Quiz about Inuyasha 101
Quiz about Inuyasha 101

"Inuyasha" 101 Trivia Quiz


"Inuyasha" is my favorite show and this is my first quiz so I'll make it easy.

A multiple-choice quiz by slypupter001. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television H-K
  8. »
  9. Inuyasha

Author
slypupter001
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
286,730
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1828
Awards
Top 20% Quiz
1. Which person can go through the Bone-Eaters Well? Hint

Kagome
Miroku
Sango
Kikyo

2. Which character is a demon slayer? Hint

Sango
Inuyasha
Kagome
Miroku

3. Who is Inuyasha's brother? Hint

Inuyasha doesn't have a brother
Koga
Sesshomaru
Miroku

4. Who is the wolf demon that falls in love with Kagome and wants revenge for his fallen comrades? Hint

Sesshomaru
Koga
Jinenji
Naraku

5. Who is the sister of the priestess Kikyo? Hint

None of these
Kagome
Kaede
Sango

6. Who is the monk that flirts with pretty girls and has the wind tunnel in his right hand? Hint

Miroku
Koga
Inuyasha
Sesshomaru

7. Who is the priestess that was killed by Naraku 50 years ago and pinned Inuyasha to a tree? Hint

Kagome
Kaede
Sango
Kikyo

8. Which of the following is a demon fox that was orphaned and can change shape? Hint

Shippo
Inuyasha
Koga
Myoga

9. Who is the main villain in the show? Hint

Jinenji
Myoga
Naraku
Sesshomaru

10. Which of the following is NOT a half demon? Hint

Naraku
Jinenji
Inuyasha
Kagura


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which person can go through the Bone-Eaters Well?

Answer: Kagome

Kagome fell into the well when a demon tried to take the jewel from Kagome's body which she didn't know was there. That is how she met Inuyasha.
2. Which character is a demon slayer?

Answer: Sango

Sango's family and other demon slayers were killed by Kohaku, Sango's brother who was being controlled. She travels with Inuyasha and the others to get her brother back.
3. Who is Inuyasha's brother?

Answer: Sesshomaru

Unlike Inuyasha, Sesshomaru is a full blooded demon. He wants to kill Inuyasha to get his sword. He is accompanied by Rin and Jaken.
4. Who is the wolf demon that falls in love with Kagome and wants revenge for his fallen comrades?

Answer: Koga

Koga kidnaps Kagome, because she can sense the sacred jewel shards. Soon after his comrades get slaughtered by Kagura and he vows to get revenge.
5. Who is the sister of the priestess Kikyo?

Answer: Kaede

Kagome is Kikyo's reincarnation and Sango is a demon slayer. Kaede doesn't have great spiritual powers like Kikyo, but she does help Inuyasha a lot.
6. Who is the monk that flirts with pretty girls and has the wind tunnel in his right hand?

Answer: Miroku

Miroku always ask pretty girls if they will bear his child and that makes Sango very angry. He was cursed with the wind tunnel and if Miroku doesn't kill Naraku than he will be sucked into the wind tunnel.
7. Who is the priestess that was killed by Naraku 50 years ago and pinned Inuyasha to a tree?

Answer: Kikyo

Kikyo protected the sacred jewel, so Naraku tricked Kikyo and Inuyasha to get it. Kikyo was wounded and as Inuyasha was taking the jewel she pinned him to a tree that caused him to fall into a deep sleep. Kikyo died, but was brought back to life 50 years later.
8. Which of the following is a demon fox that was orphaned and can change shape?

Answer: Shippo

Shippo's father was killed by the Thunder Brothers. He can change into many weird shapes that everyone mistakes for something else.
9. Who is the main villain in the show?

Answer: Naraku

Naraku killed Kikyo and tried to kill Inuyasha many times. He makes incarnations of himself and has them cause a lot trouble. Just about everyone hates Naraku and wants to kill him.
10. Which of the following is NOT a half demon?

Answer: Kagura

It is revealed that Naraku is a half demon and wants the jewel to become a full demon. Kagura is one of Naraku's incarnations.
Source: Author slypupter001

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
12/7/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us