FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mariah Carey Lyrics
Quiz about Mariah Carey Lyrics

Take this Mariah Carey Lyrics Quiz! Average Trivia | Carey, Mariah


Mariah Carey Lyrics

A multiple-choice quiz by kevinbsb2k. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Carey, Mariah
  8. »
  9. Mariah Carey Lyrics

Author
kevinbsb2k
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
30,411
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3768
- -
Question 1 of 10
1. 'Just let you leave without a trace' Hint


Question 2 of 10
2. 'I'm filled with all the joy I could find.' Hint


Question 3 of 10
3. 'Spread your wings and prepare to fly'

Answer: (One Word)
Question 4 of 10
4. 'I don't want another pretender' Hint


Question 5 of 10
5. 'Imagining I'm looking in your eyes' Hint


Question 6 of 10
6. 'You know sugar never ever was so sweet' Hint


Question 7 of 10
7. 'Oh, when you walk by every night' Hint


Question 8 of 10
8. 'But I just keep on coming back incessantly'

Answer: (One Word)
Question 9 of 10
9. 'Your cousin called to say you're tryin' to reach me' Hint


Question 10 of 10
10. 'And I know you're shining down on me from Heaven' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Just let you leave without a trace'

Answer: 'Against All Odds'

Mariah got a UK number one with this, by duetting with Westlife, which got the Westlife band their 6th number one.
2. 'I'm filled with all the joy I could find.'

Answer: 'I Still Believe'

3. 'Spread your wings and prepare to fly'

Answer: Butterfly

4. 'I don't want another pretender'

Answer: 'Dreamlover'

5. 'Imagining I'm looking in your eyes'

Answer: 'My All

6. 'You know sugar never ever was so sweet'

Answer: 'Honey'

7. 'Oh, when you walk by every night'

Answer: 'Fantasy'

8. 'But I just keep on coming back incessantly'

Answer: Heartbreaker

9. 'Your cousin called to say you're tryin' to reach me'

Answer: 'Crybaby'

10. 'And I know you're shining down on me from Heaven'

Answer: 'One Sweet Day'

Source: Author kevinbsb2k

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us