FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Guitar Hero Smash Hits Setlist
Quiz about Guitar Hero Smash Hits Setlist

"Guitar Hero: Smash Hits" Setlist Quiz


Do you know which previous "Guitar Hero" games the setlist songs from "Guitar Hero: Smash Hits" were in? Test your knowledge here! Also, this is for all systems.

A multiple-choice quiz by mwj96. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games G-K
  8. »
  9. Guitar Hero

Author
mwj96
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
314,861
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
484
- -
Question 1 of 10
1. What previous game was "Caught In A Mosh" by Anthrax in? Hint


Question 2 of 10
2. What previous game was "The Trooper" by Iron Maiden in? This song was not on the PS2 version of the game. Hint


Question 3 of 10
3. What previous game was "Beast and the Harlot" by Avenged Sevenfold in? Hint


Question 4 of 10
4. What previous game was "Through The Fire And Flames" by Dragonforce in? Hint


Question 5 of 10
5. What previous game was "Back In The Saddle" by Aerosmith in? Hint


Question 6 of 10
6. What previous game was "Killer Queen" by Queen in? Hint


Question 7 of 10
7. "YYZ", was originally in which game? Hint


Question 8 of 10
8. "Raining Blood" by Slayer was in which original game? Hint


Question 9 of 10
9. "Play With Me" by Extreme was in which game? Hint


Question 10 of 10
10. Ozzy Osbourne's song "Bark At The Moon" was in which game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What previous game was "Caught In A Mosh" by Anthrax in?

Answer: Guitar Hero Encore: Rock The 80's

"Caught in a Mosh" was released on the album "Among The Living" in 1987. Anthrax was formed in 1981.
2. What previous game was "The Trooper" by Iron Maiden in? This song was not on the PS2 version of the game.

Answer: Guitar Hero 2

"The Trooper" was released on Iron Maiden's album "Piece of Mind" in 1987. The other Iron Maiden songs to be in a "Guitar Hero" game are "Number of the Beast" ("Guitar Hero 3") and "Wrathchild" ("Rock the 80's")
3. What previous game was "Beast and the Harlot" by Avenged Sevenfold in?

Answer: Guitar Hero 2

"Beast and the Harlot" was released on Avenged Sevenfold's album "City of Evil" in 2005. Avenged Sevenfold has also had a couple more of their songs in Rock Band games, like "Critical Acclaim" and "Almost Easy".
4. What previous game was "Through The Fire And Flames" by Dragonforce in?

Answer: Guitar Hero 3: Legends of Rock

"Through The Fire and Flames" is known for being the hardest song on any "Guitar Hero" game set list (excluding custom songs). It was released on "Inhuman Rampage" in 2006. Oh and "Guitar Hero: Dragonforce", it isn't real as most of you know.
5. What previous game was "Back In The Saddle" by Aerosmith in?

Answer: Guitar Hero: Aerosmith

"Back in the Saddle" was the only song from Guitar Hero: Aerosmith that made it onto "Guitar Hero: Smash Hit"s. "Guitar Hero Encore: Rock the 70's" isn't real (it's "Rock The 80's").
6. What previous game was "Killer Queen" by Queen in?

Answer: Guitar Hero 1

Freddy Mercury, the vocalist and "front man" of Queen, died on November 24 1991. "Guitar Hero: Queen" doesn't exist for those who were wondering.
7. "YYZ", was originally in which game?

Answer: Guitar Hero 2

"YYZ" was released on Rush's album "Moving Pictures" in 1981. "Guitar Hero: Rush" isn't real.
8. "Raining Blood" by Slayer was in which original game?

Answer: Guitar Hero 3: Legends of Rock

"Raining Blood" was released on Slayer's album "Reign In Blood" in 1986. "Raining Blood" is in the 2nd last tier of Lead Guitar on "Guitar Hero: Smash Hits".
9. "Play With Me" by Extreme was in which game?

Answer: Guitar Hero Encore: Rock The 80's

"Play With Me" was on Extreme's album "Extreme" in 1989. Extreme is a American rock band that was formed in the late 1980's/early 90's.
10. Ozzy Osbourne's song "Bark At The Moon" was in which game?

Answer: Guitar Hero 1

"Bark At The Moon" was on Ozzy Osbourne's album "Bark at the Moon" in 1983. Ozzy Osbourne has had his other two songs: "Crazy Train" and "Mr Crowley" on "Guitar Hero: World Tour". Also, "Bark at the Moon" was released on GH2 as Downloadable Content.
Source: Author mwj96

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/1/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us