Quiz about Mariah Carey Duets
Quiz about Mariah Carey Duets

Mariah Carey Duets! Trivia Quiz


This is a quiz about the various songs Mariah Carey has worked on with other artists. Good luck! x

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Mariah Carey

Author
Bronte
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
44,503
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5062
Last 3 plays: Guest 71 (4/10), Morganw2019 (9/10), Guest 68 (8/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who did Mariah duet with in the song 'Endless Love'? Hint

Lionel Ritchie
Ricky Martin
Brian Littrell
Luther Vandross

2. Which band sung with Mariah in the song 'Thank God I Found You'? Hint

Backstreet Boys
98 Degrees
Westlife
N'Sync

3. Which rapper features in a remix of Mariah's hit 'Fantasy'? Hint

Eminem
Puff Daddy
Snoop Dogg
O.D.B.

4. Who duetted with Mariah in the song 'I'll Be There'? Hint

Trey Lorenz
Whitney Houston
Madonna
Celine Dion

5. Which group sang with Mariah in the song 'Against All Odds'? Hint

Westlife
98 Degrees
Boyz II Men
Backstreet Boys

6. Who sang with Mariah in the song 'Whenever You Call'? Hint

Brian McKnight
Brian Littrell
Bryan McFadden
Bryan Adams

7. Who joined up with Mariah to sing the hit 'When You Believe'? Hint

Whitney Houston
Jessica Simpson
Faith Hill
Christina Aguilera

8. Which other artist features in Mariah's song 'Sweetheart'? Hint

Eminem
Dr. Dre
Puff Daddy
JD

9. Which band sang with Mariah in 'One Sweet Day'? Hint

Boyz II Men
N'Sync
Boyzone
Bon Jovi

10. What song are these lyrics from?

"Every time I feel the need
I envision you caressing me
And go back in time"
Hint

Miss You Most (At Christmas Time)
Hero
The Roof (Back in Time)
Bringing On The Heartbreak


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who did Mariah duet with in the song 'Endless Love'?

Answer: Luther Vandross

2. Which band sung with Mariah in the song 'Thank God I Found You'?

Answer: 98 Degrees

3. Which rapper features in a remix of Mariah's hit 'Fantasy'?

Answer: O.D.B.

4. Who duetted with Mariah in the song 'I'll Be There'?

Answer: Trey Lorenz

5. Which group sang with Mariah in the song 'Against All Odds'?

Answer: Westlife

6. Who sang with Mariah in the song 'Whenever You Call'?

Answer: Brian McKnight

7. Who joined up with Mariah to sing the hit 'When You Believe'?

Answer: Whitney Houston

8. Which other artist features in Mariah's song 'Sweetheart'?

Answer: JD

9. Which band sang with Mariah in 'One Sweet Day'?

Answer: Boyz II Men

10. What song are these lyrics from? "Every time I feel the need I envision you caressing me And go back in time"

Answer: The Roof (Back in Time)

From "The Butterfly" album.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 18 2023 : Guest 71: 4/10
Jan 04 2023 : Morganw2019: 9/10
Jan 02 2023 : Guest 68: 8/10
Dec 28 2022 : Guest 92: 10/10
Dec 22 2022 : Guest 77: 10/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Mariah Carey Hit Singles Average
2. Mariah's Music Videos Average
3. Mariah Carey Lyrics Average
4. The Life and Times of Mariah Carey Tough
5. Mariah Mayhem! Tough
6. Mariah Carey Average
7. Mariah Carey Average
8. Mariah Carey Average
9. Mariah Carey Average
10. All About Mariah Average
11. "Emancipation of Mimi" Lyrics Average
12. The Music of Mariah Carey Easier

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us