FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1997 UK Number Ones
Quiz about 1997 UK Number Ones

1997 UK Number Ones Trivia Quiz


Who sang these UK number ones from 1997?

A multiple-choice quiz by kevinbsb2k. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. No. 1 Hits
  8. »
  9. UK Number Ones

Author
kevinbsb2k
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,175
Updated
Apr 22 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1425
- -
Question 1 of 10
1. Beetlebum'?

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. 'Men In Black'?

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. 'I Wanna Be The Only One'?

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. 'Love Won't Wait'?

Answer: (Two Words)
Question 5 of 10
5. 'Mmmbop'?

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. 'Too Much'?

Answer: (Two Words)
Question 7 of 10
7. 'Don't Speak'?

Answer: (Two Words)
Question 8 of 10
8. 'Blood On The Dancefloor'

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. Do You Know What I Mean'?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. 'Ain't Nobody'?

Answer: (Three Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us