Quiz about The Great Pumpkin Charlie Brown
Quiz about The Great Pumpkin Charlie Brown

The Great Pumpkin, Charlie Brown Quiz


Here is a quiz on 'It's the Great Pumpkin, Charlie Brown'. It is for my speech and communications class. Enjoy.

A multiple-choice quiz by Hryckowian. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Seasonal
  8. »
  9. Halloween

Author
Hryckowian
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
56,401
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
5764
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 64 (3/10), Guest 129 (10/10), ret0003 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who is the only one in the gang who believes in the Great Pumpkin? Hint

Charlie Brown
Pigpen
Snoopy
Linus

2. Who kept getting rocks when the gang was out for tricks or treats? Hint

Charlie Brown
The Great Pumpkin
Linus
No one

3. Which kid's identity was given away to the rest of the gang because of the usual cloud of dirt that follows him? Hint

Santa Claus
Pigpen
Snoopy
Linus

4. Snoopy, dressed as a World War I flying ace, imagined that his _______ was an airplane. Hint

dog house
friend
pumpkin
candy

5. Where did almost everyone else go when Linus was waiting in the pumpkin patch for The Great Pumpkin? Hint

to the store
home
on vacation
out for tricks or treats

6. According to Linus, The Great Pumpkin rises up from the most _______ pumpkin patch. Hint

unscrupulous
colorful
boisterous
sincere

7. Why does Sally wait for the Great Pumpkin with Linus instead of going out for tricks or treats? Hint

She hates candy
She is in love with him
She has nothing better to do
Linus is her arch-enemy

8. Who is ashamed to have a brother that believes in the Great Pumpkin? Hint

Snoopy
Woodstock
Linus
Lucy

9. Who cuts too many holes in their ghost costume? Hint

Snoopy
Sally
The Great Pumpkin
Charlie Brown

10. Who wants Charlie Brown to kick the football in the beginning of the cartoon? Hint

Lucy
Snoopy
Sally
Woodstock


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the only one in the gang who believes in the Great Pumpkin?

Answer: Linus

2. Who kept getting rocks when the gang was out for tricks or treats?

Answer: Charlie Brown

3. Which kid's identity was given away to the rest of the gang because of the usual cloud of dirt that follows him?

Answer: Pigpen

4. Snoopy, dressed as a World War I flying ace, imagined that his _______ was an airplane.

Answer: dog house

5. Where did almost everyone else go when Linus was waiting in the pumpkin patch for The Great Pumpkin?

Answer: out for tricks or treats

6. According to Linus, The Great Pumpkin rises up from the most _______ pumpkin patch.

Answer: sincere

7. Why does Sally wait for the Great Pumpkin with Linus instead of going out for tricks or treats?

Answer: She is in love with him

8. Who is ashamed to have a brother that believes in the Great Pumpkin?

Answer: Lucy

9. Who cuts too many holes in their ghost costume?

Answer: Charlie Brown

10. Who wants Charlie Brown to kick the football in the beginning of the cartoon?

Answer: Lucy

Source: Author Hryckowian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 18 2022 : Guest 64: 3/10
Nov 11 2022 : Guest 129: 10/10
Nov 10 2022 : ret0003: 10/10
Nov 03 2022 : Guest 98: 10/10
Oct 31 2022 : Guest 76: 10/10
Oct 31 2022 : Guest 71: 10/10
Oct 31 2022 : Guest 67: 10/10
Oct 30 2022 : Guest 24: 10/10
Oct 29 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
11/30/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us