FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Confessions of a Teenage Drama Queen
Quiz about The Confessions of a Teenage Drama Queen

"The Confessions of a Teenage Drama Queen" Quiz


This is an awesome novel by Dyan Sheldon about a girl who moves from New York City to a small New Jersey town. There, she encounters some problems with a girl who was already the person Lola planned to be.

A multiple-choice quiz by fearless_chika. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors Q-S
  8. »
  9. S

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
117,287
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1589
- -
Question 1 of 10
1. What is Lola's real name? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Lola's best friend? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the girl who tries to bring Lola down? Hint


Question 4 of 10
4. What is Lola and Ella's favorite band? Hint


Question 5 of 10
5. What do Lola and Ella do the night of Sidartha's very last concert and party? Hint


Question 6 of 10
6. How do Lola and Ella get into the party? Hint


Question 7 of 10
7. What does Lola wear to the party? Hint


Question 8 of 10
8. What did Carla do to make it seem like Lola was lying about the party? Hint


Question 9 of 10
9. What did Stu give to Lola? Hint


Question 10 of 10
10. What is Lola's father's name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 27 2024 : MikeyGee: 7/10
May 04 2024 : Guest 70: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Lola's real name?

Answer: Mary Elizabeth Cep

Mary prefers to be called Lola, because it is exotic and mysterious.
2. Who is Lola's best friend?

Answer: Ella Gerard

Lola finds out later than Ella was a victim of Carla Santini.
3. What is the name of the girl who tries to bring Lola down?

Answer: Carla Santini

Lola gets on Carla's nerves by sitting in her spot during English, getting the lead role in "Pygmalion", the school play (in which Carla had had the lead since kindergarten), and showing up at the Sidarthur concert.
4. What is Lola and Ella's favorite band?

Answer: Sidartha

You find this out very early in the book. When Lola finds out that they are no longer a band, she goes into a very dark mood.
5. What do Lola and Ella do the night of Sidartha's very last concert and party?

Answer: They attend the party

When Lola finds out that Sidartha's last concert is in New York, she convinces Ella to sneak out there and attend the party. They don't get into the concert, but they get into the party after some some very lucky events.
6. How do Lola and Ella get into the party?

Answer: They get in with Stu, the lead singer

After trying to get in through the guard, Stu Wolff and Steve Maya come out when Stu gets drunk, and leaves down the street. Lola and Ella follow the very drunk Stu, and eventually get arrested. Stu takes them back to the party after everything settles down. Stu and Lola's dad eventually go rock climbing together.
7. What does Lola wear to the party?

Answer: The dress of Eliza from "Pygmalion"

Lola's sisters are twins, but they are younger than her. Ella's dresses were "too normal", and the dresses at the thrift store weren't good enough. She borrowed Eliza Doolitte's dress.
8. What did Carla do to make it seem like Lola was lying about the party?

Answer: She told everyone that Lola wasn't there

Although Carla did see Lola and Ella at the party, she told everyone at school that she didn't see her. She even took pictures, and Ella wasn't in them. Lola tried explaining what really happened, but it's all so twisted, it didn't seem believable.
9. What did Stu give to Lola?

Answer: A roadie T-shirt from their last tour

Stu gave Lola a roadie T-shirt from their last tour for Lola to change into, because she was soaked from all of the rain. He also dry cleaned Ella and Lola's dresses, so they were as good as new.
10. What is Lola's father's name?

Answer: Calum Cep

You don't find this out until later, when Stu says "Imagine meeting Calum Cep. Cane you believe my luck?" and then Lola says "Believe HIS luck?"
Source: Author fearless_chika

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us