FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Gone But Not Forgotten
Quiz about Gone But Not Forgotten

Gone But Not Forgotten - ? Trivia Quiz


Over the years there have been many characters in Albert Square, some memorable, such as Grant Mitchell, but others may not be recalled to mind so quickly!

A multiple-choice quiz by ArleneRimmer. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. EastEnders

Author
ArleneRimmer
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
159,817
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
2043
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of punk Mary's boyfriend? Hint


Question 2 of 10
2. Who was Guido? Hint


Question 3 of 10
3. There was some misunderstanding when Felix first came to the Square, but do you remember what business he started? Hint


Question 4 of 10
4. The Travernier family did not stay in Walford very long, as a family. Firstly there was Clyde and his son, and then the rest of the family joined them, and when they left Hattie and her grandfather remained alone. Do you remember the name of Clyde and Hattie's father? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of Hannah's son?

Answer: (first name only please - starts with a K. He was a regular at the beginning of the soap)
Question 6 of 10
6. Over the years a number of famous faces have shown up in Walford, too many to list, but they included Pat Coombes. What was the name of her character? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Mark's girlfriend who shared a house with his sister Michelle? Hint


Question 8 of 10
8. Everyone knows that Arthur was framed for stealing the 'Flowering Wilderness Campaign' money, but do you remember the name of the man who framed him?

Answer: (both names, please, initials WR)
Question 9 of 10
9. Who was Roxy? Hint


Question 10 of 10
10. Why did Aiden come to Albert Square? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 08 2024 : Guest 69: 9/10
Apr 03 2024 : Guest 151: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of punk Mary's boyfriend?

Answer: Rod

He looked a bit like Bob Geldolf and although he did not stay with Mary, his influence on her was substantial in the time he lived in the Square.
2. Who was Guido?

Answer: Colin's partner

After Colin's see-saw relationship with Barry finally ended, he started a relationship with Guido, and it was as this progressed that Colin left the Square.
3. There was some misunderstanding when Felix first came to the Square, but do you remember what business he started?

Answer: a barbers

Felix left the Square to live with his sister in Israel; he had believed her to be lost in the Holocaust, and was delighted to find that she had survived the death camps.
4. The Travernier family did not stay in Walford very long, as a family. Firstly there was Clyde and his son, and then the rest of the family joined them, and when they left Hattie and her grandfather remained alone. Do you remember the name of Clyde and Hattie's father?

Answer: Celestine

Celestine and his wife were devout Christians and were able to add a bit of balance to that side of life in the programme, levelling the playing field Dot had travelled alone to that point. Jules was Celestine's father.
5. What was the name of Hannah's son?

Answer: Kelvin

Kelvin and his father, Tony, were part of the regular cast at the beginning, but his mother, Hannah, and sister, Cassie, did not appear for some time.
6. Over the years a number of famous faces have shown up in Walford, too many to list, but they included Pat Coombes. What was the name of her character?

Answer: Marge

Well-known actors have appeared as regular characters, such as Mike Reid playing Frank Butcher or Shane Richie as Alfie Moon, or as cameo appearances, such as Norman Lovatt (from Red Dwarf) Some have been recurring characters, notably Aunt Sal (Anna Karen from 'On the Busses'), while others have had a few weeks or months in their EE role, such as Dalton (played by Hywel Bennett).
7. What was the name of Mark's girlfriend who shared a house with his sister Michelle?

Answer: Shelley

While Mark dated Diane, and married Ruth, neither of these shared a house with Michelle; Sharon shared a flat with Michelle, but never dated Mark. Shelley was the only one to do both.
8. Everyone knows that Arthur was framed for stealing the 'Flowering Wilderness Campaign' money, but do you remember the name of the man who framed him?

Answer: Willy Roper

To confound matters still further, Willy wormed his way into Pauline's affections while Arthur was languishing in prison. It was this which alerted Mark to his guilt and he was able to gather sufficient proof to go to the police and have his father released.
9. Who was Roxy?

Answer: the woman who tried to prostitute Zoe Slater

Kat Slater headbutted Roxy to rescue her daughter and bring her home again.
10. Why did Aiden come to Albert Square?

Answer: to play football

Aiden was a talented footballer who stayed with the Fowlers while he was being trained by the local football club; after an injury effectively stopped him playing professionally, he went downhill fast. Along with his girlfriend, Mandy, he started living rough and nearly died on more than one occasion. He eventually returned to his family.
Source: Author ArleneRimmer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us