FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jennifer Lopez Movies
Quiz about Jennifer Lopez Movies

Movie Quiz: Jennifer Lopez Movies: 10 Questions | People Themed


A quiz on the movies that Jennifer Lopez has starred in.

A multiple-choice quiz by ashalia. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed L-R
  8. »
  9. Jennifer Lopez

Author
ashalia
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
64,606
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1728
- -
Question 1 of 10
1. What character did Jennifer Lopez play in the 1997 movie, 'Blood and Wine'? Hint


Question 2 of 10
2. True or False: Jennifer Lopez was one of the main characters in the 1996 movie, 'Jack'?

Answer: (One Word - True or False)
Question 3 of 10
3. Which one of these actors co-starred with Jennifer Lopez in the 1998 movie, 'Out of Sight'? Hint


Question 4 of 10
4. Jennifer Lopez played Grace McKenna in the 1997 movie, 'U Turn'. Who played Jamilla? Hint


Question 5 of 10
5. Jennifer Lopez played the voice of which ant in the 1998 movie, 'Antz'? Hint


Question 6 of 10
6. Jennifer Lopez played the character Catherine Deane in the 2000 movie, 'The Cell'. Who played Lucien Baines? Hint


Question 7 of 10
7. Which character did Jennifer Lopez play in the 1995 movie, 'My Family: Mi Familia'? Hint


Question 8 of 10
8. Jennifer Lopez co-starred with Constance Marie in the 1997 movie, 'Selena'. What character did Constance Marie play? Hint


Question 9 of 10
9. Jennifer Lopez played Mary Fiore in the 2001 movie, 'The Wedding Planner'. Who played Geri? Hint


Question 10 of 10
10. Jennifer Lopez played Terri Flores in the 1997 movie, 'Anaconda'. Who played Gary Dixon? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What character did Jennifer Lopez play in the 1997 movie, 'Blood and Wine'?

Answer: Gabriella

Suzanne was played by Judy Davis, Dina was played by Robyn Peterson, and The Head Nurse was played by Carmen Lopez.
2. True or False: Jennifer Lopez was one of the main characters in the 1996 movie, 'Jack'?

Answer: True

Yes, she did star in the movie 'Jack'. She played the character Miss Marquez.
3. Which one of these actors co-starred with Jennifer Lopez in the 1998 movie, 'Out of Sight'?

Answer: George Clooney

George Clooney played Jack Foley and Jennifer Lopez played Karen Sisco.
4. Jennifer Lopez played Grace McKenna in the 1997 movie, 'U Turn'. Who played Jamilla?

Answer: Aida Linares

Claire Danes played Jenny, Liv Tyler played the Girl in Bus Station, and Julie Haggerty played Flo.
5. Jennifer Lopez played the voice of which ant in the 1998 movie, 'Antz'?

Answer: Azteca

Anne Bancroft played the voice of the Queen, Sharon Stone played the voice of Princess Bala, and Jane Curtin played the voice of Muffy.
6. Jennifer Lopez played the character Catherine Deane in the 2000 movie, 'The Cell'. Who played Lucien Baines?

Answer: Patrick Bauchau

Dylan Baker played Henry West, James Gammon played Teddy Lee, and Jake Weber played Gordon Ramsey.
7. Which character did Jennifer Lopez play in the 1995 movie, 'My Family: Mi Familia'?

Answer: Young Maria Sanchez

Maria Canals played Young Irene Sanchez, Lupe Ontiveros played Irene Sanchez, and Jenny Gago played Maria Sanchez.
8. Jennifer Lopez co-starred with Constance Marie in the 1997 movie, 'Selena'. What character did Constance Marie play?

Answer: Marcela Quintanilla

Jackie Guerra played Suzette Quintanilla, Lupe Ontiveros played Yolanda Saldivar, and Jacob Vargas played Abie Quintanilla.
9. Jennifer Lopez played Mary Fiore in the 2001 movie, 'The Wedding Planner'. Who played Geri?

Answer: Kathy Najimy

Joanna Gleason played Mrs. Donolly, Susan Mosher played Frieda, and Judy Greer played Penny.
10. Jennifer Lopez played Terri Flores in the 1997 movie, 'Anaconda'. Who played Gary Dixon?

Answer: Owen Wilson

Jonathan Hyde played Warren Westridge, Eric Stoltz played Dr. Steven Cale, and Vincent Castellanos played Mateo.
Source: Author ashalia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us