Quiz about My SoCalled LifeThey Called Her Red
Quiz about My SoCalled LifeThey Called Her Red

"My So-Called Life"-They Called Her "Red" Quiz


"My So-Called Life" is one of the best t.v. shows about teen angst of all time! If you watched the show as much as I have, you should enjoy this quiz!

A multiple-choice quiz by kell9979. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. My So Called Life

Author
kell9979
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
217,954
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1077
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What drug, besides alcohol, did Rayanne take the night she overdosed? Hint

Acid
Ecstasy
Cocaine
Heroin

2. In the last episode, Jordan wrote a love letter to Angela.

True
False

3. How many boys had Angela kissed in her life before Jordan? Hint

3
2
None
4

4. What was the name of the magazine that we see both Patti and Angela reading in "The Zit" episode? Hint

Seventeen
All American Girl
American Gal
Cosmopolitan

5. On New Year's Eve, where was Jordan? Hint

At Angela's
In his car
With his band
With Brian

6. What was Sharon returning to Angela's the day Angela asked her about sex? Hint

adult video
crock pot
clothes from the clothing drive
chafing dish

7. What was the name of the club Buffalo Tom played at? Hint

Pike Street
Liberty Street
Vertigo
Let's Bolt

8. Who said this line: "I belong nowhere." Hint

Angela
Rayanne
Brian
Ricky

9. What song was playing in the gym when Angela had her flashback of the Halloween Dance? Hint

Leader of the Pack
Johnny Angel
My Boyfriend's Back
He's So Fine

10. What class did Sharon and Rayanne share? Hint

English
Gym
Geometry
History


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What drug, besides alcohol, did Rayanne take the night she overdosed?

Answer: Ecstasy

Rayanne had taken ecstasy and was saving another hit for later. After Patti had saved Rayanne's life, she gave the other pill to the proper authorities.
2. In the last episode, Jordan wrote a love letter to Angela.

Answer: False

Brian actually wrote Angela the love letter.
3. How many boys had Angela kissed in her life before Jordan?

Answer: 3

Before Jordan, Angela had kissed a camp counselor, a boy at her cousin's wedding, and a lifeguard.
4. What was the name of the magazine that we see both Patti and Angela reading in "The Zit" episode?

Answer: American Gal

Angela has a vision of the girl on the cover talking to her in the girl's room.
5. On New Year's Eve, where was Jordan?

Answer: In his car

Quickly flashing through all the characters at midnight, we see Jordan sitting in his car at a red light.
6. What was Sharon returning to Angela's the day Angela asked her about sex?

Answer: chafing dish

Sharon was returning the Chase's chafing dish when she and Angela had their heart to heart talk about sex.
7. What was the name of the club Buffalo Tom played at?

Answer: Pike Street

Vertigo was the coffee house Rayanne sang at and Let's Bolt was the club they went to in the pilot episode.
8. Who said this line: "I belong nowhere."

Answer: Ricky

Ricky and Angela were having a heart to heart talk about their feelings regarding themselves and the people they loved.
9. What song was playing in the gym when Angela had her flashback of the Halloween Dance?

Answer: Johnny Angel

While sneaking into the school on Halloween Night, Angela became engulfed in the world of Nicky Driscoll and how he died in the sixties.
10. What class did Sharon and Rayanne share?

Answer: Gym

Sharon told Rayanne she wanted to dump Kyle while doing sit-ups in gym class.
Source: Author kell9979

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'My So Called Life' Quiz 2 Average
2. My So Called Life Difficult
3. My So-Called Life Average

1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us