FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Starship Troopers
Quiz about Starship Troopers

Starship Troopers Multiple Choice Quiz | 10 Questions


'Starship Troopers'. Pretty cool special effects for an 'older' movie.

A multiple-choice quiz by minvc. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Starship Troopers

Author
minvc
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
45,310
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5326
Last 3 plays: Guest 70 (8/10), Guest 104 (4/10), Guest 107 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is a citizen? Hint


Question 2 of 10
2. T or F: Johnny Rico's parents approved of his choice of going to college over joining their military.

Answer: (T or F)
Question 3 of 10
3. What was 'wiped off the face of the planet'? Hint


Question 4 of 10
4. What species were Earth's enemies? Hint


Question 5 of 10
5. Who was Johnny's girlfriend in high school? Hint


Question 6 of 10
6. ______________, home planet of the bugs. Hint


Question 7 of 10
7. T or F: Johnny, Carmen and Dizzy were all assigned to the mobile infantry.

Answer: (T or F)
Question 8 of 10
8. When you shoot at a bug, it's still 86 percent combat effective. How do you immobilize them? Hint


Question 9 of 10
9. When Johnny and pals went to sign up for the federation, what was the 'sign-in' man missing? Hint


Question 10 of 10
10. Who do we see in this movie that we saw a whole lot of on TV in his younger years... he was a boy genius... and a Dr. even! What was the name of his character we used to watch?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 13 2024 : Guest 70: 8/10
May 09 2024 : Guest 104: 4/10
Apr 28 2024 : Guest 107: 9/10
Apr 27 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 25 2024 : Guest 86: 0/10
Apr 25 2024 : Guest 98: 9/10
Apr 18 2024 : Guest 12: 9/10
Apr 11 2024 : Guest 88: 5/10
Apr 05 2024 : Guest 104: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is a citizen?

Answer: someone who makes it his personal responsibility to protect the human race

It's said a couple of times in the movie. Maybe not the EXACT words, but if you've seen this movie, you know exactly which choice is the correct one.
2. T or F: Johnny Rico's parents approved of his choice of going to college over joining their military.

Answer: F

Johnny Rico DIDN'T choose to go to college.
3. What was 'wiped off the face of the planet'?

Answer: Buenos Aires

'My family... my whole family, was in Buenos Aires.' Feel kinda bad for these people!
4. What species were Earth's enemies?

Answer: bugs

GIANT BUGS. So gross.
5. Who was Johnny's girlfriend in high school?

Answer: Carmen

Carmen was actually his girlfriend. Dizz was a fling. Just once. Then she was killed. SO sad!
6. ______________, home planet of the bugs.

Answer: Klendathu

It's mentioned many times in the movie. It was a disaster field.
7. T or F: Johnny, Carmen and Dizzy were all assigned to the mobile infantry.

Answer: F

Carmen was flight. Johnny and Dizz were mobile infantry.
8. When you shoot at a bug, it's still 86 percent combat effective. How do you immobilize them?

Answer: shoot at their nerve stem

Here's some advice...
9. When Johnny and pals went to sign up for the federation, what was the 'sign-in' man missing?

Answer: all of them!

Johnny's signing up for Mobile Infantry and the guy says, 'Mobile Infantry made me the man I am today!'
10. Who do we see in this movie that we saw a whole lot of on TV in his younger years... he was a boy genius... and a Dr. even! What was the name of his character we used to watch?

Answer: Doogie Howser

Dr. Doogie was what?... like 15 or something like that? It was pretty cool show.
Source: Author minvc

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us