FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Austin Powers  International Man of Mystery
Quiz about Austin Powers  International Man of Mystery

Austin Powers - International Man of Mystery Quiz


Answer these questions on the first "Austin Powers" film!

A multiple-choice quiz by spikeluva14. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Austin Powers

Author
spikeluva14
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
96,092
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
18079
Last 3 plays: Guest 50 (9/10), Guest 76 (9/10), Guest 51 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who played Austin Powers? Hint


Question 2 of 10
2. What is Dr. Evil's second in command called?

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. Who says this quote: "Russian Intelligence? Are you mad?" Hint


Question 4 of 10
4. Does Dr. Evil want to kill his son, Scott?


Question 5 of 10
5. Which of these does Austin NOT mention when in the hotel room with a drunk Vanessa? Hint


Question 6 of 10
6. How many times do the "tables turn" in the final scene?

Answer: (One Word or Number)
Question 7 of 10
7. What colour is Austin's jumbo jet? Hint


Question 8 of 10
8. What symbol does Austin wear around his neck (on a chain)? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of Dr. Evil's pet? Hint


Question 10 of 10
10. How does Dr. Evil describe the temperature in the cryogenic freezing chamber? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 18 2024 : Guest 50: 9/10
Apr 17 2024 : Guest 76: 9/10
Apr 16 2024 : Guest 51: 8/10
Apr 08 2024 : Guest 66: 8/10
Apr 08 2024 : Guest 184: 1/10
Apr 07 2024 : Guest 86: 8/10
Apr 04 2024 : Guest 104: 9/10
Apr 04 2024 : Guest 172: 8/10
Apr 02 2024 : Guest 98: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played Austin Powers?

Answer: Mike Myers

Mike Myers also starred in the film "Wayne's World".
2. What is Dr. Evil's second in command called?

Answer: Number 2

Number Two has recurred in all three "Austin Powers" movies.
3. Who says this quote: "Russian Intelligence? Are you mad?"

Answer: Austin Powers

This is when Basil is filling Austin in on what has happened since he had been frozen.
4. Does Dr. Evil want to kill his son, Scott?

Answer: Yes

Scott Evil was played by Seth Green.
5. Which of these does Austin NOT mention when in the hotel room with a drunk Vanessa?

Answer: banana

Austin is very good in this scene! He doesn't take advantage of poor, drunken Vanessa.
6. How many times do the "tables turn" in the final scene?

Answer: 3

First they turn in Dr Evil's favour when Vanessa has a gun held to her. And then they turn when Austin takes Scott hostage. And again when Number Two comes out with a gun.
7. What colour is Austin's jumbo jet?

Answer: multi-coloured

It even has a revolving bed inside into which Austin tries to entice Vanessa!
8. What symbol does Austin wear around his neck (on a chain)?

Answer: male

Well he is male, but peace would have been a good one.
9. What is the name of Dr. Evil's pet?

Answer: Mr. Bigglesworth

There was a "complication in the un-freezing process"... Mr. Bigglesworth lost all his hair!
10. How does Dr. Evil describe the temperature in the cryogenic freezing chamber?

Answer: frickin freezing

Bit of a easy one for the last question.
Source: Author spikeluva14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us