Quiz about The Unfaithful
Quiz about The Unfaithful

The Unfaithful Trivia Quiz


This is a quiz about the many Australian rugby league players that have played first grade for at least 5 different clubs.

A multiple-choice quiz by Fi B. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Rugby League
  8. »
  9. NRL Teams

Author
Fi B
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
138,641
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
505
Last 3 plays: Guest 1 (8/10), Guest 99 (3/10), Guest 172 (3/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. At which did Brett Kimmorley win a Clive Churchill medal? Hint

Newcastle Knights
Brisbane Broncos
Cronulla Sharks
Melbourne Storm

2. Jason Ferris make his first grade debut with ______ ? Hint

Canberra Raiders
Cronulla Sharks
North Queensland Cowboys
Manly-Warringah

3. John Carlaw made his debut appearance in a First Grade Grand Final with which team? Hint

Melbourne Storm
Newcastle Knights
St George-Illawarra Dragons
New Zealand Warriors

4. Which Queensland team did Kevin Campion never play for? Hint

North Queensland
Brisbane Broncos
South Queensland Crushers
Gold Coast Chargers

5. Which merged club did Colin Ward play for in 2000? Hint

Wests Tigers
St George-Illawarra
Northern Eagles
Canterbury-Bankstown

6. Which 'compass point' team did Terry Hill never play first grade for? Hint

South Sydney
Eastern Suburbs
North Sydney
Western Suburbs

7. Which merged club did Tyran Smith play for in 2000? Hint

Northern Eagles
Wests Tigers
Canterbury-Bankstown
St George Illawarra

8. At which club did Phil Blake end his first grade career? Hint

St George
North Sydney
Canberra
Auckland

9. Which is the only non-foundation club that John Elias played for? Hint

St George
Canterbury-bankstown
Parramatta
Penrith

10. Which is the only non-foundation club that Scott Gale played for? Hint

Illawarra
Canterbury-Bankstown
Canberra
Cronulla-Sutherland


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. At which did Brett Kimmorley win a Clive Churchill medal?

Answer: Melbourne Storm

He achieved this for Melbourne in 1999 as the best player in their 20-18 grand final win over the St George-Illawarra Dragons. He played first grade for Newcastle in 1995, Hunter Mariners in 1997, Melbourne from 1998 to 2000, Northern Eagles in 2001, and joined Cronulla in 2002.
2. Jason Ferris make his first grade debut with ______ ?

Answer: Canberra Raiders

He played with the Canberra 1996, North Queensland in 1997 and 98, Cronulla from 1999 to 2001, Northern Eagles in 2002, and joined Manly in 2003.
3. John Carlaw made his debut appearance in a First Grade Grand Final with which team?

Answer: New Zealand Warriors

He did this in 2002 when the Warriors lost to the Sydney Roosters 30-8. He played with Hunter Mariners in 1997, Melbourne in 1998, Balmain in 1999, Wests Tigers in 2000 and 2001, and joined the NZ Warriors in 2002.
4. Which Queensland team did Kevin Campion never play for?

Answer: South Queensland Crushers

He played for Gold Coast from 1993 to 1995, St George in 1996, Adelaide Rams in 1997, Brisbane from 1998 to 2000, New Zealand Warriors from 2001 to 2002, and joined North Queensland in 2003. South Queensland became defunct at the end of the 1997 season. He also played a handful of State-of-Origin games for Queensland.
5. Which merged club did Colin Ward play for in 2000?

Answer: St George-Illawarra

He played first grade for Eastern Suburbs (1991-1993), Gold Coast (1994-1995), St George (1996-1998), St George-Illawarra (1999-2001), and joined Penrith in 2002. While he was at St George-Illawarra he played in the 1999 Grand Final, which they lost 20-18 to the Melbourne Storm.
6. Which 'compass point' team did Terry Hill never play first grade for?

Answer: North Sydney

He debuted for Souths in 1990, played for Easts in 1991, Wests from 1992-1993, Manly from 1994-1999, and Wests Tigers from 2000. Manly was always a traditional local rival of the North Sydney Bears, as they were both from north of Sydney's Port Jackson.
7. Which merged club did Tyran Smith play for in 2000?

Answer: Wests Tigers

He played for Souths from 1993-1996, North Queensland in 1997, Auckland in 1998, Wests Tigers from 2000-2002, and Canberra from 2003.
8. At which club did Phil Blake end his first grade career?

Answer: Auckland

He played for Manly from 1982-1986, Souths from 1987-1990, Norths in 1991, Canberra in 1992, St George from 1993-1994, and Auckland from 1995-1996.
9. Which is the only non-foundation club that John Elias played for?

Answer: Canterbury-bankstown

He played for South Sydney in 1984, Canterbury in 1986, Western Suburbs from 1986-1987, Eastern Suburbs from 1988-1989, and Balmain from 1989-1992. The 1908 foundation teams were Easts, Souths, Norths, Wests, Balmain, Newcastle, Glebe, Newtown, and Cumberland.
10. Which is the only non-foundation club that Scott Gale played for?

Answer: Canberra

He played for Wests in 1983, Easts in 1984, Balmain from 1985-1988, Norths from 1989-1990, and Canberra from 1991-1992. He also played with English team Hull from 1993. Scott is affected by motor neurone disease.
Source: Author Fi B

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 23 2022 : Guest 1: 8/10
Nov 19 2022 : Guest 99: 3/10
Nov 19 2022 : Guest 172: 3/10
Nov 15 2022 : rabbit1964: 5/10
Oct 22 2022 : Guest 202: 4/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Aussie NRL Team Names Very Easy
2. Rugby League Team Mascots Easier
3. Who Did They Play For? Easier
4. NRL Grounds Average
5. The Gold Coast Titans Average
6. South Sydney to 1999 Average
7. New Zealand Warriors: 2007 Average
8. North Queensland Cowboys Average
9. Cronulla Sharks Average
10. More NRL Grounds Average
11. North Queensland Cowboys Average
12. Club Debut Seasons Average

12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us