FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Are You Ready for This Raise Your Voice
Quiz about Are You Ready for This Raise Your Voice

"Are You Ready for This?" "Raise Your Voice" Quiz


This is one of my favourite movies; it has a great story line.

A multiple-choice quiz by wiccan98. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Raise Your Voice

Author
wiccan98
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
282,341
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2326
Awards
Top 10% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. When Terry and her brother get into a car accident, after they go to see "Three Days Grace", what is the last song played at the concert? Hint


Question 2 of 10
2. What is Terry's brother's name? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Terry's roommate? Hint


Question 4 of 10
4. Terry's dad gives in about the music program and lets Terry go after Paul's death?


Question 5 of 10
5. When Terry tells Jay and the others that she has to go to her aunt's to see her dad, she says that she had to act like she had been there the entire time. Her aunt, however, is remodeling her house. What does Terry walk into when she tries to go to the bathroom? Hint


Question 6 of 10
6. Terry catches Jay doing what? Hint


Question 7 of 10
7. After Terry and Jay get into a fight and Terry stops talking to Jay, what does he go out and do? Hint


Question 8 of 10
8. What song do Terry and Jay perform at the talent competition? Hint


Question 9 of 10
9. How does Terry's dad find out that she has been in L.A. the whole time, and not at her aunt's? Hint


Question 10 of 10
10. Just before Terry and Jay perform, Terry realizes that she has forgotten Paul's necklace, and she can't do it without him. She runs back to her room - who does she find waiting for her? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 21 2024 : Guest 82: 9/10
Jul 19 2024 : Guest 35: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Terry and her brother get into a car accident, after they go to see "Three Days Grace", what is the last song played at the concert?

Answer: Are You Ready For This?

This song is sung by the group "Three Days Grace" and is on the "Cursed" soundtrack. This is also playing when Terry and her brother get into the car accident. Just before the other car hits Terry and her brother, the line from the chorus "Are You Ready For This?" plays. Terry then wakes up in the hospital. Terry feels as if the accident is all her fault, because she convinced her brother to sneak out.
2. What is Terry's brother's name?

Answer: Paul

Paul really wants Terry to go to the music school, and when their dad says no he tells his aunt that she has to make sure Terry goes. He also calls Terry a "Stepford Daughter", when she sneaks him out to the concert.
3. Who is Terry's roommate?

Answer: Denise

Denise has a hard time getting the money together for the summer music program. She tells Terry that she's really stressing about the scholarship.
4. Terry's dad gives in about the music program and lets Terry go after Paul's death?

Answer: False

Terry's dad gets more protective after Paul's death and still refuses to let Terry go. Terry tells her mom and aunt that she doesn't want to sing anymore, when they question her about the acceptence letter they found in the garbage. Terry tells her mom that she doesn't want to go because if Paul was still alive he would just get into another screaming fight with their dad.
5. When Terry tells Jay and the others that she has to go to her aunt's to see her dad, she says that she had to act like she had been there the entire time. Her aunt, however, is remodeling her house. What does Terry walk into when she tries to go to the bathroom?

Answer: Closet

Terry's aunt says that her dad called and that she tried to "do her thing" but she thinks that he suspects something because he is on his way there. Terry gets Jay to drive her to the train station and she makes it back to her aunt's just in time.
6. Terry catches Jay doing what?

Answer: Kissing his Ex

The day after Terry and Jay have their first kiss, Terry stays in bed all day and misses her classes because she is upset about Paul. When she gets out of bed she go and looks for Jay and finds him in the practice room, kissing his Ex.
7. After Terry and Jay get into a fight and Terry stops talking to Jay, what does he go out and do?

Answer: Gets Drunk

Terry takes Jay up to the roof, with the help of Denise, so he won't get caught by the night guards and get kicked out. They stay there all night because Jay passes out drunk, and in the morning they start to work things out.
8. What song do Terry and Jay perform at the talent competition?

Answer: Someone's Watching Over Me

Terry and Jay preform the song "Someone's Watching Over Me" as a tribute to her late brother Paul. After they get back together we see them working on the song in the practice room and Terry repeats the line "it doesn't matter" over and over.
9. How does Terry's dad find out that she has been in L.A. the whole time, and not at her aunt's?

Answer: He finds the invitation in his's wife's purse.

While he is looking for the car keys in his wife's purse he finds an invitation from the Bristol summer music program. He then starts calling for his wife and sounds extremly angery, and you know that something bad is about to happen.
10. Just before Terry and Jay perform, Terry realizes that she has forgotten Paul's necklace, and she can't do it without him. She runs back to her room - who does she find waiting for her?

Answer: Her dad

Terry's dad tells her to pack and that he is taking her home. After they argue for a few minutes, Terry tells her dad that "this place is the scariest, hardest, best thing that has ever happened to her." She also tells her dad that she is going to perform any minute now, and it would really mean a lot to her if her mom and dad were there to watch.
Source: Author wiccan98

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Raise Your Voice Easier
2. "Raise Your Voice" to Be Heard Average

7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us