FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Best Cole Porter Lyrics
Quiz about The Best Cole Porter Lyrics

The Best Cole Porter Lyrics Trivia Quiz


I hope you like this quiz - I love Cole Porter's lyrics and you probably need to love his lyrics too.

A multiple-choice quiz by silk_rules. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. Cole Porter

Author
silk_rules
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
134,882
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
346
- -
Question 1 of 10
1. Finish the line: "You mean to say you're glad to leave me? .... " Hint


Question 2 of 10
2. Complete the line: "Everytime I look down on this timeless town..." Hint


Question 3 of 10
3. "All through the night, I delight..." Hint


Question 4 of 10
4. Fill in the blanks: "As .... cried ......... ear". Hint


Question 5 of 10
5. What does the singer cry when 'the vet begins to pet'? Hint


Question 6 of 10
6. "love is not all _______
___ _____". Finish it off!
Hint


Question 7 of 10
7. "Cause my heart belongs to ..." Hint


Question 8 of 10
8. "Come on you ______, get up you _______!/You're all too full of _________ dinners!" Fill in the blanks. Hint


Question 9 of 10
9. What does Erma want for Christmas? Hint


Question 10 of 10
10. And finally a very, very easy one: which one of these is a Porter song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Finish the line: "You mean to say you're glad to leave me? .... "

Answer: "Can I believe that's what you mean?"

This is from the song "There's No Cure Like Travel" from the musical "Anything Goes". One of the sailors is singing with his girlfriend, but he later adds he's "just wild about you, honey". She storms off anyway.
2. Complete the line: "Everytime I look down on this timeless town..."

Answer: "Whether blue or grey be her sky"

From the song "I Love Paris" - most perfect, in my opinion, when sung by Ella Fitzgerald. It featured in the show "Can-Can".
3. "All through the night, I delight..."

Answer: "In your love"

This comes from "All Through the Night" from "Anything Goes". Billy and Hope sing it, although they don't know they are doing a duet
4. Fill in the blanks: "As .... cried ......... ear".

Answer: Juliet in her Romeo's

This is from the song "Just One of Those Things" from the show "Jubilee" - it took almost ten years to catch on and achieve popularity!
5. What does the singer cry when 'the vet begins to pet'?

Answer: Hooray!

From the song "Always True to you, Darling" from the musical "Kiss Me Kate", which is a musical retelling of "The Taming of the Shrew".
6. "love is not all _______ ___ _____". Finish it off!

Answer: Peaches and cream

This is from "Anything Goes"; the song is "Goodbye, Little Dream, Goodbye", sung by Hope when Billy is locked up.
7. "Cause my heart belongs to ..."

Answer: Daddy

This is from "Leave It To Me", the show that made Mary Martin a star.
8. "Come on you ______, get up you _______!/You're all too full of _________ dinners!" Fill in the blanks.

Answer: scamps, sinners, expensive

From "Anything Goes" - the song is "Blow, Gabriel, Blow", sung by Reno in a performance for the passengers on the liner.
9. What does Erma want for Christmas?

Answer: Things from Cartier

The lyrics actually go "During Christmas holidays/I develop taking ways/And I'm not at all anti/Pretty things Santy/Brings from Cartier's." This is from...have a guess..."Anything Goes", my all- time favourite Porter show!
10. And finally a very, very easy one: which one of these is a Porter song?

Answer: Wunderbar!

From "Kiss Me Kate", written in 1948 after Cole Porter's crippling riding accident; it obviously shows that his talent didn't decrease in any way!
Source: Author silk_rules

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Cole Porter, American Songwriter Average
2. Cole Porter Lyrics I Average
3. Hole and Courtney Love Average
4. Motor City Madman Average
5. Kelly Osbourne Difficult

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us