FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Spanish Time And Numbers
Quiz about Spanish Time And Numbers

Spanish Time And Numbers Trivia Quiz


This is my third Spanish quiz. I'm so glad that you liked my others. Take your time (hint), don't rush. It gets harder as you go, but don't worry it's very simple. Tell me what you think. Enjoy!

A multiple-choice quiz by Flitwick. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Languages
  8. »
  9. Spanish

Author
Flitwick
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
8,135
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
9250
Last 3 plays: Guest 136 (9/10), Guest 112 (9/10), cardsfan_027 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. It is "dos y dieciseis" in Spanish. What time is this in English? Hint


Question 2 of 10
2. What is the Spanish for 15? Hint


Question 3 of 10
3. It is "mediodia" in Spanish. What time is it in English? Hint


Question 4 of 10
4. What is the Spanish for 100? Hint


Question 5 of 10
5. It is "la una menos cuarto" in Spanish. What is this in English? Hint


Question 6 of 10
6. What is the Spanish for 70? Hint


Question 7 of 10
7. If it is "las tres y media" in Spanish, what time is this in English? Hint


Question 8 of 10
8. What is the Spanish for 140? Hint


Question 9 of 10
9. In Spanish it is "tres y cuatro". What time is this in English? Hint


Question 10 of 10
10. What is the Spanish for 206? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 136: 9/10
Apr 20 2024 : Guest 112: 9/10
Apr 20 2024 : cardsfan_027: 10/10
Apr 17 2024 : Taltarzac: 6/10
Apr 17 2024 : Dianabby: 7/10
Apr 17 2024 : Guest 75: 9/10
Apr 17 2024 : Guest 216: 7/10
Apr 17 2024 : Guest 216: 9/10
Apr 16 2024 : Guest 97: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. It is "dos y dieciseis" in Spanish. What time is this in English?

Answer: 2:16

2. What is the Spanish for 15?

Answer: quince

3. It is "mediodia" in Spanish. What time is it in English?

Answer: 12:00

"Mediodia" is "midday" - or 12:00.
4. What is the Spanish for 100?

Answer: ciento (cien)

Ciento becomes cien before a noun.
5. It is "la una menos cuarto" in Spanish. What is this in English?

Answer: 12:45

"Menos cuarto" means "a quarter to"; so "la una menos cuarto" is 12:45 (fifteen minutes to one).
6. What is the Spanish for 70?

Answer: setenta

7. If it is "las tres y media" in Spanish, what time is this in English?

Answer: 3:30

8. What is the Spanish for 140?

Answer: ciento cuarenta

9. In Spanish it is "tres y cuatro". What time is this in English?

Answer: 3:04

10. What is the Spanish for 206?

Answer: doscientos seis

Source: Author Flitwick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us