Quiz about Mel Brooks Movies
Quiz about Mel Brooks Movies

Take this Mel Brooks Movies Quiz! Average Trivia | People Themed


From what Mel Brooks movies do these quotes come from?

A multiple-choice quiz by awkins. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed A-D
  8. »
  9. Mel Brooks

Author
awkins
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
4,951
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3187
Last 3 plays: Guest 73 (8/10), Guest 70 (8/10), Guest 71 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. I am the author. You are the audience. I outrank you? Hint

Silent Movie
The Producers
History of the World: Part One
Blazing Saddles

2. My grandfather used to work for your grandfather. Of course the rates have gone up? Hint

Young Frankenstein
Silent Movie
The Producers
Spaceballs

3. I must have killed more men than Cecil B. DeMille? Hint

Dracula: Dead and Loving It
High Anxiety
Blazing Saddles
Spaceballs

4. Non? Hint

The Producers
History of the World: Part One
High Anxiety
Silent Movie

5. Those who are tardy do not get fruit cup? Hint

High Anxiety
Robin Hood: Men in Tights
Spaceballs
Blazing Saddles

6. Don't get saucy with me, Bernaise? Hint

Dracula: Dead and loving It
Spaceballs
Blazing Saddles
History of the World: Part One

7. For the sake of clarity and sanity, the rest of the movie will NOT be in Polish? Hint

The Producers
To Be or Not To Be
Silent Movie
High Anxiety

8. What's the matter Colonel Sandurz? Chicken? Hint

Young Frankenstein
To Be or Not To Be
Dracula: Dead and Loving It
Spaceballs

9. Prepare for the fight scene? Hint

The Producers
Robin Hood: Men in Tights
Silent Movie
Blazing Saddles

10. The children of the night.. what a mess they make? Hint

High Anxiety
Dracula: Dead and Loving It
Blazing Saddles
Young Frankenstein


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I am the author. You are the audience. I outrank you?

Answer: The Producers

Said by Franz Liebkind (Kenneth Mars)
2. My grandfather used to work for your grandfather. Of course the rates have gone up?

Answer: Young Frankenstein

Said by Igor (Marty Feldman)
3. I must have killed more men than Cecil B. DeMille?

Answer: Blazing Saddles

Said by Jim, The Waco Kid (Gene Wilder)
4. Non?

Answer: Silent Movie

Said by Marcel Marceau
5. Those who are tardy do not get fruit cup?

Answer: High Anxiety

Said by Nurse Diesel (Cloris Leachman)
6. Don't get saucy with me, Bernaise?

Answer: History of the World: Part One

Said by Count De Monet (Harvey Korman)
7. For the sake of clarity and sanity, the rest of the movie will NOT be in Polish?

Answer: To Be or Not To Be

Said by the Announcer
8. What's the matter Colonel Sandurz? Chicken?

Answer: Spaceballs

Said by Lord Dark Helmet (Rick Moranis)
9. Prepare for the fight scene?

Answer: Robin Hood: Men in Tights

Said by Robin Hood (Cary Elwes)
10. The children of the night.. what a mess they make?

Answer: Dracula: Dead and Loving It

Said by Dracula (Leslie Nielsen)
Source: Author awkins

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 28 2022 : Guest 73: 8/10
Nov 28 2022 : Guest 70: 8/10
Nov 27 2022 : Guest 71: 9/10
Nov 25 2022 : Guest 73: 5/10
Nov 25 2022 : Guest 76: 7/10
Nov 22 2022 : Guest 172: 10/10
Nov 08 2022 : Guest 75: 7/10
Nov 08 2022 : Guest 104: 0/10
Nov 06 2022 : Guest 75: 6/10

Score Distribution

quiz
11/29/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us