FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Care Bears Tummy
Quiz about The Care Bears Tummy

The 'Care Bears' Tummy Trivia Quiz


As a child of the 80s I am so happy that the 'Care Bears' are making a comeback! Now my daughters can enjoy them. This quiz is about the cute little pictures on their cute little tummies.

A multiple-choice quiz by LoveRCrowe. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Games and Toys for Kids
  8. »
  9. Care Bears

Author
LoveRCrowe
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
121,075
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4683
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 1 (10/10), Guest 76 (10/10), Guest 47 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is on Secret Bear's tummy? Hint


Question 2 of 10
2. What is on Friend Bear's tummy? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the Care Bear who is blue and has a rain cloud on his belly? Hint


Question 4 of 10
4. There are two baby bears in cute little diapers, what is the name of the little blue baby Care Bear? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of the yellow bear with the sun on his belly? Hint


Question 6 of 10
6. What is on Bedtime Bear's tummy? Hint


Question 7 of 10
7. What is on Cheer Bear's tummy? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the bear who has one regular heart on his tummy? Hint


Question 9 of 10
9. What is on the new Share Bear's tummy? Hint


Question 10 of 10
10. What is on Birthday Bear's belly? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 13 2024 : Guest 1: 10/10
Jul 10 2024 : Guest 76: 10/10
Jul 09 2024 : Guest 47: 8/10
Jul 06 2024 : Guest 107: 4/10
Jun 22 2024 : Guest 195: 9/10
Jun 15 2024 : Guest 23: 3/10
Jun 15 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 13 2024 : Guest 86: 10/10
May 15 2024 : Guest 107: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is on Secret Bear's tummy?

Answer: A heart shaped lock

Secret Bear is golden brown and has a heart-shaped lock on his belly. Secret Bear is always whispering in the ears of the other Care Bears.
2. What is on Friend Bear's tummy?

Answer: Two smiling flowers

Friend Bear is light orangish-brown.
3. What is the name of the Care Bear who is blue and has a rain cloud on his belly?

Answer: Grumpy

I don't know why but he was always my favorite. Grumpy Bear has a cloud and rain on his tummy and is usually frowning.
4. There are two baby bears in cute little diapers, what is the name of the little blue baby Care Bear?

Answer: Tugs

Tugs is the little blue baby bear and Hugs is the little pink baby bear. Grams takes care of them.
5. What is the name of the yellow bear with the sun on his belly?

Answer: Funshine

Funshine Bear is yellow and has a sun on his tummy. One of the other answer choices was Bright Heart. That is the name of the raccoon Care Bear cousin, she has a heart-shaped lightbulb on her tummy.
6. What is on Bedtime Bear's tummy?

Answer: moon and stars

Gentle Heart Lamb has a heart shaped pillow on her belly. Bedtime Bear is blue, has sleepy eyes and a crescent moon and star on his belly.
7. What is on Cheer Bear's tummy?

Answer: a rainbow

Cheer Bear has a rainbow and is pink. Champ has a trophy on his belly. I don't think there are any bears with pom poms or megaphones on their tummies.
8. What is the name of the bear who has one regular heart on his tummy?

Answer: Tenderheart

Another of my favorites, I think Tenderheart is kind of the leader of the Care Bears. He is brown and has one red heart on his tummy.
9. What is on the new Share Bear's tummy?

Answer: two lollipops

Share Bear is purple. The original Share Bear has a float with two straws in it. But it could easily be a soda, or a milk shake and I didn't want a hundred correction notices telling me 'No, it's a glass of Koolaid', 'No, it's root beer!' etc.
10. What is on Birthday Bear's belly?

Answer: a cupcake with a candle

Birthday Bear has a cupcake and a candle. Playful Heart Monkey has a heart with a party hat and candy on it.
Source: Author LoveRCrowe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Lanni before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The Care Bears Movie Average
2. Care Bears forever and ever Easier
3. Name the Care Bear Average
4. The Characters of "Care Bears Movie II" Average
5. Care Bear Quiz Average
6. Outdoor Fun Average
7. Board Games Very Easy
8. Family Game Night! Easier
9. Stardoll Average
10. Name the Game Very Easy
11. The Toy Box Very Easy
12. I Said, "Go Outside and Play!" Average

7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us