Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 89 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between April 5th and May 3rd 1976.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australia Singles Chart 1974 - 1976
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
421,983
Updated
Dec 07 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
94
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Let It Rock (Live)"
Paul McCartney & Wings
2
.
"Rock Me"
Janis Ian
3
.
"Hollywood Seven"
Sutherland Brothers & Quiver
4
.
"Let Your Love Flow"
Daryl Braithwaite
5
.
"Dream Weaver"
Mark Holden
6
.
"Let's Do It Again"
Billy Ocean
7
.
"Old Sid"
Skyhooks
8
.
"Waiting For The Rain"
Gary Wright
9
.
"Love Really Hurts Without You"
Emma Hannah
10
.
"Boy I Really Tied One On"
ABBA
11
.
"Disco Lady"
Johnnie Taylor
12
.
"Never Gonna Fall In Love Again"
Jon English
13
.
"Get Up and Boogie"
Silver Convention
14
.
"Arms Of Mary"
The Bellamy Brothers
15
.
"Silly Love Songs"
Perry Como
Select each answer
1. "Let It Rock (Live)"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
2. "Rock Me"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
3. "Hollywood Seven"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
4. "Let Your Love Flow"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
5. "Dream Weaver"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
6. "Let's Do It Again"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
7. "Old Sid"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
8. "Waiting For The Rain"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
9. "Love Really Hurts Without You"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
10. "Boy I Really Tied One On"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
11. "Disco Lady"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
12. "Never Gonna Fall In Love Again"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
13. "Get Up and Boogie"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
14. "Arms Of Mary"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
15. "Silly Love Songs"
---
Paul McCartney & Wings
Janis Ian
Sutherland Brothers & Quiver
Daryl Braithwaite
Mark Holden
Billy Ocean
Skyhooks
Gary Wright
Emma Hannah
ABBA
Johnnie Taylor
Jon English
Silver Convention
The Bellamy Brothers
Perry Como
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Let It Rock (Live)"
Answer:
Skyhooks
"Let It Rock (Live)" from Skyhooks debuted in the Australian Singles Chart on April 5th 1976.
The highest Australian chart peak was 26.
2. "Rock Me"
Answer:
ABBA
"Rock Me" from ABBA debuted in the Australian Singles Chart on April 12th 1976.
The highest Australian chart peak was four.
Highest worldwide peak was two (New Zealand).
Album: "ABBA" (1975).
3. "Hollywood Seven"
Answer:
Jon English
"Hollywood Seven" from Jon English debuted in the Australian Singles Chart on April 12th 1976.
The highest Australian chart peak was 13.
Album: "Hollywood Seven" (1976).
4. "Let Your Love Flow"
Answer:
The Bellamy Brothers
"Let Your Love Flow" from The Bellamy Brothers debuted in the Australian Singles Chart on April 19th 1976.
The highest Australian chart peak was six.
The song peaked at number one in:
Austria.
Rhodesia.
South Africa.
Switzerland.
United States.
West Germany.
Album: "Let Your Love Flow" (1976).
5. "Dream Weaver"
Answer:
Gary Wright
"Dream Weaver" from Gary Wright debuted in the Australian Singles Chart on April 19th 1976.
The highest Australian chart peak was 24.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Album: "The Dream Weaver" (1975).
6. "Let's Do It Again"
Answer:
Perry Como
"Let's Do It Again" from Perry Como debuted in the Australian Singles Chart on April 19th 1976.
The highest Australian chart peak was 50.
7. "Old Sid"
Answer:
Daryl Braithwaite
"Old Sid" from Daryl Braithwaite debuted in the Australian Singles Chart on April 26th 1976.
The highest Australian chart peak was nine.
Album: "Daryl Braithwaite... Best Of" (1978).
8. "Waiting For The Rain"
Answer:
Emma Hannah
"Waiting For The Rain" from Emma Hannah debuted in the Australian Singles Chart on April 26th 1976.
The highest Australian chart peak was 44.
Album: "Be A Lady In The Daytime" (1975).
9. "Love Really Hurts Without You"
Answer:
Billy Ocean
"Love Really Hurts Without You" from Billy Ocean debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was three.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
Album: "Billy Ocean" (1976).
10. "Boy I Really Tied One On"
Answer:
Janis Ian
"Boy I Really Tied One On" from Janis Ian debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was 50.
Album: "Aftertones" (1976).
11. "Disco Lady"
Answer:
Johnnie Taylor
"Disco Lady" from Johnnie Taylor debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was 42.
Highest worldwide peak was one (United States).
Grammy nomination:
Best Male R&B Vocal Performance - 1977.
Album: "Eargasm" (1976).
12. "Never Gonna Fall In Love Again"
Answer:
Mark Holden
"Never Gonna Fall In Love Again" from Mark Holden debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was 13.
Album: "Let Me Love You" (1976).
13. "Get Up and Boogie"
Answer:
Silver Convention
"Get Up and Boogie" from Silver Convention debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was 19.
The song peaked at number one in:
Canada.
West Germany.
Album: "Get Up and Boogie" (1976).
14. "Arms Of Mary"
Answer:
Sutherland Brothers & Quiver
"Arms Of Mary" from Sutherland Brothers & Quiver debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was 28.
The song peaked at number one in:
Belgium.
Ireland.
The Netherlands.
Album: "Reach For The Sky" (1975).
15. "Silly Love Songs"
Answer:
Paul McCartney & Wings
"Silly Love Songs" from Paul McCartney & Wings debuted in the Australian Singles Chart on May 3rd 1976.
The highest Australian chart peak was 20.
The song peaked at number one in:
Canada.
Ireland.
United States.
Album: "Wings At The Speed Of Sound" (1976).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 4
:
Volumes 76-100
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 76
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 77
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 78
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 79
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 80
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 81
Average
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 82
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 83
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 84
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 85
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 86
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 87
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
English
African Geography
Australian Geography
Australians: Famous & Historical
Germany
ABBA
Netherlands
Paul McCartney
1970s Country Music
Perry Como
Skyhooks
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australia Singles Chart 1974 - 1976
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us