FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about S1E23 The Slumber Party  A Kicking Weasel
Quiz about S1E23 The Slumber Party  A Kicking Weasel

S1:E2/3 "The Slumber Party" & "A Kicking Weasel" Quiz


This quiz covers the second and third episodes of the first season of "Saved by the Bell: The New Class".

A multiple-choice quiz by Shadowmyst2004. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Saved By The Bell
  8. »
  9. Saved By The Bell: The New Class

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
390,099
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
194
- -
Question 1 of 10
1. Ep. 2: Who dressed as a girl to sneak into the party? Hint


Question 2 of 10
2. Ep. 2: Who fell in love with Tina at first sight? Hint


Question 3 of 10
3. Ep. 2: What school was the "big game" against? Hint


Question 4 of 10
4. Ep. 2: Where was Tina supposedly from? Hint


Question 5 of 10
5. Ep. 2: Who served as the DJ for the dance? Hint


Question 6 of 10
6. Ep. 3: Before becoming the kicker, what position did Weasel have on the football team? Hint


Question 7 of 10
7. Ep. 3: Mr. Belding had the JV cheer team attend the "big match". What sport was it? Hint


Question 8 of 10
8. Ep. 3: Who wasn't one of the three girls competing for the spot on the varsity cheerleading team. Hint


Question 9 of 10
9. Ep. 3: What jersey number did Weasel get when he joined the team's active roster? Hint


Question 10 of 10
10. Ep. 3: Did Bayside win the game against Westwood?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 86: 10/10
Jan 13 2024 : RBEcare: 4/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Ep. 2: Who dressed as a girl to sneak into the party?

Answer: Scott

Scott was still trying to figure out the dating scene at Bayside and trying to convince Lindsay to go out with him.
2. Ep. 2: Who fell in love with Tina at first sight?

Answer: Crunch

Scott dressed in drag as his "cousin" Tina for the party. Crunch delivered pizza to the party and got a look at Tina and fell instantly in love. He turned into a blubbering fool when he thought she'd gotten on a plane to go home.
3. Ep. 2: What school was the "big game" against?

Answer: Valley

Crunch was the star and captain of the football team as they were preparing to go up against longtime rival Valley. When Tina left he fell into a depression and was nearly unable to play. This got Scott to dress as Tina once again and come to the pep rally/dance where he was caught by Tommy D.
4. Ep. 2: Where was Tina supposedly from?

Answer: Wisconsin

The story was that she was visiting her family in California. Scott convinced Lindsay to invite her to the slumber party while he worked to set up the pep rally.
5. Ep. 2: Who served as the DJ for the dance?

Answer: Weasel

Weasel was the DJ, and was supposed to stop the music if Crunch tried to dance with "Tina" as Scott didn't want to cross that line. Eventually Weasel was tricked into starting the music up when Megan commented that she'd dance with him if he could fix the sound system.
6. Ep. 3: Before becoming the kicker, what position did Weasel have on the football team?

Answer: Waterboy

In the opening scene Weasel was walking in the hallway carrying all of the equipment for the team. He served as both the equipment manager and the water boy. After he kicked the ball in practice once, he was bumped up to team kicker.
7. Ep. 3: Mr. Belding had the JV cheer team attend the "big match". What sport was it?

Answer: Ping Pong

There were four people on the Bayside ping pong team. Other than the other team, Mr. Belding and the cheerleaders there wasn't anyone else in the gym for the match. They lost the meet and one of the ping pong players started crying.
8. Ep. 3: Who wasn't one of the three girls competing for the spot on the varsity cheerleading team.

Answer: Lisa

Scott fixed the competition to help Lindsay win. Lisa wasn't a character on the series that season. Megan, Vicki and Lindsay were the three main female characters.
9. Ep. 3: What jersey number did Weasel get when he joined the team's active roster?

Answer: 3

Weasel walked into the Max wearing a #3 Wyzell jersey. T.J., one of the other players, continued to make fun of him and called it beginner's luck even after a practice.
10. Ep. 3: Did Bayside win the game against Westwood?

Answer: Yes

Scott and Tommy D used their own money, and money from the print shop fund to print up "Win with Weasel" shirts after his big practice.

Then the next day Weasel couldn't kick the ball anymore. He realized he kicked well when he was angry, but couldn't kick at all when he was happy.

Scott and Tommy D both worked to make Weasel angry again before the game.

Weasel kicked 11 field goals and they won the game 33-10.
Source: Author Shadowmyst2004

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Saved by the Bell: The New Class, Season 1:

All of my season one quizzes on the sequel series. Please don't forget to rate and enjoy the quizzes.

  1. "Saved by the Bell: The New Class" Pilot Average
  2. S1:E2/3 "The Slumber Party" & "A Kicking Weasel" Average
  3. S1: Ep4/5 "Home Shopping" & "Love is on the Air" Average
  4. "George Washington Kissed Here"/"Homecoming King" Average
  5. S1: Ep8/9 "Belding's Baby" & "Good-Bye Megan" Average
  6. S1: Ep 10/11 "Swap Meet" & "Weasel Love" Average
  7. S1: Ep 12/13 "Tommy A" & "Running the Max" Average

Also part of quiz list
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us