FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jeffrey Dahmer
Quiz about Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer Trivia Quiz


The cannibal serial killer, Jeffrey Dahmer...

A multiple-choice quiz by PinkIce. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. People C-D

Author
PinkIce
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
81,615
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
9006
Last 3 plays: Guest 104 (6/10), Guest 80 (8/10), Guest 104 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In which Wisconsin city did Jeffrey Dahmer live? Hint


Question 2 of 10
2. How many young men did Jeffrey Dahmer kill in total? Hint


Question 3 of 10
3. How did he kill the majority of his victims? Hint


Question 4 of 10
4. What number was his apartment? Hint


Question 5 of 10
5. How many times was he nearly caught by the police? Hint


Question 6 of 10
6. Why did his neighbours complain about him? Hint


Question 7 of 10
7. How many brothers did he have? Hint


Question 8 of 10
8. Where did Jeffrey Dahmer usually find his victims? Hint


Question 9 of 10
9. What was his cell number? Hint


Question 10 of 10
10. In a frank discussion with "Inside Edition," what did he admit that he felt about the murders? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 17 2024 : Guest 104: 6/10
Jul 15 2024 : Guest 80: 8/10
Jul 13 2024 : Guest 104: 8/10
Jul 12 2024 : Guest 83: 8/10
Jul 09 2024 : Guest 69: 5/10
Jul 08 2024 : Guest 172: 6/10
Jul 07 2024 : Guest 2: 6/10
Jul 05 2024 : Guest 165: 8/10
Jul 05 2024 : Guest 81: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which Wisconsin city did Jeffrey Dahmer live?

Answer: Milwaukee

He was known as "The Milwaukee Monster."
2. How many young men did Jeffrey Dahmer kill in total?

Answer: 17

He killed 17 young men of varying ages, all of whom he found physically attractive.
3. How did he kill the majority of his victims?

Answer: He strangled them

He placed sleeping pills in their drink and while they were sleeping, he strangled them.
4. What number was his apartment?

Answer: 213

It was at 924 North 25th street.
5. How many times was he nearly caught by the police?

Answer: Two times

He had a dead body wrapped in a bag in the trunk of his mother's car. This was his first victim. The police questioned him on the bags and he said it was trash. The police did not investigate further. The second time the police nearly caught him was when one of his victims wandered out into the street, but was too dazed to say what had happened to him.

The police were still not suspicious.
6. Why did his neighbours complain about him?

Answer: His apartment smelled

Jeffrey Dahmer's apartment smelled from the decomposing bodies there.
7. How many brothers did he have?

Answer: One

Jeffrey Dahmer had one younger brother.
8. Where did Jeffrey Dahmer usually find his victims?

Answer: Gay clubs

Jeffrey Dahmer often went to gay clubs and brought his victims back to his apartment, usually men who he was attracted to.
9. What was his cell number?

Answer: 648

He was confined to cell 648 in the east wing of Columbia Correctional Institution.
10. In a frank discussion with "Inside Edition," what did he admit that he felt about the murders?

Answer: Regret but not horror

He also said that he was still sick and still felt the compulsion to kill, but he was sorry for what he had done.
Source: Author PinkIce

This quiz was reviewed by FunTrivia editor thejazzkickazz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us