FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which Vacation Movie Was It
Quiz about Which Vacation Movie Was It

Which "Vacation" Movie Was It? Quiz


I'll describe something about one of the "Vacation" movies; you choose which one it happened in.

A multiple-choice quiz by Polaris101. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. National Lampoon

Author
Polaris101
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
154,020
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
9036
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 68 (8/10), Guest 107 (8/10), Guest 209 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which "Vacation" movie had Cousin Eddie loaning Clark money? Hint


Question 2 of 10
2. Clark decides to go skinny dipping. Which "Vacation" movie did that happen in? Hint


Question 3 of 10
3. In which "Vacation" movie did Dana Hill play daughter Audrey? Hint


Question 4 of 10
4. Which "Vacation" movie had Ellen getting kidnapped? Hint


Question 5 of 10
5. Cousin Eddie and Clark went to a store and bought dog food. Which "Vacation" movie had that happen? Hint


Question 6 of 10
6. Which "Vacation" movie had Aunt Edna along for the ride? Hint


Question 7 of 10
7. In which "Vacation" movie did Clark's boss look a lot like the Kamp Komfort clerk from the trip to Wally World? Hint


Question 8 of 10
8. Ellen ends up in the bathroom with another man and Clark goes into the wrong hotel room. Which "Vacation" movie did that happen in? Hint


Question 9 of 10
9. In which "Vacation" movie did Ethan Embry play son Rusty? Hint


Question 10 of 10
10. Which "Vacation" movie had Clark going shopping for lingerie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 16 2024 : Guest 68: 8/10
Jun 11 2024 : Guest 107: 8/10
Jun 08 2024 : Guest 209: 7/10
Jun 07 2024 : Guest 50: 9/10
Jun 06 2024 : Guest 136: 6/10
Jun 06 2024 : Guest 209: 9/10
Jun 06 2024 : herma1504: 3/10
Jun 04 2024 : Guest 24: 6/10
Jun 04 2024 : DeadTechnology: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which "Vacation" movie had Cousin Eddie loaning Clark money?

Answer: Vegas Vacation

Eddie loaning Clark money was a switch. Of course, they had to dig up Eddie's yard to find all of the money that he had buried. Cousin Eddie was played by Randy Quaid and Miriam Flynn played his wife, Catherine.
2. Clark decides to go skinny dipping. Which "Vacation" movie did that happen in?

Answer: Vacation

He ends up waking the entire motel because the water was so cold.
3. In which "Vacation" movie did Dana Hill play daughter Audrey?

Answer: European Vacation

Each "Vacation" movie had different actors playing the kids. In "Vacation", Dana Barron and Anthony Michael Hall played Audrey and Rusty; in "European Vacation", it was Dana Hill and Jason Lively; in "Christmas Vacation", it was Juliette Lewis and Johnny Galecki; and in "Vegas Vacation", it was Marisol Nichols and Ethan Embry.
4. Which "Vacation" movie had Ellen getting kidnapped?

Answer: European Vacation

The Griswolds were given a rental car which had a man in the trunk. The kidnappers couldn't get the keys to the car from Ellen so they kidnapped her.
5. Cousin Eddie and Clark went to a store and bought dog food. Which "Vacation" movie had that happen?

Answer: Christmas Vacation

No, the dog food wasn't for Eddie, it was for Snot, his dog.
6. Which "Vacation" movie had Aunt Edna along for the ride?

Answer: Vacation

Unfortunately Aunt Edna didn't make it to any of the other "Vacation" movies, she died on the way home and Clark wanted to leave her on her doorstep. She was played by the wonderful Imogene Coca.
7. In which "Vacation" movie did Clark's boss look a lot like the Kamp Komfort clerk from the trip to Wally World?

Answer: Christmas Vacation

Brian Doyle-Murray played the Kamp Komfort clerk in "Vacation" and Clark's boss, Frank Shirley, in "Christmas Vacation".
8. Ellen ends up in the bathroom with another man and Clark goes into the wrong hotel room. Which "Vacation" movie did that happen in?

Answer: European Vacation

After Ellen covered her eyes with a washcloth, Clark left the bathroom and Robbie Coltrane's character came in. Ellen didn't realize she was inviting him into the tub with her. Clark went into what he thought was their room and wound up in bed with a woman who didn't want him to get away.
9. In which "Vacation" movie did Ethan Embry play son Rusty?

Answer: Vegas Vacation

"Vegas Vacation" had Ethan Embry as Rusty and Marisol Nichols as Audrey.
10. Which "Vacation" movie had Clark going shopping for lingerie?

Answer: Christmas Vacation

Clark was looking for Christmas gifts for Ellen. Whenever it's really cold out, I always think of Clark slipping and saying to the salesgirl how nipply it was outside.
Source: Author Polaris101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us