FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Left Behind The Kids
Quiz about Left Behind The Kids

"Left Behind (The Kids)" Trivia Quiz


This is a quiz about the kids series of "Left Behind" By Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins. It's on the first 10 books. Good Luck

A multiple-choice quiz by sidevine. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Kid Lit Authors L - Z
  8. »
  9. Tim LaHaye

Author
sidevine
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
46,436
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
714
- -
Question 1 of 15
1. Who is the oldest kid in the first book Hint


Question 2 of 15
2. Who was on the an airplane when the disappearings occurred? Hint


Question 3 of 15
3. What is the group's name? Hint


Question 4 of 15
4. Who is the group's first mentor? Hint


Question 5 of 15
5. What was Lionel's uncle's name? Hint


Question 6 of 15
6. What is the name of the girl that Ryan is kidnapped with? Hint


Question 7 of 15
7. What is the name of the secret newspaper the kids start? Hint


Question 8 of 15
8. What is the name of the school that Vicki and Judd attend? Hint


Question 9 of 15
9. True or false: Judd was valedictorian.


Question 10 of 15
10. What did Ryan leave in Bruce's hospital room? Hint


Question 11 of 15
11. What was the name of the pilot who carried Judd and Ryan to Israel? Hint


Question 12 of 15
12. What is the name of Bruce's secretary? Hint


Question 13 of 15
13. What is the name of the military that comes to power with the Antichrist? Hint


Question 14 of 15
14. What was the name of the coach who Vicki prayed with? Hint


Question 15 of 15
15. Okay an easy one. What are the names of the two people who wrote the books. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the oldest kid in the first book

Answer: Judd

Judd is 16. Vicki is 14. Lionel is 13. Ryan is 12.
2. Who was on the an airplane when the disappearings occurred?

Answer: Judd

If you read the adult series, he's on the same plane as Rayford and Buck.
3. What is the group's name?

Answer: The Young Tribulation Force

Bruce wanted to call them the Kid Tribulation Force, but they wouldn't have it.
4. Who is the group's first mentor?

Answer: Bruce Barnes

He is also the adults' mentor.
5. What was Lionel's uncle's name?

Answer: Andre

Andre was with Lionel when the disappearings happened.
6. What is the name of the girl that Ryan is kidnapped with?

Answer: Darrion

Darrion is the daughter of a rich businessman who has dirt on Carpathia.
7. What is the name of the secret newspaper the kids start?

Answer: The Underground

This is one of the most dangerous stunts they've yet to pull.
8. What is the name of the school that Vicki and Judd attend?

Answer: Nicolae Carpathia High School

The name was changed after the disappearings when the Antichrist comes to power.
9. True or false: Judd was valedictorian.

Answer: False

Judd was salutatorian. He got to make his speech first when the valedictorian got sick.
10. What did Ryan leave in Bruce's hospital room?

Answer: a card

That's how the rest of the force knew he had been there.
11. What was the name of the pilot who carried Judd and Ryan to Israel?

Answer: Taylor Graham

The Force really didn't trust him at first.
12. What is the name of Bruce's secretary?

Answer: Loretta

She's a very kind old woman who was killed in the earthquake.
13. What is the name of the military that comes to power with the Antichrist?

Answer: The Global Community

They give the kids all kinds of trouble.
14. What was the name of the coach who Vicki prayed with?

Answer: Ms. Goodwin

She's a very shady character. I can't figure out which side she's on.
15. Okay an easy one. What are the names of the two people who wrote the books.

Answer: Tim LaHaye & Jerry Jenkins

They also wrote the adult series.
Source: Author sidevine

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us