FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gabrielle Union
Quiz about Gabrielle Union

Gabrielle Union Trivia Quiz


Beautiful Gabrielle Union is so talented and gifted, I hope you enjoy my quiz about this wonderful actress.

A multiple-choice quiz by calibrownsugga. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities T-Z

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
205,767
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1163
- -
Question 1 of 10
1. What state was Gabrielle Union born in? Hint


Question 2 of 10
2. In which of these movies did Gabrielle Union play a cheerleader? Hint


Question 3 of 10
3. Which 2003 movie did Gabrielle Union play in with actor Will Smith? Hint


Question 4 of 10
4. Who did Gabrielle Union marry in 2001? Hint


Question 5 of 10
5. What 2004 movie did Gabrielle Union play in as Jamie Foxx's love interest? Hint


Question 6 of 10
6. In the 2003 film "Deliver Us From Eva", what was the occupation of Gabrielle Union's character? Hint


Question 7 of 10
7. In which 1999 movie did Gabrielle Union play a popular high school student? Hint


Question 8 of 10
8. Which 2003 DMX movie did Gabrielle Union star in? Hint


Question 9 of 10
9. Gabrielle Union played in three of these four movies with actor Morris Chestnut; which movie was she NOT in? Hint


Question 10 of 10
10. Gabrielle Union played a very small role in which one one of these movies? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What state was Gabrielle Union born in?

Answer: Nebraska

Gabrielle Union was born October 29, 1973 in Omaha Nebraska.
2. In which of these movies did Gabrielle Union play a cheerleader?

Answer: Bring It On

Gabrielle Union starred in "Bring It On" (2000) which also starred actress Kirsten Dunst.
3. Which 2003 movie did Gabrielle Union play in with actor Will Smith?

Answer: Bad Boys 2

Gabrielle Union played a cop that was related to Martin Lawrence in the 2003 blockbuster "Bad Boys 2".
4. Who did Gabrielle Union marry in 2001?

Answer: Chris Howard

In 2001 Gabrielle Union married Chris Howard, a professional football player for the Jacksonville Jaguars.
5. What 2004 movie did Gabrielle Union play in as Jamie Foxx's love interest?

Answer: Breakin' All The Rules

Gabrielle Union played a character named Nicky Callas that broke all the rules toward Jamie Foxx.
6. In the 2003 film "Deliver Us From Eva", what was the occupation of Gabrielle Union's character?

Answer: Health Inspector

Gabrielle Union played Evangeline 'Eva' Dandrige, a Health Inspector for restaurants around her city. This movie also starred actor LLCoolJ.
7. In which 1999 movie did Gabrielle Union play a popular high school student?

Answer: She's All That

In 1999 Gabrielle Union played a popular girl who was friends with Jody Lyn O'Keefe, who also starred in this hit teen movie.
8. Which 2003 DMX movie did Gabrielle Union star in?

Answer: Cradle 2 The Grave

Gabrielle Union played a jewel thief opposite DMX and Jet Li.
9. Gabrielle Union played in three of these four movies with actor Morris Chestnut; which movie was she NOT in?

Answer: "The Best Man" (1999)

Gabrielle Union was not in "The Best Man", actress Nia Long was.
10. Gabrielle Union played a very small role in which one one of these movies?

Answer: "10 Things I Hate About You" (1999)

Gabrielle Union played Chastity in this 1999 film, also starring Julia Stiles and Heath Ledger.
Source: Author calibrownsugga

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us