FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Childs Play 4  Bride Of Chucky
Quiz about Childs Play 4  Bride Of Chucky

Child's Play 4 : Bride Of Chucky Quiz


Good luck! Enjoy my trivia :)

A multiple-choice quiz by Justine2872. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Child's Play

Author
Justine2872
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
43,713
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
7094
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 159 (4/10), Guest 23 (6/10), Guest 174 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. In what year did Charles Lee Ray die? Hint


Question 2 of 10
2. How did Tiffany die? Hint


Question 3 of 10
3. Where do Chucky and Tiffany need to go? Hint


Question 4 of 10
4. How many people were killed in this massacre, not including Chucky and Tiffany? Hint


Question 5 of 10
5. What is the name of Tiffany's spider? Hint


Question 6 of 10
6. How did Damien die? Hint


Question 7 of 10
7. What is Chucky's favorite food? Hint


Question 8 of 10
8. Who is Tiffany's idol? Hint


Question 9 of 10
9. Who didn't die? Hint


Question 10 of 10
10. What does Tiffany call Jesse? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 159: 4/10
Apr 14 2024 : Guest 23: 6/10
Apr 12 2024 : Guest 174: 2/10
Apr 11 2024 : Guest 35: 0/10
Apr 09 2024 : Guest 65: 9/10
Apr 05 2024 : emmal2000uk: 8/10
Apr 02 2024 : Guest 73: 6/10
Mar 28 2024 : Guest 99: 7/10
Mar 25 2024 : Guest 172: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what year did Charles Lee Ray die?

Answer: 1988

2. How did Tiffany die?

Answer: Electrocuted

She was electrocuted in her bath!
3. Where do Chucky and Tiffany need to go?

Answer: New Jersey

4. How many people were killed in this massacre, not including Chucky and Tiffany?

Answer: 11

Bailey, Damien, David, Warren, 2 old people, a policeman, and 2 people in the honeymoon suite, and the grave digger at the end of the movie. Oh yeah... and the detective too!
5. What is the name of Tiffany's spider?

Answer: Charlotte

6. How did Damien die?

Answer: Suffocated

7. What is Chucky's favorite food?

Answer: Swedish Meatball

8. Who is Tiffany's idol?

Answer: Martha Stewart

When Chucky asks her who Martha Stewart is, she says "My idol."
9. Who didn't die?

Answer: Jade

10. What does Tiffany call Jesse?

Answer: Sweetface

Source: Author Justine2872

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Seed of Chucky Average
2. Child's Play Average
3. Child's Play 3 Average
4. Child's Play 2 Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us