FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Car Make and Model US
Quiz about Car Make and Model US

Car Make and Model (U.S.) Trivia Quiz


I'll name the model, you name the make.

A multiple-choice quiz by smurf-love. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Cars
  8. »
  9. USA Cars

Author
smurf-love
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
90,137
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2728
Last 3 plays: Guest 50 (5/10), toddruby96 (5/10), Guest 104 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Aries Hint


Question 2 of 10
2. Topaz Hint


Question 3 of 10
3. Barracuda Hint


Question 4 of 10
4. Firenza Hint


Question 5 of 10
5. Cimarron Hint


Question 6 of 10
6. Pacer Hint


Question 7 of 10
7. Acclaim Hint


Question 8 of 10
8. Safari Hint


Question 9 of 10
9. Town & Country Hint


Question 10 of 10
10. Concorde Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 07 2024 : Guest 50: 5/10
May 01 2024 : toddruby96: 5/10
May 01 2024 : Guest 104: 8/10
May 01 2024 : Guest 51: 8/10
Apr 04 2024 : Guest 50: 6/10
Mar 29 2024 : Guest 65: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Aries

Answer: Dodge

Introduced in 1981.
2. Topaz

Answer: Mercury

Introduced in 1984.
3. Barracuda

Answer: Plymouth

Introduced in 1964.
4. Firenza

Answer: Oldsmobile

It was introduced in 1982.
5. Cimarron

Answer: Cadillac

Introduced in 1982.
6. Pacer

Answer: AMC

Introduced in 1975.
7. Acclaim

Answer: Plymouth

Introduced in 1989.
8. Safari

Answer: Pontiac

Introduced in 1987. I have received corrections about this due to GMC's Safari. For those of you tempted to correct me, GMC isn't an option here, so its existence is irrelevant. For those of you interested, the Pontiac Safari was a station wagon.
9. Town & Country

Answer: Chrysler

Introduced in 1946.
10. Concorde

Answer: Chrysler

Introduced in 1993.
Source: Author smurf-love

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bloomsby before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us