FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rain Man
Quiz about Rain Man

Take this Rain Man Quiz! Average Trivia | Movies


I love the movie 'Rain Man.' If you've seen it a few times, then you will do great on this little quiz! Enjoy!

A multiple-choice quiz by jaci. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Rain Man

Author
jaci
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,791
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
6918
Last 3 plays: Guest 76 (15/15), Guest 12 (15/15), Guest 51 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. What does Charlie get from his father after he passes away? Hint


Question 2 of 15
2. What does Ray tell Iris that he and Charlie are doing in Vegas? Hint


Question 3 of 15
3. What does Ray have for a snack every night before he goes to bed? Hint


Question 4 of 15
4. According to Ray, where is the only place you can buy underwear? Hint


Question 5 of 15
5. According to Ray, which is the safest airline? Hint


Question 6 of 15
6. How many toothpicks fell out of the box at the diner? Hint


Question 7 of 15
7. What state do Charlie and Ray have to stop in because Ray does not drive in the rain? Hint


Question 8 of 15
8. How much of Charlie's money does Ray lose at the Wheel of Fortune? Hint


Question 9 of 15
9. What does Ray say about the kiss that Suzanna gives him? Hint


Question 10 of 15
10. How does Ray describe Iris to Charlie? Hint


Question 11 of 15
11. When was the first time Ray did his 'who's on first' routine? Hint


Question 12 of 15
12. What is Ray cooking when the fire starts? Hint


Question 13 of 15
13. What does Ray use to eat with? Hint


Question 14 of 15
14. What favorite show of Ray's comes on everyday? Hint


Question 15 of 15
15. When Mr. Bruner asked Ray why he wasn't wearing his K-Mart clothes, what does Ray say? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 30 2024 : Guest 76: 15/15
Apr 16 2024 : Guest 12: 15/15
Apr 14 2024 : Guest 51: 15/15
Apr 06 2024 : Guest 100: 11/15
Apr 05 2024 : Guest 173: 15/15
Mar 23 2024 : FastEd8: 9/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Charlie get from his father after he passes away?

Answer: his prized roses and the car

After Charlie's father dies, he only gets his prized roses and his car. Charlie wanted the three million dollars instead.
2. What does Ray tell Iris that he and Charlie are doing in Vegas?

Answer: counting cards

When Iris asked Ray what they were doing, Ray tells her they are 'couting cards'.
3. What does Ray have for a snack every night before he goes to bed?

Answer: apple juice and cheeseballs

He has Motts Apple Juice and Cheetos Cheese Balls.
4. According to Ray, where is the only place you can buy underwear?

Answer: K-Mart at 400 Oak Street in Cincinnati

Ray thinks you can only buy underwear (boxers) in Ohio. He mentions 400 Oak Street many times.
5. According to Ray, which is the safest airline?

Answer: Qantas

Ray refused to take any airline due to the crash records of each one. The only one he said had no accidents was Qantas, and it only went to Melbourne, Australia.
6. How many toothpicks fell out of the box at the diner?

Answer: 246

Within seconds, Ray was was able to count the number of toothpicks that had fallen onto the floor.
7. What state do Charlie and Ray have to stop in because Ray does not drive in the rain?

Answer: Missouri

Because Ray does not drive in the rain, they are forced to stop in Missouri and stay at the Honeymoon Haven.
8. How much of Charlie's money does Ray lose at the Wheel of Fortune?

Answer: 3 thousand dollars

Ray is so sure that it will stop on 20 that Charlie bets 3 thousand dollars that they end up losing.
9. What does Ray say about the kiss that Suzanna gives him?

Answer: it's wet

When Ray gets his first kiss from Suzanna in the elevator, he tells her it's wet!
10. How does Ray describe Iris to Charlie?

Answer: she's sparkly

After Ray and Iris have gotten to know each other, Ray tells Charlie she is very sparkly.
11. When was the first time Ray did his 'who's on first' routine?

Answer: when Charlie touches his books

Ray does his 'who's on first' for the very first time when Charlie is touching his books at Wallbrook.
12. What is Ray cooking when the fire starts?

Answer: waffles

Ray is making waffles and leaves on the toaster oven that starts the fire.
13. What does Ray use to eat with?

Answer: toothpicks

Ray uses toothpicks to eat his pancakes and cheeseballs.
14. What favorite show of Ray's comes on everyday?

Answer: The People's Court

If Ray does not see it every day, he goes crazy.
15. When Mr. Bruner asked Ray why he wasn't wearing his K-Mart clothes, what does Ray say?

Answer: 'K-Mart sucks'

During the movie, Charlie tells Ray that K-Mart sucks when they buy him a suit for Vegas.
Source: Author jaci

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Rain Man Average
2. Rain Man Average
3. Questions about "Rain Man" Average
4. Rain Man Average
5. "Rain Man" Facts Average

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us