FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about MASH Trivia
Quiz about MASH Trivia

The Ultimate 'M*A*S*H' Trivia Quiz | Television


If you've ever watched 'M*A*S*H', this quiz is for you.

A multiple-choice quiz by ladymacb29. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. M*A*S*H

Author
ladymacb29
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
1,421
Updated
Jan 30 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
16767
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 168 (10/10), Guest 174 (10/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was Major Houlihan's father's nickname? Hint


Question 2 of 10
2. What was Harry Morgan's first season as a regular character? Hint


Question 3 of 10
3. What game did Houlihan get the 'winning score' in against the Marines? Hint


Question 4 of 10
4. What colour did the people in the camp dye everything to please Hawkeye? Hint


Question 5 of 10
5. Which character did not want to, at first, write to the children (from 'Letters')? Hint


Question 6 of 10
6. Which of Radar's pets was operated on to help Margaret? Hint


Question 7 of 10
7. Which character tried to beat the 'most hoops in a row' record? Hint


Question 8 of 10
8. Which character made a defibrillator? Hint


Question 9 of 10
9. Which character was NOT married at any point during the course of the series? Hint


Question 10 of 10
10. Which character was missing for the night when the bus broke down in the middle of nowhere? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 23 2025 : Guest 168: 10/10
Oct 23 2025 : Guest 174: 10/10
Oct 22 2025 : Guest 172: 10/10
Oct 22 2025 : Guest 184: 9/10
Oct 20 2025 : Guest 172: 9/10
Oct 20 2025 : Guest 72: 3/10
Oct 17 2025 : Guest 76: 10/10
Oct 15 2025 : Guest 98: 7/10
Oct 14 2025 : Guest 174: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Major Houlihan's father's nickname?

Answer: Howitzer

He was 'Howitzer' Al Houlihan.
2. What was Harry Morgan's first season as a regular character?

Answer: 4th

His character began in the same year as Mike Farrell's.
3. What game did Houlihan get the 'winning score' in against the Marines?

Answer: Bowling

Thanks to Major Houlihan.
4. What colour did the people in the camp dye everything to please Hawkeye?

Answer: Red

He was tired of all the green.
5. Which character did not want to, at first, write to the children (from 'Letters')?

Answer: Charles

The thought of writing to children repulsed him.
6. Which of Radar's pets was operated on to help Margaret?

Answer: Rabbit

Back then, rabbits were used to determine if a woman was pregnant or not.
7. Which character tried to beat the 'most hoops in a row' record?

Answer: Potter

He got upset when everyone started crowding around him to watch.
8. Which character made a defibrillator?

Answer: BJ

But no one cared because a famous guy had died and that was bigger news.
9. Which character was NOT married at any point during the course of the series?

Answer: Hawkeye

The eternal bachelor.
10. Which character was missing for the night when the bus broke down in the middle of nowhere?

Answer: Radar

He went to go to the bathroom and didn't come back until morning.
Source: Author ladymacb29

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/24/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us