FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hollywood Squares
Quiz about Hollywood Squares

Hollywood Squares Trivia Quiz


Tic Tac Toe was never so much fun!

A multiple-choice quiz by astorian. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. H

Author
astorian
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
150,215
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1026
Last 3 plays: gopher75 (3/10), Guest 23 (9/10), nyirene330 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. With which group was "Hollywood Squares" host Jon Bauman once a singer? Hint


Question 2 of 10
2. You can't win a round of Hollywood Squares without getting 3 X's or 3 O's in a row.


Question 3 of 10
3. Which former major league baseball player was the son of a "Hollywood Squares" MC? (His proud Dad regularly bragged about him on the show.) Hint


Question 4 of 10
4. In which square did folksy comic Charley Weaver always sit? Hint


Question 5 of 10
5. My opponent has two X's in a row, and I try to block him. The celebrity gives the wrong answer, but I agree with it. Does my opponent get the third X automatically?


Question 6 of 10
6. Which two celebrities always occupied the center square? Hint


Question 7 of 10
7. What two celebrities started dating after meeting on "Hollywood Squares"? Hint


Question 8 of 10
8. After the death of Charley Weaver, who took over his square? Hint


Question 9 of 10
9. Contestants have a chance to win bonus prizes if they happen to select the:

Answer: (Two Words)
Question 10 of 10
10. Which of these pairs have both won the Daytime Emmy award as Best Game Show Host for their work on "Hollywood Squares"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 13 2024 : gopher75: 3/10
Jul 04 2024 : Guest 23: 9/10
Jun 30 2024 : nyirene330: 7/10
Jun 13 2024 : Guest 174: 5/10
Jun 06 2024 : Guest 152: 6/10
Jun 03 2024 : Guest 104: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. With which group was "Hollywood Squares" host Jon Bauman once a singer?

Answer: Sha Na Na

Did you know that Sha Na Na was the next-to-last act to play at Woodstock? Right before Jimi Hendrix!
2. You can't win a round of Hollywood Squares without getting 3 X's or 3 O's in a row.

Answer: false

A contestant who gets 5 X's or 5 O's on the board wins, even if there aren't 3 in a row.
3. Which former major league baseball player was the son of a "Hollywood Squares" MC? (His proud Dad regularly bragged about him on the show.)

Answer: Pete La Cock

Peter Marshall's son Pete La Cock played for several major league teams, including the Kansas City Royals and Chicago Cubs.
4. In which square did folksy comic Charley Weaver always sit?

Answer: Lower left corner

Charley Weaver's real name was Cliff Arquette- his granddaughters Rosanna and Patricia are well-known actresses.
5. My opponent has two X's in a row, and I try to block him. The celebrity gives the wrong answer, but I agree with it. Does my opponent get the third X automatically?

Answer: No

Normally, my opponent would get the square due to my mistake, but not when that square would give the opponent three in a row.
6. Which two celebrities always occupied the center square?

Answer: Paul Lynde and Whoopi Goldberg

Paul Lynde always had a delightfully catty response for every question.
7. What two celebrities started dating after meeting on "Hollywood Squares"?

Answer: Steve Martin and Bernadette Peters

The relationship didn't last. Too bad- that would've been a great story to tell the kids!
8. After the death of Charley Weaver, who took over his square?

Answer: George Gobel

"Lonesome George" once quipped, "My father was the town drunk- and the town was Chicago."
9. Contestants have a chance to win bonus prizes if they happen to select the:

Answer: secret square

10. Which of these pairs have both won the Daytime Emmy award as Best Game Show Host for their work on "Hollywood Squares"?

Answer: Tom Bergeron and Peter Marshall

Tom Bergeron also hosts "America's Funniest Home Videos."
Source: Author astorian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us