FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Childs Play
Quiz about Childs Play

Child's Play Trivia Quiz


Hi! Here is a challenging for you, Chucky fans! Enjoy it!

A multiple-choice quiz by Justine2872. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Child's Play

Author
Justine2872
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
38,758
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8276
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 174 (2/10), Guest 174 (10/10), Guest 99 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. How did Maggie die? Hint


Question 2 of 10
2. What is Chucky's real name?

Answer: (Three Words)
Question 3 of 10
3. How old was Andy? Hint


Question 4 of 10
4. Who was the first victim? Hint


Question 5 of 10
5. Which actor is not in this movie? Hint


Question 6 of 10
6. What is Andy's family name?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. Did Chucky get shot in the heart?


Question 8 of 10
8. Who died in an explosion caused by Chucky? Hint


Question 9 of 10
9. Where did the action take place? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the black guy killed by Chucky? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 23 2026 : Guest 174: 2/10
Jul 19 2026 : Guest 174: 10/10
Jul 12 2026 : Guest 99: 9/10
Jul 09 2026 : Guest 67: 7/10
Jul 08 2026 : Guest 173: 9/10
Jul 07 2026 : Guest 166: 7/10
Jul 06 2026 : Guest 162: 10/10
Jun 15 2026 : Guest 172: 9/10
Jun 13 2026 : Guest 173: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How did Maggie die?

Answer: Fell from a window

Chucky pushed her out of the window.
2. What is Chucky's real name?

Answer: Charles Lee Ray

The Lake Shore Strangler!
3. How old was Andy?

Answer: 6

4. Who was the first victim?

Answer: Maggie

The one who feel out of the window was the first victim! (The babysitter)
5. Which actor is not in this movie?

Answer: Justin Whalin

He is in the 'Child's Play 3' movie!
6. What is Andy's family name?

Answer: Barclay

7. Did Chucky get shot in the heart?

Answer: Yes

The detective shot him in the heart.
8. Who died in an explosion caused by Chucky?

Answer: Eddie

Phil and Kyle are in the second movie!
9. Where did the action take place?

Answer: Chicago

10. What is the name of the black guy killed by Chucky?

Answer: John

Source: Author Justine2872

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Seed of Chucky Average
2. Child's Play 4 : Bride Of Chucky Average
3. Child's Play 2 Average
4. Child's Play 3 Average

8/4/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us