FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Elliott Sadler  Rubbin Is Racin
Quiz about Elliott Sadler  Rubbin Is Racin

Elliott Sadler : Rubbin' Is Racin' Quiz


All about Elliott Sadler.

A multiple-choice quiz by mm38. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR
  8. »
  9. NASCAR Drivers

Author
mm38
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,255
Updated
Mar 03 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
666
- -
Question 1 of 10
1. Where is Elliott Sadler from? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the Video & Artist that Elliott Sadler appeared in? Hint


Question 3 of 10
3. At what track was Elliott Sadler's 1st win? Hint


Question 4 of 10
4. At what track did Elliott Sadler win his 1st Pole? Hint


Question 5 of 10
5. Before switching to Robert Yates Racing, for what team did Elliott Sadler race? Hint


Question 6 of 10
6. Elliott Sadler went to college on a Basketball Scholarship.


Question 7 of 10
7. What is Elliott Sadler's nickname on the track? Hint


Question 8 of 10
8. In what race did Elliott Sadler have a helmet throwing contest with Ryan Newman? Hint


Question 9 of 10
9. Who is Elliott's brother? Hint


Question 10 of 10
10. After Elliott Sadler joined Robert Yates Racing, who became his crew chief? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where is Elliott Sadler from?

Answer: Emporia, Virginia

Elliott Sadler was born in Emporia, Virginia on 30th April, 1975.
2. What is the name of the Video & Artist that Elliott Sadler appeared in?

Answer: "Ole Red" by Blake Shelton

Since shooting this video, Elliott and Blake have become fast friends.
3. At what track was Elliott Sadler's 1st win?

Answer: Bristol Motor Speedway

Elliott won his first race at Bristol Motor Speedway in 2001.
4. At what track did Elliott Sadler win his 1st Pole?

Answer: Darlington

Elliott got his 1st pole at Darlington in 2003.
5. Before switching to Robert Yates Racing, for what team did Elliott Sadler race?

Answer: Wood Brothers

Elliott switched from Wood Brothers Racing to Robert Yates Racing for the 2003 Racing season.
6. Elliott Sadler went to college on a Basketball Scholarship.

Answer: True

Elliott is almost as good at basketball as he is racing.
7. What is Elliott Sadler's nickname on the track?

Answer: Candyman

Elliott acquired this nickname after joining Robert Yates Racing in 2003.
8. In what race did Elliott Sadler have a helmet throwing contest with Ryan Newman?

Answer: The 2002 Winston

After this incident Elliott was fined $5,000.
9. Who is Elliott's brother?

Answer: Hermie Sadler

His name is Hermie Sadler.
10. After Elliott Sadler joined Robert Yates Racing, who became his crew chief?

Answer: Raymond Fox

Michael "fatback" McSwain was supposed to be Elliott's new crew cheif, but "fatback" decided to join Bobby LaBonte instead.
Source: Author mm38

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Elliott Sadler Average
2. Tragic Case of LeeRoy Yarbrough Tough
3. Obscure NASCAR Drivers Difficult
4. Kyle Petty Difficult
5. Craftsman Truck Series: Jon Wood Difficult
6. Birthdays of Nascar Drivers Average
7. NASCAR: Who Am I? [2] Tough
8. Reed Sorenson Average
9. Died in the Line of Duty Tough
10. David Pearson Average
11. Remembering Bobby Hamilton Difficult
12. Trevor Bayne Tough

3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us