FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jennifer Lopez and her Movies
Quiz about Jennifer Lopez and her Movies

Jennifer Lopez and her Movies Trivia Quiz


I love Jennifer Lopez's movies. She is a really great actress. This quiz is about her in her movies. Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by bravesday23. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed L-R
  8. »
  9. Jennifer Lopez

Author
bravesday23
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
133,632
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
853
- -
Question 1 of 10
1. In "Anaconda", where was Jennifer's character, Terri, from? Hint


Question 2 of 10
2. Which actor's character was Jennifer's character, Grace, married to in the movie "U Turn"? Hint


Question 3 of 10
3. What was the name of Jennifer's character in "Blood & Wine"? Hint


Question 4 of 10
4. For which of these animated movies did Jennifer provide her voice? Hint


Question 5 of 10
5. What was the first movie Jennifer ever appeared in? Hint


Question 6 of 10
6. Which 1998 movie starred Sean Penn, George Clooney, Woody Harrelson, Jim Caviezel, and Nick Nolte, who have all also worked with Jennifer Lopez?

Answer: (Four Words-think of a color)
Question 7 of 10
7. In which of these movies did Jennifer NOT play a police officer? Hint


Question 8 of 10
8. What was Jennifer's character's name in "Jack"? Hint


Question 9 of 10
9. Jennifer Lopez played the slain Tejano singer Selena in "Selena" and young Maria Sanchez in "My Family: Mi Familia". Which one of these actors was NOT in both "Selena" and "My Family: Mi Familia" with her? Hint


Question 10 of 10
10. In "Out of Sight", which of these actors was NOT mentioned by Karen and Jack while they were in the trunk? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Anaconda", where was Jennifer's character, Terri, from?

Answer: South Carolina

Terri was from South Carolina. She was shooting a documentary in the Amazon River with her crew. They ended up meeting Paul Sarone, a snake trapper. He tricked them into going down a river that they had not intended to go down where they met a huge anaconda. All but three ended up dying.
2. Which actor's character was Jennifer's character, Grace, married to in the movie "U Turn"?

Answer: Nick Nolte

Nick Nolte played Jennifer's husband. Sean Penn played the man that made the u turn into the very strange town. Jon Voight played the blind man on the street corner. George Clooney was not in the film.
3. What was the name of Jennifer's character in "Blood & Wine"?

Answer: Gabriela

Jennifer played Gabriela. She played a maid and also was Jack Nicholson's character's mistress in the film.
4. For which of these animated movies did Jennifer provide her voice?

Answer: Antz

Jennifer provided the voice for the ant Azteca. The movie also had the voices of Woody Allen, Danny Glover, and Sharon Stone.
5. What was the first movie Jennifer ever appeared in?

Answer: My Little Girl

Jennifer's first movie role was in the movie "My Little Girl" in 1986. Her next movie was "My Family: Mi Familia" in 1995. She did a TV movie called "Nurses on the Line: The Crash of Flight 7" in 1993.
6. Which 1998 movie starred Sean Penn, George Clooney, Woody Harrelson, Jim Caviezel, and Nick Nolte, who have all also worked with Jennifer Lopez?

Answer: The Thin Red Line

Jennifer worked with Sean Penn and Nick Nolte in "U-Turn", George Clooney in "Out of Sight", Woody Harrelson in "Money Train", and Jim Caviezel in "Angel Eyes". They all had a part in the movie "The Thin Red Line", except for Jennifer of course.
7. In which of these movies did Jennifer NOT play a police officer?

Answer: The Cell

Jennifer played Catherine Deane, a child psychologist. She could enter childrens' minds while they were in a coma. There was a murder they found and they needed to know where his next victim was, so she entered his mind and found that it was very disturbing.
8. What was Jennifer's character's name in "Jack"?

Answer: Miss Marquez

Jennifer played Jack's teacher, Miss Marquez. Jack, played by Robin Williams, was a ten year old boy who looked the age of a forty year old. Miss Marquez's favorite candy was red Gummi Bears.
9. Jennifer Lopez played the slain Tejano singer Selena in "Selena" and young Maria Sanchez in "My Family: Mi Familia". Which one of these actors was NOT in both "Selena" and "My Family: Mi Familia" with her?

Answer: Jackie Guerra

Constance Marie played the Toni Sanchez in "My Family" and Selena's mother in "Selena". Edward James Olmos played Paco, the narrator, and Selena's father. Jacob Vargas played young Jose Sanchez and Selena's brother. Jackie Guerra played Selena's sister in "Selena", but was not in "My Family".
10. In "Out of Sight", which of these actors was NOT mentioned by Karen and Jack while they were in the trunk?

Answer: Peter Funt

When Jack and Karen were in the trunk they talked a lot about movies. They said Faye Dunaway and Robert Redford were in "Three Days of the Condor" together, and Faye and Peter Finch were in "Network" together. Peter Funt is the current host of "Candid Camera", and son of Allen Funt, the original "Candid Camera" host.
Source: Author bravesday23

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us