FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Superman is Cool
Quiz about Superman is Cool

Superman is Cool! Trivia Quiz


Superman is cool! This is my quiz dedicated to him.

A multiple-choice quiz by moriarty. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. DC Comics
  8. »
  9. Superman

Author
moriarty
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,211
Updated
Oct 26 25
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7318
Last 3 plays: Guest 86 (9/10), Brooklyn1447 (7/10), spanishliz (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is Clark Kent married to? Hint


Question 2 of 10
2. What is Superman's secret identity? Hint


Question 3 of 10
3. Clark Kent works where? Hint


Question 4 of 10
4. What city does Superman protect?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Who is NOT a Superman villain? Hint


Question 6 of 10
6. Who is editor at the Daily Planet? Hint


Question 7 of 10
7. What planet is Superman from? Hint


Question 8 of 10
8. Who played Superman on 'Lois and Clark:The Adventures of Superman'? Hint


Question 9 of 10
9. How many superman films have starred Christopher Reeve? Hint


Question 10 of 10
10. Superman is published by what company? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 86: 9/10
Oct 29 2025 : Brooklyn1447: 7/10
Oct 26 2025 : spanishliz: 9/10
Oct 21 2025 : vvicjeff: 8/10
Oct 05 2025 : psnz: 10/10
Sep 19 2025 : Guest 24: 10/10
Sep 17 2025 : Stonecreek: 9/10
Sep 16 2025 : katriq: 2/10
Sep 04 2025 : Guest 151: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is Clark Kent married to?

Answer: Lois Lane

Clark and Lois got married in 1997.
2. What is Superman's secret identity?

Answer: Clark Kent

3. Clark Kent works where?

Answer: The Daily Planet

Mr. Kent works for the Daily Planet.
4. What city does Superman protect?

Answer: Metropolis

5. Who is NOT a Superman villain?

Answer: Two-Face

Two-Face is a Batman villain.
6. Who is editor at the Daily Planet?

Answer: Perry White

7. What planet is Superman from?

Answer: Krypton

8. Who played Superman on 'Lois and Clark:The Adventures of Superman'?

Answer: Dean Cain

9. How many superman films have starred Christopher Reeve?

Answer: 4

10. Superman is published by what company?

Answer: DC Comics

Source: Author moriarty

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/30/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us