FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Angel Quizzes, Trivia and Puzzles
Angel Quizzes, Trivia

Angel Trivia

Angel Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C

Fun Trivia
160 Angel quizzes and 2,240 Angel trivia questions.
Sub-Categories:
1.
  Offensively Trivial 'Angel' Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Are you tired with 'Angel' quizzes asking about the name of a demon not shown but discussed or who mispronounced the name? Well, here's the simplest quiz ever. Covers seasons one and two.
Easier, 10 Qns, mari-e, Aug 16 11
Easier
mari-e
8254 plays
2.
  "Angel" Mania    
Multiple Choice
 10 Qns
I've created this quiz for all fans of "Angel", and it covers all seasons.
Easier, 10 Qns, bubbles111, Apr 13 06
Easier
bubbles111
10931 plays
3.
  An 'Angel' For All Seasons    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about the characters on the hit show 'Angel?' Covers all five seasons.
Average, 10 Qns, KrazyBabe, Feb 10 09
Average
KrazyBabe
6752 plays
4.
  "Angel" A-Z    
Multiple Choice
 25 Qns
Each question will be asking something about "Angel", and each answer will start with a different letter of the alphabet in alphabetical order.
Easier, 25 Qns, sugarsister, Dec 16 07
Easier
sugarsister
2359 plays
5.
  Angelic 'Angel'    
Multiple Choice
 10 Qns
Hey guys... This is about the TV series "Angel." I hope you enjoy!
Average, 10 Qns, crazymanda_88, Apr 13 06
Average
crazymanda_88
5307 plays
6.
  'Angel' Part 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
It's easy, especially if you have the 'Angel' casefile in front of you! Oops said too much.
Average, 15 Qns, Angel's chick, Jun 21 06
Average
Angel's chick
4137 plays
7.
  'Angel' Part 3- Quotes and Word Associations   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to give you a quote then you have to guess who said it. Most of them are so easy don't worry. The last three questions are a group of words and you have to guess who they represent.
Average, 10 Qns, angel's chick, Mar 03 08
Average
angel's chick
3609 plays
8.
  He's An Angel    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the television series 'Angel', with questions from seasons one and two.
Tough, 10 Qns, chosen1, Apr 13 06
Tough
chosen1
4975 plays
9.
  The First Time......    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will be on the first time things happened on the TV show "Angel". These things have a wide range, so be prepared! Also requires knowledge on Buffy.
Average, 10 Qns, barnabas313, Nov 16 04
Average
barnabas313
1556 plays
10.
  Angel Investigations    
Multiple Choice
 15 Qns
Do you remember what Angel Investigations has been called through the seasons? I do. I will tell you what they said, you either tell me who said it or what episode they said it in.
Difficult, 15 Qns, AngelWillow4, Oct 24 10
Difficult
AngelWillow4
3052 plays
trivia question Quick Question
Who was the first main character that died on "Angel", and what was the episode called?

From Quiz "The First Time......"




11.
  Angel: The Vampire With A Soul   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A test to test your knowledge on Angel and his five seasons.
Average, 10 Qns, Tennis_Champ, Apr 13 06
Average
Tennis_Champ
3598 plays
12.
  'Angel' Part 1    
Multiple Choice
 10 Qns
All you need is to have watched "Angel" and you'll be fine, it's that easy.
Average, 10 Qns, angel's chick, Feb 27 09
Average
angel's chick
4177 plays
13.
  'Angel' Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
A little bit of 'Angel' trivia from across the first three seasons. I've tried to make it a bit trickier for more fun.
Difficult, 10 Qns, angelqueen, Apr 13 06
Difficult
angelqueen
4021 plays
14.
  "Angel": Who Killed The Bad Guy?    
Multiple Choice
 10 Qns
"Angel" had its fair share of evil characters who met an untimely end. But do you remember who killed them?
Average, 10 Qns, AuroraBoreanaz, Sep 16 13
Average
AuroraBoreanaz
175 plays
15.
  "Angel" Seasons One And Two    
Multiple Choice
 20 Qns
There were not many "Angel" quizzes that were challenging, so I decided to make one up myself. Hopefully this will be quite tough. Enjoy yourself and please rate my quiz afterwards!
Difficult, 20 Qns, ozzy11, Nov 13 21
Difficult
ozzy11
Nov 13 21
3727 plays
16.
  "Mmm, Angel" Fractured    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll ask a question about Angel and you pick one of the choices to answer it. The catch is that the choices are fractured. Example: What is name of Angel's son? Kon Are, Lee Um, Wez Li, or Sharlz? Answer:Kon Are=Connor. Enjoy!
Average, 10 Qns, sugarsister, Dec 13 04
Average
sugarsister
1321 plays
17.
  All About Vampires    
Multiple Choice
 10 Qns
Every question's about a specific vampire seen on "Angel" or vampires in general that were seen on "Angel".
Tough, 10 Qns, AuroraBoreanaz, Aug 10 13
Tough
AuroraBoreanaz
194 plays
18.
  "Angel" True/False Quiz (All Seasons)    
Multiple Choice
 10 Qns
I wanted to try something different so every question is a true/false question.
Average, 10 Qns, AuroraBoreanaz, Aug 04 13
Average
AuroraBoreanaz
277 plays
19.
  'Angel' Mishaps    
Multiple Choice
 10 Qns
How close did you watch the first season of 'Angel'? If you were watching extremely closely, you might have noticed the various mistakes in filming. See how many you spotted!
Difficult, 10 Qns, buffy_anne, Sep 16 04
Difficult
buffy_anne
937 plays
20.
  Random "Angel" Moments from Multiple Seasons    
Multiple Choice
 10 Qns
The following questions are from "Angel" season two through five.
Tough, 10 Qns, AuroraBoreanaz, Jul 31 13
Tough
AuroraBoreanaz
234 plays
21.
  "Angel" Titles In Other Words    
Multiple Choice
 10 Qns
You know all the episodes of "Angel", but how well do you know the episode titles? If you do know them well, do you know them well enough to recognize them in other words? Below are some other word title's from season's 3-5. Goo
Tough, 10 Qns, arlywyn, Jul 21 04
Tough
arlywyn
911 plays
22.
  Timeline: What Year?    
Multiple Choice
 10 Qns
Angel and the rest of the Fanged Four's pasts have been shown many times on screen but do you remember when these key events occurred?
Tough, 10 Qns, AuroraBoreanaz, Aug 06 13
Tough
AuroraBoreanaz
150 plays
Related Topics
  'Buffy' And 'Angel' [Television] (34 quizzes)


Angel Trivia Questions

1. Angel rescued the evil human/demon hybrid, Billy Blim, in "That Vision Thing", but that was not the last we saw of Billy. Who killed Billy in the episode called "Billy"?

From Quiz
"Angel": Who Killed The Bad Guy?

Answer: Lilah

Angel and Cordelia both wanted to kill Billy but Lilah ended up shooting him. Cordelia had lectured Lilah earlier in the episode that no woman who wore the title of "Vicious ..." would ever stand to be treated the way Lilah had been treated.

2. Why did a pregnant Darla agree to help the others fight off the vampire cult?

From Quiz All About Vampires

Answer: The cult wanted to wear her entrails as a belt

The cult wanted to worship 'The Miracle Child' (Connor) once he was born. Part of that worship required them to wear Darla's entrails as a belt, which compelled her to help the gang fight.

3. What year was Angel hanged by an angry mob?

From Quiz Timeline: What Year?

Answer: 1952

Angel was hanged by the guests and staff at the Hyperion Hotel who were under the influence of a demon preying on their paranoia. Judy turned the mob off her by saying that Angel was the murderer who kept blood in his room.

4. In the series finale, what show did Angel tell Connor that he was at the taping of?

From Quiz Random "Angel" Moments from Multiple Seasons

Answer: The Carol Burnett Show

After Angel did not realize that Connor was joking, Connor told Angel he did not have a sense of humor. Angel responded by saying that he was at the taping of "The Carol Burnett Show" and that comedy was on fire then.

5. Who is the vampire hunter after Angel?

From Quiz "Mmm, Angel" Fractured

Answer: Oldz

Oldz=Holtz. Holtz is played by Keith Szarbajka who was in 11 "Angel" episodes.

6. What was the name of the main Wolfram and Hart employee who appeared in season five episode "Conviction"?

From Quiz Angel: The Vampire With A Soul

Answer: Hauser

He was killed by Angel at the end of the episode.

7. One was a puppet, and the other is one of his girlfriends.

From Quiz "Angel" A-Z

Answer: Angel and Buffy

Angel was turned into a puppet in the episode "Smile Time" of season 5. Bethany was seen in the episode "Untouched" of season two, but she and Angel never liked each other. Andrew is a watcher and a former member of the Evil Trio. He and Bethany never met each other. Buffy and Andrew never liked each other.

8. Think back to the season one episode, "City Of". Can you remember Angel pushing the vampire, Russell, out of Wolfram and Hart's office window? If you can remember that scene, you might be able to recall what was wrong with it!

From Quiz 'Angel' Mishaps

Answer: As Angel pushes Russell out of the window, Russell's reflection can be seen in the windows of Wolfram and Hart.

This is a mistake as Russell is actually a vampire; therefore he is not meant to have a reflection!

9. What was the first "Angel" episode called?

From Quiz The First Time......

Answer: "City Of"

Okay, so you probably got that one right (right?). But did you know that there was supposed to be another episode after "City Of" called "Corrupt"? It was cut out due to that the episode "Lonely Hearts" followed up better. Makes you wonder what happened in "Corrupt" doesn't it?

10. That mature posse of ones self.

From Quiz "Angel" Titles In Other Words

Answer: That old gang of mine

Gunn is caught between his old friends and the new.

11. Fred said Angel Investigations was, "a demon hunting, helpless-helping dysfunctional family." In what episode did she say it?

From Quiz Angel Investigations

Answer: Unleashed

In the episode "unleashed", Angel and his gang try to help a newly infected werewolf. Nina: So, the entourage. All this for me?" Fred: "Um, no... yeah, kind of. I mean, it's just in case you, you know." Nina: "Run away." Fred: "It's not like you're a prisoner. You're totally not. It's.." Nina: "This is just so... I should be in ceramic's class right now. We're learning raku. Seems like somebody else's life." Fred: "Nina, it's just 3 nights a month, not even days. Your life Nina: "How would you... you're not a monster, too, are you?" Fred: "Nope. Standard-issue science nerd. I did spend 5 years in a demon dimension. Til Angel saved me." Nina: "Guess he saves a lot of girls, huh?" Fred: "Girls, guys, puppies. He's pretty much an equal-opportunity saver." Nina: "So, you two are like a couple?" Fred: "Uh, me and Angel? Oh, God, no. He-he was seeing someone, sort of... but she... Angel doesn't date much-at all. 'Cause of his circumstances." Nina: "'Cause he's a vampire." Fred: "Kind of. But that doesn't mean... his situation's just complicated." Nina: "Must be lonely." Fred: "Sometimes, maybe. But it's not like he doesn't have anyone. We all... we try to be there for each other." Nina: "Like a family." Fred: "Yeah. A demon-hunting, helpless-helping, dysfunctional family."

12. What was Angel's human name?

From Quiz Angelic 'Angel'

Answer: Liam

Not many people know this, but Liam was actually his name when he was a human.

13. 'A lone wolf such as myself never works with anyone...I'm a rogue demon hunter.'

From Quiz 'Angel' Part 3- Quotes and Word Associations

Answer: Wesley

Wesley had a hard time in Sunnydale and so moved to L.A. to become a rogue-demon hunter. Wesley said this in 'Parting Gifts'.

14. What is the name of Angel's son?

From Quiz 'Angel' Part 2

Answer: Connor

In the prophesy it says there will be no birth, only death. They got that right as Darla never gave birth, only died for the sake of both their lives.

15. What is the name of the bar Doyle has a vision of in 'Lonely Hearts'?

From Quiz He's An Angel

Answer: D'Oblique

16. Angel undergoes three deadly trials to try and save Darla. What episode is this?

From Quiz 'Angel' Part 1

Answer: "The Trial"

"I'm a channel surfer. Look, you're a big hunk of hero sandwich, you want to save the girl and I can see why." The Host seems reluctant to tell Angel what he sees when Darla sings.

17. Which character's favourite colour is green?

From Quiz "Angel" Seasons One And Two

Answer: Lilah

Lilah tells Faith that this is her favourite colour in the episode - "Five by Five". She states - "Green is my favourite colour, I look good in diamonds, and I love riding in limousines."

18. Whose hand did Angel cut off in "To Shanshu in LA"?

From Quiz "Angel" Mania

Answer: Lindsey

Angel cuts off Lindsey's hand as Lindsey is about to burn the scroll.

19. Lindsey McDonald was in the first and last episode of "Angel" as well as several episodes in season one, two and five. Who ultimately killed the bad boy lawyer?

From Quiz "Angel": Who Killed The Bad Guy?

Answer: Lorne

Lorne shot Lindsey after they had killed their assigned member of the Black Thorn. Lindsey was upset that Lorne had killed him. Lindsey felt that if anyone should kill him it should have been Angel.

20. In the series finale, who got to kill vampires?

From Quiz All About Vampires

Answer: Gunn

Gunn got the kill the member of The Black Thorn who was a demon inside a politician. She had surrounded herself with vampire help and Gunn got to kill them.

21. What year did The Master turn Darla into a vampire?

From Quiz Timeline: What Year?

Answer: 1609

Darla was shown being turned into a vampire by The Master in 1609 in Virginia Colony.

22. In "That Vision Thing", Wesley and Gunn tried to be extra sensitive to Cordelia because it had been a while since she had a vision. What grades did Fred give to their false sensitivity?

From Quiz Random "Angel" Moments from Multiple Seasons

Answer: C- and B+

Fred was sitting under the table eating Chinese food with her hands. Wesley told Fred if she felt comfortable enough grading their sincerity that she could join them for the meal.

23. What is the name of the evil lawyer company Angel fights?

From Quiz "Mmm, Angel" Fractured

Answer: Wool Vram An Dart

Wool Vram An Dart=Wolfram and Hart. Two of Wolfram and Hart's well-known lawyers are Lilah Morgan (Played by Stephanie Romanov)and Lindsey Macdonald (Played by Christian Kane). Stephanie is good friends with Julie Benz who plays Darla and Christian is the only actor besides David Boreanaz (Angel) to appear in the pilot of "Angel" and the series finale.

24. What was the name of the celebrity who wanted to be turned into a vampire in season 1 episode "Eternity"?

From Quiz Angel: The Vampire With A Soul

Answer: Rebecca

The character of Rebecca was played by actress Tamara Gorski.

25. If vampires touch this, they'll burn, then later turn to dust.

From Quiz "Angel" A-Z

Answer: Cross

Touching a cross, fire, holy water, having a stake through their heart, or having their head chopped off is how a vampire gets turned to dust.

26. Remember the episode, "Lonely Hearts"? Think back to the scene after Angel has a fight with Tahlmer. What is wrong with this scene?

From Quiz 'Angel' Mishaps

Answer: Straight after the fight, Angel is not bleeding. When he turns towards Kate, he has a bleeding wound on his head.

Later on in the episode, Angel's wound has mysteriously disappeared again, though this could be due to his miraculous healing ability!

27. Shimmering and contented individuals.

From Quiz "Angel" Titles In Other Words

Answer: Shiny happy people

Jasmine has the ability to make everyone her slave. Guest starring Gina Torres.

28. He is not only special... in the way he is. He's also a hard-working, little-earning citizen. What is his occupation?

From Quiz Offensively Trivial 'Angel' Trivia

Answer: A private detective

Of course Angel is a private detective trying to help the helpless though it may be mentioned that he had some proposals of becoming an actor. Yet, if that was your answer you were unfortunately cunningly misled.

29. Who said this in "Offspring", "little gang of supernatural detectives"?

From Quiz Angel Investigations

Answer: Darla

In "Offspring" Darla returns to inform Angel he is going to be a daddy. Angel: "It wasn't like that. It just - happened. It wasn't like I went *evil* or anything, I just..." Cordelia: "You just went male. (to Darla, sympathetic) Have you been to a doctor." Darla: "No. But I have been to every shaman and seer in the Western Hemisphere." Wesley: "And what did they say?" Darla: "They don't know what it is. They don't know what it means. Nothing like this has ever happened." Angel: "Maybe it's an hysterical pregnancy." Darla: "You wanna feel it kick?" Cordelia: "Does it kick a lot?" Darla: "Like crazy." Angel: "well, now wouldn't that be the first sign of... (Cordy gives him a look) ...hysteria?" Cordelia: "What can we do for you?" Darla: "Well, you can get your little gang of supernatural detectives to find out what the hell is happening to me and how to stop it." Cordelia: "Are you gonna take some responsibility here? (Looks up at Angel) Angel?" Angel: "Oh, me? - Of course I am. - Wes, lets get on this right now." Wesley: "What do you suggest?" Angel: "I suggest you use your books and find out what's going on. What, do I have to think of everything?" (Wes picks up a book from the counter and opens it.) Wesley: "Oh, here it is. (sarcastic) It says 'I have absolutely no idea what's going on.' (Closes the book) We should talk to the host."

This is category 2175
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.