FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Charmed
Quiz about Charmed

Television Quiz: Charmed | 10 Questions


Hope you enjoy the quiz!

A multiple-choice quiz by Cori14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Charmed

Author
Cori14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
166,992
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9527
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 146 (6/10), Guest 172 (8/10), Guest 99 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who was Prue's love interest that died at the end of season 1? Hint


Question 2 of 10
2. What season does Cole first appear in? Hint


Question 3 of 10
3. The Charmed One's mom had a Whitelighter named Sam and he is Paige's father.


Question 4 of 10
4. What was the name of the camp their mother died at? Hint


Question 5 of 10
5. What is the Charmed Ones' mother's name? Hint


Question 6 of 10
6. In which episode did the Charmed Ones meet their father, after 20 years of not seeing him? Hint


Question 7 of 10
7. Who was the demon that killed Prue? Hint


Question 8 of 10
8. Which episode do the girls get help from another Whitelighter named Natalie, to defeat Eames? Hint


Question 9 of 10
9. Piper and Leo get married in the episode "Bride and Gloom".


Question 10 of 10
10. Who dies in the 100th episode of "Charmed"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 12 2026 : Guest 146: 6/10
Oct 10 2026 : Guest 172: 8/10
Oct 08 2026 : Guest 99: 10/10
Oct 02 2026 : 1995Tarpon: 10/10
Sep 23 2026 : Guest 144: 0/10
Sep 17 2026 : Guest 38: 7/10
Sep 13 2026 : Guest 195: 6/10
Sep 10 2026 : Guest 152: 8/10
Sep 09 2026 : Guest 184: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was Prue's love interest that died at the end of season 1?

Answer: Andy

He died in the very sad episode - "Deja Vu All Over Again".
2. What season does Cole first appear in?

Answer: Season 3

He appeared in the first episode of season 3, called "Honeymoon".
3. The Charmed One's mom had a Whitelighter named Sam and he is Paige's father.

Answer: True

We first found out about Sam in the episode "P3 H2O".
4. What was the name of the camp their mother died at?

Answer: Camp Skylark

She was drowned from the inside by a water demon.
5. What is the Charmed Ones' mother's name?

Answer: Patty

Finola Hughes is first seen as Patty Halliwell in "That 70s Episode".
6. In which episode did the Charmed Ones meet their father, after 20 years of not seeing him?

Answer: "Thank You For Not Morphing"

7. Who was the demon that killed Prue?

Answer: Shax

Prue died in the episode "All Hell Breaks Loose".
8. Which episode do the girls get help from another Whitelighter named Natalie, to defeat Eames?

Answer: "Blinded By The Whitelighter"

This is the episode when the Elders give Piper and Leo permission to marry.
9. Piper and Leo get married in the episode "Bride and Gloom".

Answer: False

They got married in the episode "Just Harried".
10. Who dies in the 100th episode of "Charmed"?

Answer: Cole

Cole was apparently killed for good, in this episode, after many previous attempts.
Source: Author Cori14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "Charmed" (Part 1) Tough
2. "Charmed" (Part 3) Tough
3. "Charmed" (Part 4) Tough
4. "Charmed" (Part 5) Average
5. "Charmed" (Part 6) Average
6. "Charmed" - Mixed Average
7. "Charmed" And Great Very Difficult
8. "Charmed" And Powerful Impossible
9. "Charmed" Employment Agency: Welcome! Average
10. "Charmed" Episodes Average
11. "Charmed" Forever Very Difficult
12. "Charmed" I'm Sure Tough

10/16/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us