Quiz about The Sisterhood of the Traveling Pants Series
Quiz about The Sisterhood of the Traveling Pants Series

The Sisterhood of the Traveling Pants Series Quiz


This is my favourite series of all time, and to do well on this quiz, you need to know all about all three of the books! Unless you have read all three of the books, you shouldn't take this quiz unless you want to spoil the endings.

A multiple-choice quiz by michrocks164. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors A-C
  8. »
  9. Ann Brashares

Author
michrocks164
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
204,073
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1065
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was Brian's last name? Hint

Wood
McBrian
Vreeland
Warriner

2. Where do Tibby, Carmen, Lena and Bridget live? Hint

Bethesda, Maryland, U.S.A.
Seattle, Washington, U.S.A.
New York City, New York, U.S.A.
Saskatoon, Saskatchewan, Canada

3. Did David and Christina get back together? Hint

No, David went on to marry a woman named Molly.
No, Carmen hated David and he never wanted to see her family again.
Yes, Carmen fixed their relationship.
Yes, Tibby fixed their relationship.

4. What was the woman's name that helped give birth to Carmen's new brother? Hint

Marcia
Lauren
Olivia
Effie

5. Where did Tibby work in the first book, "The Sisterhood of the Traveling Pants"? Hint

Wallman's
Walgreen's
Walmart
The movie theatre

6. Which university did Lena go to? Hint

Brown
Rhode Island School of Design
Williams
University of Maryland

7. What was Eric's last name? Hint

McBrian
Richman
Rollins
Ruthers

8. What was Eric's girlfriend's name? Hint

Kandace
Kira
Kaya
Kayana

9. What did Brian say was his curfew in the first book, "The Sisterhood of the Traveling Pants"? Hint

midnight
11:00 pm
10:00 pm
9:00 pm

10. Who broke up with whom first? Hint

Alex broke up with Carmen
Kostos broke up with Lena
Lena broke up with Kostos
Tibby broke up with Alex


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Brian's last name?

Answer: McBrian

Brian and Tibby soon became very good friends. Brian's favourite video game is Dragon Master!
2. Where do Tibby, Carmen, Lena and Bridget live?

Answer: Bethesda, Maryland, U.S.A.

They were all born in Bethesda, but didn't attend the same schools. Tibby went to "some weird school where everyone sat on bean bag chairs".
3. Did David and Christina get back together?

Answer: Yes, Carmen fixed their relationship.

In the third book, "Girls in Pants", David and Christina end up having a child together! Carmen is very sad and feels betrayed by her mother.
4. What was the woman's name that helped give birth to Carmen's new brother?

Answer: Lauren

Carmen and her family named the baby Ryan. Tibby helped Christina through the birth of the baby and Christina asked Tibby to become his godmother!
5. Where did Tibby work in the first book, "The Sisterhood of the Traveling Pants"?

Answer: Wallman's

Wallman's was where Tibby first met Bailey. I think that Bailey had a big impact in everything that happened to Tibby after they met. This happened in "The Sisterhood of the Traveling Pants".
6. Which university did Lena go to?

Answer: Rhode Island School of Design

Although her parents did not approve, Lena did what she wanted to do and finally her family saw how much she really really wanted to go.
7. What was Eric's last name?

Answer: Richman

Bridget was crushed when she found out that he had a girlfriend.
8. What was Eric's girlfriend's name?

Answer: Kaya

Bridget was so glad that Eric broke up with her to be with Bridget!
9. What did Brian say was his curfew in the first book, "The Sisterhood of the Traveling Pants"?

Answer: 11:00 pm

He told Tibby that he stayed at the 7-Eleven from 1:00-11:00.
10. Who broke up with whom first?

Answer: Lena broke up with Kostos

In "The Second Summer of the Sisterhood", Lena and Kostos wrote letters back and forth, but Lena said she has to break it off between them and that is what she did. She found out in the end that Kostos had made a woman pregnant and that he was going to marry her.
Source: Author michrocks164

This quiz was reviewed by FunTrivia editor MotherGoose before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
12/10/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us