Quiz about The Office
Quiz about The Office

15 Question Television Quiz: "The Office" | Television


This is a quiz dedicated to my favorite American TV show.

A multiple-choice quiz by JorbiK. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television L-P
  8. »
  9. The Office

Author
JorbiK
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
287,673
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
3817
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 99 (13/15), Guest 131 (0/15), Maddy135 (14/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who does Jim have a crush on and reveals his crush to at the end of Season 2? Hint

Ryan
Pam
Dwight
Angela

2. When Michael and Jan take their client to Chili's, Michael orders the Awesome Blossom. What else does he want with the Awesome Blossom? Hint

Salsa
Extra Awesome
Ketchup
Cheese

3. Who was Assistant to the Regional Manager, but was promoted to Assistant Regional Manager? Hint

Dwight
Jim
Andy
Ryan

4. What's Pam's job on "The Office" after Michael came back? Hint

Maid
Security Guard
Janitor
Sales

5. Who is Jim's old sales partner? Hint

Michael
Dwight
Kevin
Meredith

6. Who started the fire? Hint

Jim
Angela
Ryan
Meredith

7. Who was sent to anger management? Hint

Dwight
Andy
Jim
Pam

8. Who yells at Ryan in "Take Your Daughter to Work Day"? Hint

Kevin
Michael
Stanley
Dwight

9. In the episode "Michael's Birthday", what item does Pam make fun of Jim for getting at the grocery store? Hint

Fabric Softener
Cereal
Pudding
Socks

10. What computer game do they play at Stamford? Hint

"Socom"
"Call of Duty"
"Halo"
"Counter-Strike"

11. What gun DON'T you use at Carentan? Hint

Sniper Rifle
M4A1SD
AK47
HK5K

12. What does Dwight give Angela in "Valentine's Day"? Hint

A bobblehead
A ring
A key
A ham

13. What is Dwight Schrute's middle name? Hint

Kurt
Robert
Oliver
John

14. Michael is a good ice skater.

True
False

15. What did Dwight say his dentist's name was? Hint

Ruth
Cavities
Brentist
Crentist


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who does Jim have a crush on and reveals his crush to at the end of Season 2?

Answer: Pam

Jim had just sent in a transfer request to corporate in case Pam did not feel the same way towards him. At the end of Season 2, Pam decides that she does not feel the same way towards Jim, and he moves to Stamford. Any true fan knows that Jim Halpert loves Pam Beesley.
2. When Michael and Jan take their client to Chili's, Michael orders the Awesome Blossom. What else does he want with the Awesome Blossom?

Answer: Extra Awesome

Michael loves Chili's. He says Chili's is "like the new golf course".
3. Who was Assistant to the Regional Manager, but was promoted to Assistant Regional Manager?

Answer: Dwight

Dwight always wanted to be Assistant Regional Manager. Michael answered his dreams by promoting him after they 'fought'.
4. What's Pam's job on "The Office" after Michael came back?

Answer: Sales

Pam had been the receptionist for Dunder Mifflin until Michael formed his own paper business. She then quit Dunder Mifflin and joined Michael. Soon after, Dunder Mifflin absorbed Michael's paper company and Pam was promoted to Sales.
5. Who is Jim's old sales partner?

Answer: Dwight

Jim and Dwight are the best of enemies. That's the irony when we find out they were old sales partners.
6. Who started the fire?

Answer: Ryan

Ryan left food in the toaster oven. Dwight and Michael sing a song mocking Ryan for his clumsiness.
7. Who was sent to anger management?

Answer: Andy

Andy was sent to anger management after he punched a hole in the wall.
8. Who yells at Ryan in "Take Your Daughter to Work Day"?

Answer: Stanley

Stanley thinks Ryan is flirting with his daughter. Although it's Stanley's daughter that's flirting with Ryan, Ryan pays the price.
9. In the episode "Michael's Birthday", what item does Pam make fun of Jim for getting at the grocery store?

Answer: Fabric Softener

For some reason, Pam thinks it's weird that Jim uses fabric softener. She voices that opinion over the store's intercom.
10. What computer game do they play at Stamford?

Answer: "Call of Duty"

They play "Call of Duty" at Stamford as a "team-building activity". Jim has some trouble learning how to play.
11. What gun DON'T you use at Carentan?

Answer: Sniper Rifle

Andy gets mad at Jim for using the sniper rifle in Carrington. Andy calls Jim a "saboteur". He also says "I'm going to kill you for real. The game is over, I am really going to shoot you."
12. What does Dwight give Angela in "Valentine's Day"?

Answer: A key

Dwight cannot figure out what to give Angela for Valentine's Day. He asks Pam for advice and finally decides on giving her a key.
13. What is Dwight Schrute's middle name?

Answer: Kurt

Dwight's middle name is revealed in the episode "The Injury". Michael is signing Dwight into the hospital and asks Jim what Dwight's middle name is. Jim answers, then pauses and says, "Wow, I am so sad I know that..."
14. Michael is a good ice skater.

Answer: True

Michael shows his ice skating ability in the episode "Michael's Birthday". He says he was going to play in the NHL, but he would have to travel too much.
15. What did Dwight say his dentist's name was?

Answer: Crentist

Dwight says his dentist's name is Crentist. Michael says his name sounds like 'dentist'. Dwight answered, "Maybe that's why he became a dentist."
Source: Author JorbiK

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 02 2022 : Guest 99: 13/15
Nov 30 2022 : Guest 131: 0/15
Nov 29 2022 : Maddy135: 14/15
Nov 28 2022 : Guest 198: 13/15
Nov 28 2022 : Guest 86: 6/15
Nov 25 2022 : Guest 99: 15/15
Nov 24 2022 : Guest 172: 12/15
Nov 20 2022 : wickys22: 11/15
Nov 19 2022 : Andyboy2021: 15/15

Score Distribution

quiz
12/3/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us