FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Life of Kurt Busch
Quiz about The Life of Kurt Busch

The Life of Kurt Busch Trivia Quiz


This quiz is on my favorite Nascar driver Kurt Busch.

A multiple-choice quiz by Joshman97. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR Drivers
  8. »
  9. Kurt Busch

Author
Joshman97
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
167,257
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
282
- -
Question 1 of 10
1. How many races did Kurt win in 2003? Hint


Question 2 of 10
2. What is Kurt's little brother's name (he's also a racer)? Hint


Question 3 of 10
3. Who was Kurt's primary sponsor in 2003? Hint


Question 4 of 10
4. Who was Kurt's arch-rival during the 2003 season? Hint


Question 5 of 10
5. Who beat Kurt at Darlington in 2003, in the slimmest margin ever that a Nascar race has been won by? Hint


Question 6 of 10
6. What team did Kurt race for in 2003? Hint


Question 7 of 10
7. Where did Kurt win his first race at? Hint


Question 8 of 10
8. Kurt has always driven the number 97 from being an amateur to pro?


Question 9 of 10
9. Kurt has never led the Winston Cup point standings?


Question 10 of 10
10. Where did Kurt finish in the 2003 Winston Cup point standings? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many races did Kurt win in 2003?

Answer: 4

Kurt was born in Las Vegas and raced modifieds and late models there until he made it big.
2. What is Kurt's little brother's name (he's also a racer)?

Answer: Kyle

Kyle is also a racer. He is making a name for himself in the Nascar Busch series.
3. Who was Kurt's primary sponsor in 2003?

Answer: Rubbermaid

He drove the Rubbermaid number 97.
4. Who was Kurt's arch-rival during the 2003 season?

Answer: Jimmy Spencer

Jimmy went at it with Kurt from 2000 until 2003.
5. Who beat Kurt at Darlington in 2003, in the slimmest margin ever that a Nascar race has been won by?

Answer: Ricky Craven

6. What team did Kurt race for in 2003?

Answer: Roush Racing

7. Where did Kurt win his first race at?

Answer: Bristol

He beat Jimmy Spencer out of the way at Bristol in 2001.
8. Kurt has always driven the number 97 from being an amateur to pro?

Answer: False

He drove number 11 back in his modified days at Las Vegas motor Speedway.
9. Kurt has never led the Winston Cup point standings?

Answer: False

He led in 2003 going into the Las Vegas race.
10. Where did Kurt finish in the 2003 Winston Cup point standings?

Answer: 11th

He was 32 points behind Terry Labonte for 10th spot.
Source: Author Joshman97

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Kurt Busch Average
2. Kurt Busch Mania Average
3. Nascar: Who Am I? Easier
4. Kasey Kahne in 2005 Average
5. Birthdays of Nascar Drivers Average
6. Left Turn at Talladega Average
7. Brian Vickers Average
8. All About Almy Average
9. David Pearson Average
10. American Idle Average
11. Elliott Sadler : Rubbin' Is Racin' Average
12. Ryan Newman Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us