.
5. Which track did Kurt Busch get his first ever career Winston Cup victory?

Answer: Bristol Motor Speedway

He won the Food City 500 at Bristol Motor Speedway in Bristol, Tenn., in March of 2002, beating his arch rival Jimmy Spencer in a great race.
6. How many wins did Kurt Busch have in 2002?

Answer: 4

He won 4 races in 2002, plus a great points finish.
7. Where did Kurt Busch finish in points in 2002?

Answer: 3rd

He finished 3rd with 4 wins.
8. Kurt Busch won many races in the Nascar Busch Series in 2002?

Answer: 0

He did not compete in the Nascar Busch Series in 2002.
9. Which of the following was a major sponsor of Kurt Busch in 2002?

Answer: Rubbermaid

Little Tikes was a special paint scheme he ran at Homestead, Sharpie, and Bernzomatic also sponsored the 97 car.
10. What was the second race track Kurt Busch won at in 2002?

Answer: Martinsville Speedway

He won first at Bristol Motor Speedway, second win came at Martinsville Speedway, third win came in a rain shortened race Atlanta Motor Speedway, and his fourth and final win came at Homestead Speedway in a special paint scheme car for Little Tikes. It was also his first career win from the pole position.
Source: Author Josh97

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Life of Kurt Busch Average
2. Kurt Busch Mania Average
3. Driver Nicknames Average
4. NASCAR: Who Am I? [1] Difficult
5. NASCAR: Who Am I? [2] Tough
6. NASCAR Average
7. Died in the Line of Duty Tough
8. The Young Guns of NASCAR Difficult
9. Nascar: Who Am I? Easier
10. Obscure NASCAR Drivers Difficult
11. Tragic Nascar Deaths Average
12. Dale Jarrett Tough

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us