Quiz about Speak Now Lyrics Taylor Swift
Quiz about Speak Now Lyrics Taylor Swift

"Speak Now" Lyrics: Taylor Swift Quiz


This quiz is about Taylor Swift's third album 'Speak Now'. If you are a true Taylor fan, then this quiz should be easy for you. Enjoy, and please rate. Thanks!

A multiple-choice quiz by mintirox14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Taylor Swift

Author
mintirox14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
332,894
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
1002
Last 3 plays: Guest 71 (6/15), Guest 109 (5/15), Guest 24 (11/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Finish this lyric: 'She looks at life like it's a party and she's ___'. Hint

passed out
so cool
so over it
on the list

2. What is the last line in 'Sparks Fly'? Hint

baby smile
sparks fly
and end
fly away

3. What is the first line in 'Back to December'? Hint

I love you
I'm so glad you made time to see me
I go back to December all the time
I would go back in time and change it but I can't

4. What kind of a city will Taylor be living in, in 'Mean'? Hint

Big old city
Any, as long as he's there
The same one
Busy, crowded city

5. 'Seems like there's always someone who ___'. What word fills in the blank from the song 'Ours'? Hint

disapproves
hates
loves me
wants you

6. 'The stakes are high, the water's __'. What word completes this line? Hint

deep
wavy
blue
rough

7. 'Lost your balance on a ____'. What's the missing word? This line is from the song 'Innocent'. Hint

surfboard
tightrope
seesaw
runway

8. Complete this line: 'Your little hand wrapped around my ___'. Hint

neck
finger
waist
hand

9. What board game is mentioned in the song 'Dear John'? Hint

Monopoly
Trivial Pursuit
Clue
Chess

10. 'Your eyes whispered "___"'. What word finishes the verse? Hint

Have we met?
I love you!
Go away!
Come over here.

11. Finish the line: 'Wearing a gown shaped like a ___.' Hint

princess
castle
cake
pastry

12. What kind of an occasion is she barging in on in 'Speak Now'? Hint

white veil
a party
a funeral
a silent one

13. Finish this lyric: 'Where I stand and say ___'? Hint

Go away leave me now
I want to be with you
Don't say you love me when you don't
Don't say yes run away now

14. 'You were in college working part time ___ '. What words complete the line? Hint

singing prayers
with me
cleaning houses
waiting tables

15. 'I was the flight risk with a fear of ___'. What word is missing? Hint

you
loving
falling
spiders


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Finish this lyric: 'She looks at life like it's a party and she's ___'.

Answer: on the list

This song is called 'Better Than Revenge'. It's widely rumoured to be about Taylor's relationship with Joe Jonas, who supposedly cheated on Taylor. This song was written by Taylor.
2. What is the last line in 'Sparks Fly'?

Answer: sparks fly

'Sparks Fly' is from Taylor's third album 'Speak Now', which was released in 2010. 'Sparks Fly' is one of my favourite songs. It was written and composed by Taylor.
3. What is the first line in 'Back to December'?

Answer: I'm so glad you made time to see me

'Back to December' is on Taylor's album 'Speak Now' (2010). It is widely rumoured to be about her relationship with 'Twilight' actor Taylor Lautner. The song went to number six on the U.S. Billboard Hot 100 chart.
4. What kind of a city will Taylor be living in, in 'Mean'?

Answer: Big old city

This song is 'Mean'. It's on 'Speak Now'. This song is about love, fighting, breaking up and in the end getting over it. The song was released in the US on October 19, 2010. It went to number eleven on the U.S. Billboard Hot 100 chart.
5. 'Seems like there's always someone who ___'. What word fills in the blank from the song 'Ours'?

Answer: disapproves

The full lyric:

'Seems like there's always someone who disapproves.
They'll judge it like they know about me and you
And the verdict comes from those with nothing else to do
The jury's out, but my choice is you'.

'Ours' is a song from 'Speak Now'. This song is fun to sing along to.
6. 'The stakes are high, the water's __'. What word completes this line?

Answer: rough

This is another line from the song 'Ours'. The song was written and composed by Taylor.
7. 'Lost your balance on a ____'. What's the missing word? This line is from the song 'Innocent'.

Answer: tightrope

'Lost your balance on a tight rope
Lost your mind trying to get it back'.

Media reports speculated that the song was about Kanye West. Taylor did not confirm this rumor.
8. Complete this line: 'Your little hand wrapped around my ___'.

Answer: finger

This line is from the song 'Never Grow Up', which is on 'Speak Now'. It's a nice song. Its lyrics were written by Taylor.
9. What board game is mentioned in the song 'Dear John'?

Answer: Chess

Taylor sings: 'And I lived in your chess game, but you changed the rules everyday'. The song 'Dear John' is rumoured to be about singer John Mayer.
10. 'Your eyes whispered "___"'. What word finishes the verse?

Answer: Have we met?

'Your eyes whispered have we met? Across the room your silhouette starts to make its way to me'. I absolutely love this song and recommend it to everyone!

The album 'Speak Now' went to number one on the US Billboard 200 chart and the US Billboard Top Country Albums chart.
11. Finish the line: 'Wearing a gown shaped like a ___.'

Answer: pastry

'She is yelling at her bridesmaid, somewhere back inside a room wearing a gown shaped like a pastry'.

The song 'Speak Now' is from the album 'Speak Now'. This song was produced by Nathan Chapman and Taylor Swift. It reached number eight on the U.S. Billboard Hot 100 chart.
12. What kind of an occasion is she barging in on in 'Speak Now'?

Answer: white veil

'Speak Now' is an amazing song. Taylor reportedly wrote it in about 20 minutes. The song was released on October 25, 2010.
13. Finish this lyric: 'Where I stand and say ___'?

Answer: Don't say yes run away now

'Where I stand and say don't say yes, run away now, I'll meet you when you're out of the church at the back door'. This is a verse from the song 'Speak Now'. The single was released by the music label Big Machine.
14. 'You were in college working part time ___ '. What words complete the line?

Answer: waiting tables

The line is from the song 'Mine'. It was 'accidentally' leaked two weeks before 'Speak Now' (the album) came out. The song went to number three on the US Billboard Hot 100 chart.
15. 'I was the flight risk with a fear of ___'. What word is missing?

Answer: falling

'Mine' was released on August 4, 2010 in the US. It was the debut single from the album 'Speak Now'. The music video for 'Mine' was directed by Roman White. I adore this song!
Source: Author mintirox14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 21 2023 : Guest 71: 6/15
Jan 19 2023 : Guest 109: 5/15
Dec 08 2022 : Guest 24: 11/15
Dec 03 2022 : GoodwinPD: 15/15

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us