FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about I Get Around Some
Quiz about I Get Around Some

I Get Around Some Trivia Quiz


I'm going to name an actor/actress and name four movies. You have to figure out which one they weren't in. Good luck!

A multiple-choice quiz by madasasnake. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movie Mixture
  8. »
  9. Movies Grab Bag

Author
madasasnake
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
338,185
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1610
Last 3 plays: Guest 172 (10/10), Guest 65 (3/10), Hayes1953 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Kevin Bacon was born in Philadelphia, Pennsylvania and has appeared in many films. Which one, of those listed below, does he not appear in? Hint


Question 2 of 10
2. Nicolas Cage's birth name is Nicolas Kim Coppola and he's nephew to Francis Ford Coppola. He has starred in many movies. In which of the movies listed does he not grace us with his presence? Hint


Question 3 of 10
3. Everyone's favorite pirate, Johnny Depp, was born in Owensboro, Kentucky and has appeared in many films. In which of the movies, listed below, does he not appear? Hint


Question 4 of 10
4. Actor Tom Hanks was born in Corcord, California in 1956 and has appeared in many great movies. In which of the movies listed does he not appear? Hint


Question 5 of 10
5. Paul Reubens was born in Peekskill, New York in 1952. He's most famous for creating the character Pee Wee Herman. He has appeared in some films but which one listed isn't one of them? Hint


Question 6 of 10
6. Samuel L. Jackson was born in Washington, D.C. on December 21, 1948. He has appeared in almost every movie out there but I found one he isn't in. Can you pick it out? Hint


Question 7 of 10
7. Harrison Ford has enjoyed a long successful career. He was in numerous television shows for almost ten years before his first major movie role. Which one of these movies isn't one of the many treasures in which he's starred?
Hint


Question 8 of 10
8. Jodie Foster started her career at three years old, appearing in a Coppertone commercial. She appeared in many televison shows and then transitioned into movies, where she has starred in a lot of them. Which one, of those listed below, does she not appear in? Hint


Question 9 of 10
9. Jennifer Connelly started her career in modeling when she was 10 years old. Some years later she switched to movies. Which one, listed below, does she not appear in? Hint


Question 10 of 10
10. Demi Moore's birth name is Demi Gene Guynes. Her first movie was a low-budget, 3-D horror movie called "Parasite". She has since starred in many others. Which one, of those listed below, does she not appear in? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 07 2024 : Guest 65: 3/10
Jun 05 2024 : Hayes1953: 4/10
May 25 2024 : Guest 96: 7/10
May 22 2024 : Guest 209: 3/10
May 13 2024 : pughmv: 8/10
Apr 29 2024 : Auntmer: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Kevin Bacon was born in Philadelphia, Pennsylvania and has appeared in many films. Which one, of those listed below, does he not appear in?

Answer: Canadian Bacon

He's killed in "Friday the 13th" while in bed. He's the 'Thank you sir may I have another' guy from "Animal House". He plays a character called Taxi Racer in "Planes, Trains and Automobiles". He doesn't appear in the John Candy comedy "Canadian Bacon".
2. Nicolas Cage's birth name is Nicolas Kim Coppola and he's nephew to Francis Ford Coppola. He has starred in many movies. In which of the movies listed does he not grace us with his presence?

Answer: Maniac Cop

He only briefly appears in "Fast Times at Ridgemont High". He's a teenager in "Valley Girl". In "Grindhouse" he appears as the evil Dr. Fu Manchu. He does not appear in "Maniac Cop".
3. Everyone's favorite pirate, Johnny Depp, was born in Owensboro, Kentucky and has appeared in many films. In which of the movies, listed below, does he not appear?

Answer: Willy Wonka and the Chocolate Factory (1971)

In "Platoon" he plays a soldier. In "What's Eating Gilbert Grape" he plays the son of a very large woman. In "Freddy's Dead: The Final Nightmare" he plays a person giving a anti-drug public service announcement. He doesn't star in "Willy Wonka and the Chocolate Factory" (1971) but does star in "Charlie and the Chocolate Factory" (2005). Both movies are based on the Roald Dahl book.
4. Actor Tom Hanks was born in Corcord, California in 1956 and has appeared in many great movies. In which of the movies listed does he not appear?

Answer: Beethoven

In "Big" he plays a child who turns into a man and back into a child again. In "Bachelor Party" he plays a man who acts like a child. In "You've Got Mail" he plays a lovesick bookstore owner. He does not appear in "Beethoven" but does appear in another big dog movie, "Turner and Hooch".
5. Paul Reubens was born in Peekskill, New York in 1952. He's most famous for creating the character Pee Wee Herman. He has appeared in some films but which one listed isn't one of them?

Answer: Meatballs

In "The Blues Brothers" he appears briefly as a waiter. In "Cheech and Chong's Nice Dreams" he is The Hamburger Dude. In "Buffy The Vampire Slayer" he is a vampire who takes a real long time to die. He does not appear in "Meatballs" but does appear in "Meatballs Part II".
6. Samuel L. Jackson was born in Washington, D.C. on December 21, 1948. He has appeared in almost every movie out there but I found one he isn't in. Can you pick it out?

Answer: The Happening

Mr. Jackson plays a computer programmer in "Jurassic Park". He plays an armed robber in "Coming To America". He plays a small role in "Goodfellas", as a sleepy criminal. He doesn't appear in "The Happening" but does appear in "Unbreakable", both of which are M.Night Shyamalan movies.
7. Harrison Ford has enjoyed a long successful career. He was in numerous television shows for almost ten years before his first major movie role. Which one of these movies isn't one of the many treasures in which he's starred?

Answer: U.S. Marshals

Ford plays a army colonel in "Apocalypse Now". He plays a gear head in "American Graffiti". He plays a bounty hunter in "Blade Runner". He does appear in "The Fugitive", which has a sequel called "U.S. Marshals", in which he doesn't appear.
8. Jodie Foster started her career at three years old, appearing in a Coppertone commercial. She appeared in many televison shows and then transitioned into movies, where she has starred in a lot of them. Which one, of those listed below, does she not appear in?

Answer: Red Dragon

In "Taxi Driver" she plays a under-age prostitute. "Shadows and Fog" finds her playing an older prostitute. She plays a FBI agent in training in "Silence of the Lambs". She does not appear in "Red Dragon" which was a prequel to "Silence of the Lambs".
9. Jennifer Connelly started her career in modeling when she was 10 years old. Some years later she switched to movies. Which one, listed below, does she not appear in?

Answer: Hellraiser

She plays a wife of a man suffering from amnesia in "Dark City". In "Dark Water" she plays a women trying to protect her daughter. In "Requiem of a Dream" she plays a drug addict. She does not appear in "Hellraiser".
10. Demi Moore's birth name is Demi Gene Guynes. Her first movie was a low-budget, 3-D horror movie called "Parasite". She has since starred in many others. Which one, of those listed below, does she not appear in?

Answer: Double Jeopardy

In "Striptease" she plays a stripper trying to support her child. In "G.I. Jane" she plays a Navy Seal in training. In "Blame it on Rio" she plays a young temptress. She does not appear in "Double Jeopardy".
Source: Author madasasnake

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Entertaining to Me!:

This is a collection of my movie related quizzes. Not too difficult, enjoy.

  1. Night of the Dead Characters Average
  2. Sequel Gold Average
  3. Sequel Cesspool Average
  4. Bit Part, Bit Smart? Easier
  5. Know Your Role? (The Feminine Edition) Easier
  6. Know Your Role? (The Manly Edition) Easier
  7. Horror Mix Be the Fix! Average
  8. I Get Around Some Tough

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us