Quiz about Emancipation of Mimi Lyrics
Quiz about Emancipation of Mimi Lyrics

"Emancipation of Mimi" Lyrics Trivia Quiz


It would be pretty hard to answer these questions if you don't have this CD, but why not give it a go anyways?

A multiple-choice quiz by hot_pink. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Mariah Carey

Author
hot_pink
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
223,255
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1955
Last 3 plays: Guest 71 (3/10), Guest 100 (10/10), Guest 97 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the title of the song in which the lyrics are about regretting a breakup? The beginning of this song goes "I didn't mean it when I said I didn't love you so." Hint

Our Love is Forever
We Belong Together
It All Fell Apart
One more Day

2. These lyrics are part of the song "We Belong Together".

"When you left I lost _____."
Hint

a part of me
the memories
the key to love
the feeling of love

3. The title of this song refers to looking for your one true love. Hint

Someone to Love Me
My Heart
Anyone Out There
One and Only

4. These lyrics come from the song "Shake It Off". Why does Mariah have to 'shake off' her boyfriend? Hint

It's too hard to see you
'Cause you lied and cheated
'Cause the lovin' ain't the same
I can't keep spending all this money

5. In "It's Like That", the lyrics state that "It's my night. No ____. No ____. I'm leaving it all behind." What is there none of? Hint

Friends and Lovers
Love and Romance
Stress and Fights
Tears and Fears

6. This line is from the song "It's Like That".

"Boy I know you're watchin' me so ______."
Hint

What's it gonna be?
Let's go do something
Watcha gonna do?
Let's get outta here

7. In the song "Joy Ride", what can "we touch"? Hint

Stars above
Magic water
Heavens
End of the rainbow

8. Finish the lyrics from "Say Something"

"You got my mind blown, and baby, _____."
Hint

I'm crazy in love
I'm in trouble
I cannot wait
I'm ready to go

9. In the song "Stay the Night" it is asked that you "Just let me rock you ____." Hint

A little longer
All night long
'Til the mornin' light
Forever and always

10. "Ever since ya left me, I've been tryin' to hide the pain", is a line from which song? Hint

Hurt
Truth
Breakup
Circles


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the title of the song in which the lyrics are about regretting a breakup? The beginning of this song goes "I didn't mean it when I said I didn't love you so."

Answer: We Belong Together

"We Belong Together" is about a breakup, and wanting to get back together. It stayed number 1 on the pop music charts for 12 weeks. It was ranked number 2 out of all the new music in the year 2005.
2. These lyrics are part of the song "We Belong Together". "When you left I lost _____."

Answer: a part of me

"We Belong Together" was Mariah Carey's comeback song in 2005.
3. The title of this song refers to looking for your one true love.

Answer: One and Only

In "One and Only", Mariah talks about searching for a man to love her and treat her right. She regrets dating guys who lied and cheated.
4. These lyrics come from the song "Shake It Off". Why does Mariah have to 'shake off' her boyfriend?

Answer: 'Cause the lovin' ain't the same

The chorus of the song is "I just gotta shake you off, 'cause the lovin ain't the same when ya keep on playin' games, like ya know I'm here to stay."
5. In "It's Like That", the lyrics state that "It's my night. No ____. No ____. I'm leaving it all behind." What is there none of?

Answer: Stress and Fights

This question pertains to the chorus of "It's Like That." The song is about having a great night and that no one or nothing can bring you down.
6. This line is from the song "It's Like That". "Boy I know you're watchin' me so ______."

Answer: What's it gonna be?

"It's Like That" talks about being on top of the world, and being unstoppable because it's "my night".
7. In the song "Joy Ride", what can "we touch"?

Answer: Stars above

"Joy Ride" is about the pleasure of being with that one special person. The lyrics go "Way up high. A joy ride. We can touch the clouds above. We found love."
8. Finish the lyrics from "Say Something" "You got my mind blown, and baby, _____."

Answer: I'm ready to go

"Say Something" was a duet with Mariah Carey and Snoop Dogg.
9. In the song "Stay the Night" it is asked that you "Just let me rock you ____."

Answer: 'Til the mornin' light

"Stay the Night" is one of the slower songs. It's about spending just a little bit longer together, and staying up all night long, holding each other.
10. "Ever since ya left me, I've been tryin' to hide the pain", is a line from which song?

Answer: Circles

"Circles" is a track about breaking up. After the breakup, the girl sees her ex with another girl, and becomes hurt. She wished they were still dating.
Source: Author hot_pink

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 20 2023 : Guest 71: 3/10
Jan 15 2023 : Guest 100: 10/10
Jan 12 2023 : Guest 97: 10/10
Jan 02 2023 : Guest 68: 4/10
Dec 25 2022 : Guest 73: 10/10
Dec 12 2022 : Guest 51: 7/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Mariah Carey Duets! Average
2. Mariah Carey Hit Singles Average
3. Mariah's Music Videos Average
4. Mariah Carey Lyrics Average
5. The Life and Times of Mariah Carey Tough
6. Mariah Mayhem! Tough
7. Mariah Carey Average
8. Mariah Carey Average
9. Mariah Carey Average
10. Mariah Carey Average
11. All About Mariah Average
12. The Music of Mariah Carey Easier

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us