FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 27 Dresses
Quiz about 27 Dresses

The Ultimate 27 Dresses Quiz | Movies


This quiz is about the movie "27 Dresses"! It's my first quiz! I hope you like it! There is a spoiler at the end! If you haven't seen the movie yet, you should probably not take this quiz!

A multiple-choice quiz by smileyfacegirl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. t. 27 Dresses

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
338,835
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
407
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 152 (10/10), Guest 49 (10/10), Guest 71 (10/10).
-
Question 1 of 10
1. Jane fell in love with weddings at age eight. At the wedding, she helped the bride with a problem. What was it? Hint


Question 2 of 10
2. In the beginning of the movie, Jane was trying on a wedding dress. She received a phone call. Who was it from? Hint


Question 3 of 10
3. Jane was the manager's assistant for a magazine. What was the magazine called? Hint


Question 4 of 10
4. At a wedding, Jane met Kevin Doyle. He said he is a writer. What is his pen name? Hint


Question 5 of 10
5. Who did George ask to marry him? Hint


Question 6 of 10
6. What lie did Tess tell George? Hint


Question 7 of 10
7. Where was Tess going to have her wedding? Hint


Question 8 of 10
8. What song did Jane and Kevin sing at the bar? Hint


Question 9 of 10
9. How did Jane tell George that Tess was lying? Hint


Question 10 of 10
10. Who did Jane marry at the end of the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 19 2024 : Guest 152: 10/10
Jul 19 2024 : Guest 49: 10/10
Jul 17 2024 : Guest 71: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 178: 10/10
Jul 01 2024 : Guest 174: 7/10
Jul 01 2024 : Guest 38: 10/10
Jun 26 2024 : Guest 178: 8/10
Jun 05 2024 : Guest 51: 8/10
May 23 2024 : Puzzlegirl2024: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Jane fell in love with weddings at age eight. At the wedding, she helped the bride with a problem. What was it?

Answer: The dress ripped.

Jane helped the bride when her dress ripped. She used her sister, Tess's, headband to tie the dress together and cover the tear.
2. In the beginning of the movie, Jane was trying on a wedding dress. She received a phone call. Who was it from?

Answer: the bride

Jane was a bridesmaid. She was trying on the dress because the bride was busy and they were the same size. The bride called to see how the dress was.
3. Jane was the manager's assistant for a magazine. What was the magazine called?

Answer: Urban Everest

The manager's name was George. Jane secretly loved George. That was why she worked so hard.
4. At a wedding, Jane met Kevin Doyle. He said he is a writer. What is his pen name?

Answer: Malcolm Doyle

Kevin worked on the commitments column in the "New York Journal". He had a pen name so he wouldn't get stalked by crazy brides.
5. Who did George ask to marry him?

Answer: Tess

George asked Tess to marry him. Jane walked in to give George his wallet. Then when Tess walked in, George proposed. Jane secretly loved George so this hurt her. Casey was Jane's best friend and Mary was not a character.
6. What lie did Tess tell George?

Answer: She likes hiking.

George loved the outdoors and was a vegetarian. Tess was the exact opposite. She lied to make him like her.
7. Where was Tess going to have her wedding?

Answer: Boathouse

Jane wanted to have a wedding like their parents' at the boathouse and in her mom's dress, but Tess got her mom's dress and the boathouse.
8. What song did Jane and Kevin sing at the bar?

Answer: Bennie and the Jets

They went to the bar because their car got stuck during a storm. Then the song came on the radio and they both started to sing along!
9. How did Jane tell George that Tess was lying?

Answer: In a slideshow

Tess asked Jane to make a slideshow of her and George. Tess lied to George and Jane wanted him to know the truth. She put bad pictures of Tess in the slideshow.
10. Who did Jane marry at the end of the movie?

Answer: Kevin

Jane and Kevin got married on a beach. There were 29 bridesmaids. Tess and Casey wore yellow dresses. Tess was the maid of honor. The other bridesmaids were the people who Jane was bridesmaid for. They had to wear the dress they made Jane wear at their weddings.
Source: Author smileyfacegirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 27 Dresses Average
2. 27 Dresses Average
3. 27 Dresses Easier
4. 27 Dresses Average

7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us